- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
damojian
csendes tag
Sziasztok !
Nagy problémám hogy amióta összekötöttem 1.4es HDMI kábellel a GTX460at az erősítőmmel(tudja a DTS HD formátumot) azóta valahogy nem szólalnak meg a DTS HD hangsávok.A Dolby Digital hangsávok tökéletesen szólnak de DTS HD esetében nagy csend honol.Korábban az alaplapi hangot használtam (Asus P5Q Deluxe, Adi2000B hangcsippel aminek soundmaxos drivere van) SPDIF optikai kábellel akkor a lejátszók le tudták játszani a DTS HD hangot a sima DTS 1500kb/s mag használatával tökéletesen.Nem tudom mivel lehet a probléma. Lejátszóim : KMPlayer(ez ugye nem tudja a DTS HD hangsávot, tiszta sor, Total Media Theatre 3 vagy 5 , Power DVD 10-től a 12.ig)
Remélem tud valaki segíteni ebben esetleg találkozott a problémával.Válaszotok előre is köszönöm.
ÜDV
Új hozzászólás Aktív témák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Ford topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Házimozi haladó szinten
- Futás, futópályák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest