Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:34:36

LOGOUT.hu

-= SONY XPERIA Z5 COMPACT =-

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1551) viera válasza holozis_HUN (#1549) üzenetére


viera
őstag

Igen,én is sajnálom. :O
De azért örülök,hogy megvettem a Z5-öt.
Ha ilyen lesz később is az X-széria akkor én is váltok.
Mondjuk szerintem az LG G5 baromi ronda lett. :W
Ők sem alkottak most maradandót.
A Samsung a 7-essel viszont nagyon odatette magát. :R
Na mindegy,kipróbálunk mást is. Samsung vagy Apple. :DD

Soha ne mondd,hogy soha!!!

(#1552) holozis_HUN válasza viera (#1551) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Samu apple soha :)

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#1553) viera válasza holozis_HUN (#1552) üzenetére


viera
őstag

Inkább mint ezek a kínai micsodák. :Y
Nem rosszak,de egyik sem tetszik igazán.
Amúgy van egy mondás: Soha ne mondd,hogy soha!
Lehet,hogy nagyon zárt az apple,de még mindig a legstabilabb.

[ Szerkesztve ]

Soha ne mondd,hogy soha!!!

(#1554) Tikakukac válasza viera (#1553) üzenetére


Tikakukac
titán

"Sajnos" tesómnak ma vettem meg a szülinapos szifonját... jahj mama, hát na valahogy ezt a 2 telót kéne egybegyúrni. Most párhuzamos használat lesz 1,5 hétig, aztán kiderül melyik inkább a szívem.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#1555) holozis_HUN válasza viera (#1553) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Root nélkül nem tudok élni. Samu laggol. Mit írjak még? De hagyjuk, nem ide való :)) Ha lesz fasza kis sony, amikor telót váltanék, akkor lehet az lesz.

[ Szerkesztve ]

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#1556) viera válasza holozis_HUN (#1555) üzenetére


viera
őstag

Na látod...
Én is így vagyok vele.
Lehet,hogy jövőre az új X-es szebb lesz mint bármelyik Z-s. :K
Amúgy nálam a Samu-tól eddig csak az S7Edge jöhetne szóba...

[ Szerkesztve ]

Soha ne mondd,hogy soha!!!

(#1557) dedike válasza holozis_HUN (#1555) üzenetére


dedike
addikt

Samu laggol.

Tehát a Z5C-hez képest a Note 4 laggol... aha...ja... taníts még! :C :Y

(#1556) viera:

Ha nem felejtem el, nőnap után mesélek... :D

[ Szerkesztve ]

Jó szerencsét!

(#1558) viera válasza dedike (#1557) üzenetére


viera
őstag

:R :R :R

Soha ne mondd,hogy soha!!!

(#1559) Armahun válasza holozis_HUN (#1555) üzenetére


Armahun
addikt

Én egy androidos luminát akarok.

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#1560) holozis_HUN válasza dedike (#1557) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Mindenki tudja, hogy [moderálva] a mostani Z5C rendszer. Fogtam S5-öt. Hát. Tudod, Tácswiz. Meg volt Samum. De ez nagyon off :)

[ Módosította: radi8tor ]

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#1561) Williamgrant válasza holozis_HUN (#1560) üzenetére


Williamgrant
veterán

Feleslegesen hergeled magad. A Samura azt mondani hogy laggol... Hát... :N

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#1562) adamssss


adamssss
veterán

Igazából engem teljesen hidegen hagy, hogy x,y, vagy z a neve a telefonnak. Én csak azt szeretném, hogy minden funkció ami benne volt az árban működjön. Pofátlanságnak tartom, hogy úgy adnak ki telefont, hogy az előd modell még nem működik 100 százalékosan. Ráadásul szerintem óriási baklövést követtek el a marketinggel. Mindenki azt hitte, hogy lesz új csúcsmodell. Lett is csak x a neve, és pl a procit leszámítva semmiben nem jobb mint a z5 premium.

Nem értem. Én már csak akkor szerzem vissza a hitem ha a 6.0 valami óriási előrelépést jelent. Bár valószínűleg ha hazamenetem így is megyek vissza iPhone-ra. Pedig anno az első Z a kedven telóm volt, csak túl nagy volt. A z5c lenne számomra a tökéletes telefon hardveresen, viszont a sw nagyon gáz.

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#1563) Williamgrant válasza adamssss (#1562) üzenetére


Williamgrant
veterán

Van egy jó és egy rossz hírem. :)
A jó az hogy annyiban tévedsz hogy az előző modell nem működik 100%-osan. Működik, csak nem ugyanaz neked a tökéletes, mint egy másik felhasználónak. Van a baráti körben több nő, aki Z5C-t használ és imádja és szerinte a kamerája és minden más funkciója szuper. Boldog hogy az iPhone 5s után végre tud képet/névjegyet/zenét stb. küldeni BT-n keresztül, tud másolni USB-ről a telefonra videókat, zenéket. Boldog hogy SD kártyára tud videózni, így ha buliba megy, mindig egy másik kártyát dob bele. Imádja hogy rózsaszínűek az ikonjai, és virág mintás a billentyűzete.
A legtöbb átlag felhasználónak amit a készülék nyújt bőségesen elég. Ráadásul a Z3 széria után itt a vízállóság stabilitása is javult (akkor is ha voltak negatív tapasztalatok). A készülék mérete és sebessége pedig verhetetlen. Jelenleg NINCS olyan mezei júzerként választható alternatíva, ami jobb lenne ennél a készüléknél. Underground jobb megoldás ebben a percben (de lehet hogy 5 perc múlva már nem): Z3C spec rommal, roottal, szétkonfolva szoftveresen. Ez addig él míg nem lesz zárt BL root Z5 szériára. Abban a pillanatban ráfekszik egy szélesebb kör és lesz SW kánaán. :) Az persze lehet, hogy addigra egy csomó ember fog X szériával szaladgálni.
A rossz hír, hogy ez egyáltalán nem egyedi. Mikor a Z3C kijött, pont ugyanezek a problémák voltak, mivel Z1C óta minden kompakt Sony-t begyűjtöttem, szépen láttam a Z3C topik első pár ezer morcos hozzászólását.
A következő problémák voltak:
- Az ájfón 5S, Samsung SGS5, és az előd modell stb. jobb fényképet készített auto módban. (akkor a Z1C szebb képet készített)
- Az akksi sok esetben brutálisan merült, max 1 napot bírt ki. (akkor a Z1C 2 napig bírta)
- Az egész rom tele volt idegesítő fícsörrel és elmebeteg megoldással. (Z1C KK vonala vs Z3C KK, majd L vonala)

Jelenleg a Z3C egy spec rommal átlag 3 napig szaladhat, a kamerája szerintem picit használhatóbb mint a Z5C-é, és mivel a Z3C-re van normális root, így kigyomlálható a sok baromság amit a google és Sony együtt gondol a nyomorult felhasználó boldogítására (adathasználati figyelmeztetés, hangerő beállításkor pittyenés, rezgés, widgetek méretezése, navbar méretezése, nav gombok sorrendje stb. stb. stb.)
Viszont a Z5 vonal jobban "egyben van", az a pici kijelző méret változás pont elég hogy normális 4x5-ös drawer legyen desktopon, a videó készítési képesség állatabb, a vízállóság a kevesebb fedél és vízálló usb miatt stabilabb, hardveresen erősebb (valamit valamiért).
A kérés csak az, hogy a power user mikor kapja meg az áhított rootját, és mikor dönt úgy a gyártó hogy más képalkotó algoritmust fog használni.

Az egész attól van elherélődve, hogy manapság egy felhasználó óriási választékkal találkozik, mindent akar egyszerre, és a készülékek életciklusa lerövidült.
Anno egy SGS2 telefon évekig menő, támogatott, kedvelt volt. Az utód modell később jött ki, az alapot foldozgatták, módosították. A programozóknak volt idejük reszelni a szoftvert, a buherátoroknak sok "tesztelője" volt a közösségben, a google pedig sok fícsört nem akart oprendszer alá vonni, hanem a felület fejlesztőkre (launcher dev) bízta. Most ha egy fícsört át akarsz verni, eszméletlen mennyiségű júzer véleménye sem elég, mert a Google tojik rá. Minden létező fórumon az első pillanattól ekézi mindenki a felesleges lebegő és értesítő ablakokat, mégis végigment az egész rohadt L életciklusán. Még nem volt időm M-et nézegetni, csak remélem hogy ott ezt kigyomlálták végre. Anno egy ilyen dolog a Samunál egy, max két hónap alatt átment.

Én továbbra is várom hogy kompromisszum mentes ROOT legyen Z5C-re, feldobok egy Xposed + Lucky Patcher kombót, szétbuherálom a rendszerem és minden úgy fog működni ahogy én szeretném.
Ha szerencsém van, ez hamarosan meglesz, ha nincs akkor szívom a fogam tovább, de azért még ugyanúgy fogok melózni és szórakozni is a Z5C-mel.
Alternatíva pedig számomra nincs, ennél jobb telefont az igényeim mentén egyszerűen nem tudok venni!

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#1564) Tobaja válasza Williamgrant (#1563) üzenetére


Tobaja
tag

Éééssss ott a pont! :K :K :K
:C

Motorola Defy - Sony Xperia SP - Sony Xperia Z5 Compact- Honor 8-Huawei P30

(#1565) Krinyo válasza Williamgrant (#1563) üzenetére


Krinyo
senior tag

Így ahogy írod, pont emiatt rendkívül bosszantó, hogy a Z3C-hez képest valóban előrelépést nyújtó terméket szoftveresen ennyire hanyagolják. Tényleg nincs ott valaki, aki kimondja, hogy ez így nagyon nem jó, a júzerek nem ezt várják? Az átlagjúzert is idegesíti, hogy nem tud normálisan fényképezni, nem csak a hozzáértőt...

(#1566) adamssss válasza Williamgrant (#1563) üzenetére


adamssss
veterán

Ezt a hszt be kellene rakni a topik összefoglalóba. :K

Szóval értem én, hogy fogyasztói társadalom meg minden, de attól függetlenül ez óriási presztízs veszteség a Sony-nak. Konkrétan én nagyon el fogok gondolkodni, hogy még egyszer vegyek-e Sony telefont. A Sony túltolta a fél éves frissítési periódussal, sokszor a hw sem volt tökéletes a sw meg egyszerűen csapnivaló minden egyes új telefonon az elején.

Nem tudom, hogy a többi gyártónál mi a helyzet, de ez nagyon gáz. Ilyen az Apple-nél egyszer volt a 7-es sw-nél, de ott is inkább a finnyás Apple fanok nyavalyogtak és probléma korántsem volt ilyen súlyos. No mindegy. Én azért bízom a japánokban, hogy nem hagyják annyiban. Nem egy olyan nép, aki kiad bármilyen gagyi terméket a kezei közül. Ráadásul most a Sony-nak nagyon megy a a kamera szenzorok, a PS4, és a filmek, valamint a zene miatt. Hátha beletolnak még egy kis plusz pénzt a telefon bizniszbe.

Várjuk a 6.0-át.

Az amúgy lehet, hogy nekem azért annyira gáz mert az előző tulaj csak leresetelte a telefont, de teljesen nem volt újrahúzva?

[ Szerkesztve ]

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#1567) Bozek válasza adamssss (#1566) üzenetére


Bozek
nagyúr

"a sw meg egyszerűen csapnivaló minden egyes új telefonon az elején"

Akkor most jól megkeverlek. A Z1C-t nagyon az elején vettem, MM-es független formájában. Semmi bajom nem volt a szoftverrel. Hiába nyitottam a BL-t, 1-2 custom FW-t kipróbáltam ugyan, de mindig visszatértem a gyárihoz.

(#1568) Williamgrant válasza Bozek (#1567) üzenetére


Williamgrant
veterán

Kinek a pap, kinek a kántor. ;]

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#1569) Quasi_modo válasza Bozek (#1567) üzenetére


Quasi_modo
nagyúr

Én meg a Z3C-t vettem az első napon. Az is jó volt kezdettől.

valami

(#1570) Tikakukac válasza Quasi_modo (#1569) üzenetére


Tikakukac
titán

Touch-Ko mondta nekem egyszer: mióta Apple van, neki semmilyen szoftverhibája nem volt. Ha volt, akkor sem. Szeretnék így élni én is, csak engem felb@sz egy hiba, valakinek meg egyből törlődik a fejében.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#1571) Bozek válasza Tikakukac (#1570) üzenetére


Bozek
nagyúr

Persze, mi hazudunk, volt hiba, csak nem vettük észre...

(#1572) Tikakukac válasza Bozek (#1571) üzenetére


Tikakukac
titán

Nem feltétlen hazugság szimplán rózsaszín köd, azért legyünk realisták: ez a hibátlan szoftver dolog főleg évek alatt nem kicsit lenne érdekes. Napi szinten van 1 hülyesége az ipadomnak, volt a szifonjaimnak meg van most ennek is, a súly ami inkább más. Csak mivel nekem a fizetésem azért jön, hogy hibát detektáljak, így ezek meg is maradnak, mások siklanak, mert volt egy döcc, hát volt.

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#1573) Bozek válasza Tikakukac (#1572) üzenetére


Bozek
nagyúr

Alapesetben nincs döcc. Arról meg már nem a Sony tehet, hogy ki milyen alkalmazásokkal tömi tele a telefonját. Megsúgom, hogy volt olyan eset, amikor az akksim is drasztikusan merült a Z1C-nél. Letöröltem az általam felrakott Outlook-ot és a hiba is eltűnt.

(#1574) Tikakukac válasza Bozek (#1573) üzenetére


Tikakukac
titán

Én is súgok: a telón kb. semmi nincs fent, ami pedig szutyok az szutyok volt alapból is. Nekem is, másnak is. Csak valakinek az ingerküszöbe fentebb van és akkor nincs döcc. Van akinek 20fps átlag 15fps alsóval is fluid és "nézd már hogy fut!" élmény. Sajnos negyed ilyen hardver mellett tudom minek kéne hogyan futnia. Hát nem így. :N

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#1575) Bozek válasza Tikakukac (#1574) üzenetére


Bozek
nagyúr

Jó, akkor már nemcsak hazug, hanem vak is vagyok...

Egyébként meg ha nem tetszik, akkor add el, ennyire egyszerű.

(#1576) Damage401


Damage401
senior tag

Nyugalom skacok elhiszem, hogy rossz a szájíz. Nekem is van. De vettem be egy májvacukrot és márciusig várok hogy hasson. :) Pár napot ki lehet bírni. :)

Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

(#1577) Williamgrant válasza Bozek (#1575) üzenetére


Williamgrant
veterán

Nem vagy hazug és vak sem. Elfogult vagy. ;)
Hibátlan első romot még én sem láttam, de mondjuk nem egyformák az igények sem. Lehet ami nekem elsőre feltűnik, az másnál sosem jön elő, nem egyformán használjuk a telefonjainkat.

(#1576) Damage401
Mr. Humor Herold! :DDD

[ Szerkesztve ]

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#1578) Tikakukac válasza Bozek (#1575) üzenetére


Tikakukac
titán

Jó, akkor már nemcsak hazug, hanem vak is vagyok...

Értő olvasás plz, nagyon nem ezt írtam le, ne akard már szokásos troll szintre levinni a dolgokat.

Objektívnek lenni nehéz, tudom. De megy az, nagy levegő, beismerés, hogy igen, emberek vagyunk mindenféle szempontból és hát nem vagyunk tökéletesek és a döntéseink sem. Csak nézz be 1-2 notis topikban, a saját/tesztgépeket is válogatás nélkül elküldöm a francba ha valami megérdemli. Az sem érdekel ha a forgalmazó akar kirúgatni, volt rá példa nem egyszer. Ha valami nem jó akkor nem jó. Ez van.

Egyébként meg ha nem tetszik, akkor add el, ennyire egyszerű.

Nem elásni akarom a problémát hanem megoldani. Laptopom már nincs ezt már sikerült elérni a csereberékkel néhány év alatt, de ott szabadon azt tesztelek kb. amit akarok. Telót sajnos nem. Ha neked belefér, hogy cserélgesd a telókat és pakolj rá havi szinten x pénzt, okay. Ha neked belefér, hogy egy negyed ennyibe kerülő telefon is gagyára veri sebességben néha, okay. Én nem ilyen vagyok, én szeretnék a pénzemért kapni valamit, tudom-tudom, fogyasztói társadalom van és kuss a nevem. Szomorú.

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#1579) Damage401 válasza Williamgrant (#1577) üzenetére


Damage401
senior tag

Köszönöm, köszönöm. Igyekszek minél "kakibb" poént előállítani. :) Tényleg Én is várok hogy jobb legyen a kicsike. :)

Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

(#1580) Bozek válasza Tikakukac (#1578) üzenetére


Bozek
nagyúr

Williamgrant fogalmazott jól: "nem egyformán használjuk a telefonjainkat"

"Ha neked belefér, hogy egy negyed ennyibe kerülő telefon is gagyára veri sebességben néha"

Melyik az a telefon?

(#1581) Tikakukac válasza Bozek (#1580) üzenetére


Tikakukac
titán

Melyik az a telefon?

Zenfone C. Ja, nem, akkor ötöd annyi, ahogy nézem nagyker árat csökkentett. :B

Williamgrant fogalmazott jól: "nem egyformán használjuk a telefonjainkat"

Jól fogalmazott, csak fura, hogy valaki elmegy pössenteni egyet miközben visszatölt egy csúcs prémium mobil egy képet. Bár lehet ez így megy, még ilyen lassút nem sikerült találni, minden 15-20 fős péntek-szombat iszogatás közben elkérem a telókat és megnézem. De egyszer tuti lesz :K

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#1582) Williamgrant válasza Tikakukac (#1581) üzenetére


Williamgrant
veterán

Na, eljutottunk az OFF cunami végére. :)
Mivel jól látszik hogy egymást meggyőzni már nem fogjátok, a hozzászólások tartalma pedig lényegesen már nem változik, ezt folytassátok privátban.
Itt topik szinten ezt a vita vonalat tisztelettel lezárom! :R

Következő lépésként törlöm a hsz-t, ha nem tetszik a "moderátort keresek" fórumban kérhettek jogorvoslatot.
Köszönöm az együttműködést Urak! :R

[ Szerkesztve ]

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#1583) Bozek


Bozek
nagyúr

Egyébként ha már előjött az USB-ről másolás. Tegnap kipróbáltam egy 1 TB-os, USB3-as Toshiba külső winchesterrel, hogy mit kezd vele. Meglepődtem, amikor simán, gond nélkül csatlakoztatta és nem állt le még filmnézés közben se. A Z1C erőlködött vele, de nem tudta meghajtani. Eddig egyedül a Nexus 7 (2012) esetében működött.

(#1584) Williamgrant válasza Bozek (#1583) üzenetére


Williamgrant
veterán

OMG. Fat32-re formáztad az 1TB-s HDD-t? :-) Az USB3 nem releváns.
Biztos szépen szivattyúzta le az akksit közben...

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#1585) d@minator válasza Bozek (#1583) üzenetére


d@minator
addikt

Rádugtál egy 2,5"-os 1TB-os vinyót és megnéztél ez filmet? Az kemény. Nem gondoltam volna, hogy meghajtja.

(#1586) Bozek válasza Williamgrant (#1584) üzenetére


Bozek
nagyúr

Nem, exFAT-ra van formázva (vannak rajta több órás NCAAF meccsek is), ahogy az SD kártyám is. A pendrive-om is ezzel használom már egy ideje, egyedül az XP-s gépeknél okoz problémát.

Az USB3-ast csak odaírtam, USB2-őn ment, csak fehér volt a led, nem kék. Egyébként csak próba volt, teljesen nem néztem végig a filmet, úgyhogy az akksit sem figyeltem. De este kipróbálom, megnézek egy sorozatrészt, aztán beszámolok a merülésről.

[ Szerkesztve ]

(#1587) Bozek válasza Williamgrant (#1584) üzenetére


Bozek
nagyúr

Na, teszteltem. Közepes fényerőn (automatára állítva) néztem 30 percet egy sorozatból MX Player-el, HW+ beállítással. Ezalatt az akksi 66%-ról 51%-ra ment le. A melegedés sem volt számottevő. Azért ez szerintem nem rossz úgy, hogy közben még a külső vinyót is meg kellett hajtania.

[ Szerkesztve ]

(#1591) Flexy90


Flexy90
senior tag

Sziasztok!

Honnan érdemes most megvenni a készüléket?

Xiaomi Fan

(#1592) Samott válasza Flexy90 (#1591) üzenetére


Samott
addikt

Edigital, kuponnal 153e, korrekt Cordon-os garipapirt adank.

Ket aprosag amire talan tudja itt valaki a valaszt: eleg vacak a kepernyo automatikus fenyszabalyozasa... sotet helyen nagyon sotere veszi a hatteret, kezi beallitassal viszont jol olvashatora allithao, van erre valami mas megoldas? Illetve nagyon hangos az uzenethang, a csorges hangereje megfelelo de ha sms/emal erkezik akkor tul hangosan pittyen, lehet ezt kulon allitani ? (gyanitom igen mert a Z1C-n is igy volt es ott talaltam megoldast, de itt nem lelem).

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#1593) PEEEEET


PEEEEET
csendes tag

Sziasztok ! Nektek az ujjlenyomat olvasó milyen hatékonysággal működik ? Nekem van hogy 4-5 x megérintve sem oldja fel a telefont. Másnak mi vele a tapasztalata ? Előre is köszi

[ Szerkesztve ]

P6

(#1594) holozis_HUN válasza PEEEEET (#1593) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Úgy kell használni, hogy megnyomod a gombot, hogy feloldja a képernyőt, majd elengeded a nyomást és csak rajta tartod az ujjad. Szóval úgy tudom, hogy úgy nem érzékel, ha le van nyomva a gomb.

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#1595) PEEEEET válasza holozis_HUN (#1594) üzenetére


PEEEEET
csendes tag

Természetesen megnyomom előtte, majd rajtahagyom az ujjam, de akkor is bizonytalanul érzékeli az ujjlenyomatot.

[ Szerkesztve ]

P6

(#1596) dedike válasza PEEEEET (#1593) üzenetére


dedike
addikt

Nekem tökéletes működik. Mióta megvan talán kétszer kellett a kód hozzá, akkor is miattam, mert kapkodtam.

Jó szerencsét!

(#1597) Williamgrant válasza PEEEEET (#1595) üzenetére


Williamgrant
veterán

Rögzítsd újra az adott ujjad. Arra ügyelj hogy ha egy ujjat többször veszel fel, nem javul hanem romlik a felismerési hatékonyság.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#1598) sarkanyolo2 válasza Williamgrant (#1597) üzenetére


sarkanyolo2
őstag

Én meg 3 times vettem fel a hüvelykujjam.... :DDD :DDD :DDD

Sony XZ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ / LG UJ620V / Kanto YU6

(#1599) Williamgrant válasza sarkanyolo2 (#1598) üzenetére


Williamgrant
veterán

Ha nincsenek olvasási problémáid, nem gond.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#1600) Arnylany


Arnylany
csendes tag

Sziasztok! Kéne egy kis segítség. Otg kábelre nem reagál. Pedig még a Z1c-hez kaptam a kábelt. És Huawei-en és Honor-on kapasból megy.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.