Hirdetés

2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:34:36

LOGOUT.hu

-= SONY XPERIA Z5 COMPACT =-

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1626) MC Pite válasza Williamgrant (#1624) üzenetére


MC Pite
veterán

Este ki van kapcsolva;(reggelre 0-1%ot szokott apadni a töltöttség) ill energiatakarékos módban (kijelző feloldásakor kapcsolja be, közte csak ritkán használja) vagy hosszabb kültéren tartózkodásnál is kilövöm néha; mégis gyakorlatilag folyamatos wifit jelez szinte 0-24-ben. Miközben a gsam csak pár órát, ami reálisabbnak tűnik. :F GPS használatot is látni elvileg a diagrammnál ha amiatt kapcsolná be.

Pontosan nem tudom mit jelez a gyári app, de utoljára a január 26-i screenshoton látom azt hogy kb a valóságnak megfelelő wifi használatot kb 60-65%ot mutatta, azóta kb 99%os bekapcsoltságot mutat mindig.

DuplánOFF: Nálatok is annyi bemozdult kép készül? Nem, nem csak a fizikai gombbal, igen, sok telefonnal és sok fényképezővel szoktam fényképezni, nem, nem szoktak bemozdulni, igen, a képstabit is bekapcsolom általában; de életbe nem csináltam még ennyi shiftdeles képet.
Pl olyan írtó bonyolult dologra kell gondolni, mint múltkor közös képet akartam párommal közepesnél kevesebb fény mellett (igen, vakuval, igen arc fókusszal és nélküle is próbáltam). Igen, ki tudom stabilan tartani az eszközöket általában (bár vakuzva nem is szoktak nagyon 1/8s-ot állítani), igen, utána az pároméval is csináltam amik mind jók, és igen, havi 100 képet csináltam a korábbi telefonjaimmal is, amik 99%ban jól sikerültek.

Amennyiben a Z5C-re ez már nem igaz (nem ennyire laza legalább vaku mellett) annak azért örülnék, főleg olyan véleményének, aki Z3C-ről nyergelt át. :R

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.