Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
-
törölt tag
válasz Milka 78 #5031 üzenetére
Igen bele.... Az 5.1-es fényudvar szkriptes beállítás megy tovább,, többek szerint életszerűbb és igazibb.
És az 1.9.es sem warningol most már rá, nem tom miért talán ők is belenyúltak hogy most ez így megy de még egyszer akkor mondom:Az AI-k fel és lekapcsolását nem szabályozza a brutál!
CSak és kizárólag az utca lámpákét 19h fel 06h-kor le.
Az AI-k lámpa fel és lekapcsolására lehetőséget sem találtam azért gondolom hogy az teljesen random....
Gyárilag van megadva mi mikor hogy.[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz Milka 78 #5063 üzenetére
7000-es xp felett vagy 7-es szinten, most meg csak 6000 felett vagy, az meg még a 6-os.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
válasz Milka 78 #5259 üzenetére
sajnos nem lehet szétválasztani. hogy a szalagkorláton hogy sikerült a mai napig nem jövök rá, minden esetre így nem fog belekerülni az tuti.
a fű nehéz kérdés, mert lehet most ki fogsz nevetni de már volt 5-6 verzióm de nem került bele, mert mindig a screenshottoknál a 6.1-es brutál jobban illet fűileg a képbe mint az újak közül bármelyik.fű fajtából is van 1000 féle simán mondhatom a jelenegi a 472.
[link]minden esetre az új fűvek színei amikkel kisérletztem egy adott napszakban jól néztek ki aztán szépen elvéreztek, mig a 6.1 reloadedes verzió mindig hozta a JÓT!
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
-
törölt tag
válasz Milka 78 #5833 üzenetére
Media:
yellow lines:
http://www.mediafire.com/download/wl6v0hl4hi02oti/ZX-Brutal-Environment-HD-sound-engine-71-yellow-by-Stewen.scswhite lines:
http://www.mediafire.com/download/dmxd5djf7fcbho3/ZX-Brutal-Environment-HD-sound-engine-71-white-by-Stewen.scsMega:
yellow lines:
https://mega.co.nz/#!KQAS2Y5A!m8-DnK4dqeUsZvykdX-lJ2wOAsYKMSwmFzf8DvElH4Qwhite lines
https://mega.co.nz/#!vQ4VAYCb!iZZKxCIby_ga8JdsPyvy-L8nDNbJFyLm18c_ZVvTDnQKivi leszek mikor kerül ki az ets.lt-re mert sztem mehetek még ezen a szép napon oda is egyet harcolni
-
törölt tag
válasz Milka 78 #5845 üzenetére
olyan egyértelmű volt,,, belém köt valami kamu indokkal és hozza a magyar mep-es videót a kiherélt brutállal más mod névvel.
átlátszó, kissé elborult az agyam de a fejemet rá hogy igazam van.
minden esetre mikor Vajó-val kibékültünk még ő is engedélyt kért ha kell neki valami textúra a Brutálból használhatja e, és természetesen bólintottam rá neki és örültem is neki, lám-lám használt az a leckeezekre akik meg legyártották a brutálból lopkodott textúrás mod-ot nos rájuk nem emléxem semmiylen levelezésben.
[ Szerkesztve ]
-
-
kovsol
titán
válasz Milka 78 #5931 üzenetére
Eddig nem írattam ki fps -t, de kevesebb, mint amire számítottam a mérés elött. 35-65 között mozog. átlagban 45 kb. Viszont engem abszolút nem zavart érzésre, én nem vagyok érzékeny az ilyen fps dropos dolgokra, észre se szoktam venni amíg nem megy be 25fps alá. Biztos mert sok évig toltam iszonyat fos gépekkel amin minden akadt. Most leraktam 200%-ra, meglesem úgy mit változik a dolog.
May the Force be with you!
-
törölt tag
válasz Milka 78 #6149 üzenetére
ha meglehetett volna oldani a havas tájakat gyárilag már régen megoldották volna.
nem véletlenül nincs. A gond hihetetlenűl egyszerű.
Térdre esne még egy négymagos gép is rajta.Bizonyíték:
www.stewen.hu
belépsz a magyar zászlóval (full flash site flash player kell hozzá)
ha belépett és becsúsztak a képek, most a tavasz az aktív de alul van a tél ikkonja is.
katt rá.
kék lesz az egész táj.
jobb felső sarok kicsi pöckök lehet változtatni hány hópehely kezdjen esni. minél többet kérsz annál jobban hal be a gép.
2000 körül már a 4 magosok is szépen izzadnak megfigyelhető a bal felső sarok FPS számlálóján is.
Szóval ennyi az ok.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
-
atomeec
senior tag
válasz Milka 78 #6300 üzenetére
Már elég késő, de nem fogod elhinni, megy a CF
Pontosan nem tudom, hogy sikerült, tegnap mókuskáltam rajta. Úgy kezdődött, hogy korábban írta valaki, hogy levett felbontással játszik, mert akkor a renderelést feljebb tudja venni. Az én monitoromon elég trágyául néz ki ha nem fullhd-ban van (levágott szélek, vagy szét van nyújtva, sőt, szélek oldalt és alul-felül...). Szóval inkább hagytam a felbontást. Kikapcsoltam az élsimítást és látványos volt a javulás. Gondoltam megpróbálom megint a crossfire dolgot és működik! Na...azt nem néztem, hogy az élsimítás miatt-e, de nélküle biztosan megy. Bizonyíték:
Beállítások:Természetesen ettől függetlenül majd szeretnék egy kártyás gépre fejleszteni én is...de nagyon örülök, hogy így sokkal folyamatosabban megy a játék
Ha esetleg valakinek két videókártyája van, akkor hasznát tudja venni. -
atomeec
senior tag
válasz Milka 78 #6326 üzenetére
Nem tudom, hogy az új patch, vagy ment volna így azelőtt is. Kényszerítve van, a parancsikon végén ott a"-nodx9ex -mm_pool_size 500"
Szóval nem gyárilag működik, viszont működik és látványosan. Sose volt ilyen folyamatos. Nem stabil 60 FPS, de akörül van. Ha játékban állítok valamit a grafikán, utána újra kell indítani, mert leáll az egyik kártya. Mindegy, így is nagyon örülök neki (meg főleg, hogy még odébb van, hogy új kártyát vegyek...).
-
atomeec
senior tag
válasz Milka 78 #6330 üzenetére
Nem élsimítás. Vagy a játék frissítése tette lehetővé vagy a videókártya drájver. Sebaj, élvezem amíg van
Amúgy egy sima alt+tab is elég neki, hogy visszaessen egy kártyás teljesítményre...sajnos. Azért meg fogom tudni szokni, hogy nem 35 fps hanem 60Laggolás alatt mit értesz? Én csak nagyon ritkán veszek/vettem észre akadást a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
atomeec
senior tag
válasz Milka 78 #6334 üzenetére
Aha. Kipróbáltam, nálam is ez a helyzet, vsync nélkül játszhatatlan...Így akkor már értem, mert akkor 60 FPS a max amit el lehet érni úgy, hogy élvezhető maradjon a játék, hiába tolsz alá akár 290x CF-et, marad a 60 FPS...manóba...illetve nem, vegyek hozzá 120 Hz-es monitort és akkor 120 FPS
[ Szerkesztve ]
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Milka 78 #6397 üzenetére
erről a kettő (3) mókáról kaphatok direct linket? keresgéltem de hát klikkem van (telenor) és így nehéz
más: Ti mit csináltatok, hogy ne akadjon, és ki is nézzen valahogy? A gépem elvileg elég hozzá (gepigeny 92 % ) és a 2 GB ram kicsit kevés talán.
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Milka 78 #6401 üzenetére
jó hát úgy könnyű
fagy53: igencsak gyenge a VGA nem figyeltem, hogy 64 bites csak a 2GB vramot meg a dx11et azt jóságvan de elég gyenge. Ramból meg 3 GB van 1 a szekrénybe 2 a gépbe (ismerős rendelte aztán van 2 slotom)
de már fel is raktam a hírdetést, csere bővítek 4 GB aztán az csak elég lesz meg valami GDDR5-ös kártyát is lövök lassan mert kell a hdd nem lehet kevés? vacak caviar greenTiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Milka 78 #6403 üzenetére
hát a mostani állapot közel áll a használhatatlanhoz annál biztos jobb lenne
kicsi felbontás kevés részlet = csúnya és még a sebességmérőt sem látom
nagy felbontás kevés részlet = lagg -->nem elvezhető, csúnya
nagy felbontás sok részlet = diafilm ehhez képest kutyaf*szaszóval upgradelni kell a gépemet mindenképp RAM téren már kezdeményeztem, VGA később
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Milka 78 #6422 üzenetére
én meg videókari cseréig talomba tettem a játékot... úgy néz ki a kormány, hogy az életbe elvágná a kezem, a műszerfalon meg krumplit lehetne reszelni ha meg feljebb húzom a grafot tényleg diafilm. Már 4GB RAM és még így sem elég.
-
atomeec
senior tag
válasz Milka 78 #6422 üzenetére
Hagytam gonoszul még időt nektek, hátha írtok valamit. Még mindig ajánlod a magyar térképet? Kicsit ráuntam a gyári dolgokra (Brutálon kívül más sose volt betéve).
27-es monitor...én már egy 24-esnek is örülnék, de amíg be nem krepál a mostani, nem lesz fejlesztés (videókártyát szeretnék majd, de csak jövőre).
-
tutuhawer
őstag
válasz Milka 78 #6519 üzenetére
-profi kamionosokkal mégse lehet tele, ők kint vannak élőben az utakon
-18+ emberekkel se lehet tele kizárólag, meg amúgyis ha valaki retardált, nem tudod kiszűrni előre -> mindig tele lesz ilyenekkel a teszt fázisban
Szerintem továbbra is erőltetni kell, tesztelni kell. Azt nem vágom,miért nem menti el a játékát sok spíler. 10 percre enged megállni a multiplayer játék, ez elég kimenni wc-re, enni-inni, menteni. Elég egy másik pihenőben főzni egy kávét, és menteni. Megállok, mentek, valaki balhézik, visszatöltöm. Alpha fázis, lassabban megy kicsit.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz Milka 78 #6610 üzenetére
Én a megejelenés /05.01./ óta foylamatosan játszom, és az utóbbi időben egyre kevesebb, szinte semmi károm nincs. Barmok vannak, román-lengyel-brazil-török neveken játszanak, hát velük nehéz minddel megbírkózni, sajnos. Ha gáz van, betöltök egy korábbi mentést, hiszen mindenki ment jó gyakran.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
MPowerPH
félisten
válasz Milka 78 #6674 üzenetére
Az alap FPS ertekem nagyon rendben van minden helyen. CF mar ki van dobva, szoval egymaga a 280X van. Maga az az esemeny hozza zavarba, amikor hirtelen a cpu felugrik 100%-ra, es ugy is marad.
De megoldottam, valszeg a tobbfele CF, majd az NV kartya, majd ismet egy AMD kartya, plusz az ezernyi telepites osszezavarta a gepet. Kapott egy uj OP-t, meglatom most milyen lesz.
Nekem a cpu terhelesem teljesen rendben van, 4 szalat dolgoztat, mindegyik atlagosan 50% korul mozog.Don't Tread On Me
-
nagyúr
válasz Milka 78 #6947 üzenetére
Inkább vettél volna egy ocolus riftet, ami tud 640x480-at és még egy kisz szutyok kártya is kiszámolja neked.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest