Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
Sziasztok
Asszony U-ja marha mód akadozik olyan mintha gyenge lenne vagy ilyesmi. Állítólag egy J-t simán körbe röhög de így ahogy az övé van ez így egy kalap kaka.
ROOT-oltam
BOOTLODERT nyitottam
töltöttem le főzött ROM-ot (régen csináltam 2,5 éve még a X8 meg a Minivel ) de már fingom sincs hogy csináljam.
Azt hiszem vannak SUS-el feltehető főzött romok is?De fingom sincs hogyan tovább. Úgy emlékszem bekell másolni az (SDCARD-ra) jelen esetben a memóriába ami benne van SD.
Ha jól tudom akkor most az a lépés jön, hogy fel karira BOOT... indítom kariról"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Steve198310
őstag
válasz razorka777 #15856 üzenetére
Na ezt le is tudtam. De úgy látom szar volt a ROM nem Boot-olt be. Most javítom aztán megpróbálom a 2. romot a 3 ból
Vagy tudtok valami stabil gyors romot mert ez az ICS elég hányadék lasu fos.(#15857) air ja aj ige napok óta olvasgatok. 2,5 éve csináltam először is meg utoljára is X8 és minin. Persze volt ott is TÉGLÁT csináltam a telóból de ugye vissza lehet hozni. x10 Minit is küldtem halálba vissza hoztam már az Xperia L em is volt. De vissza hoztam.
[ Szerkesztve ]
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Steve198310
őstag
válasz razorka777 #15859 üzenetére
A CM9 stabilan megyen.
Mos szedem a gyári ICS FLASHTOOL-z mert át ment téglába"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Steve198310
őstag
válasz razorka777 #15856 üzenetére
"(Ez azt feltételezi, hogy független a telefon)" Nem nem független de szerintem a nyitott BOOTLODER nem a függetlenitéssel van köze
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Steve198310
őstag
válasz razorka777 #15863 üzenetére
ja le esett ok
-
Steve198310
őstag
Gyerekek
én egyre jobban el vagyok keseredve ezzel a készülékkel kapcsolatban. Akad,lassú, fagy és semmi nem segit ezen a szerencsétlenen. A P,S is ilyen gyatra fos. Vannak ismerősök és panaszkodnak rá.
Semmivel nem lehet megpiszkálni? Vagy valami normális rendszert tudtok esetleg? Lehet kérdeztem már de sokáig nem voltam gép közelben"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Steve198310
őstag
válasz razorka777 #15895 üzenetére
4.0.4 van az asszonyé nekem egy L em van
-
Steve198310
őstag
válasz razorka777 #15897 üzenetére
CM nincs rá esetleg de lehet vissza ba...m rá a GB-t
(#15898) air fűggő a cucc
Mircinko hol találom?
[ Szerkesztve ]
-
Steve198310
őstag
-
Steve198310
őstag
Fel tettem ezt a "Mircinkó" ROMot és elég stabilan ketyeg asszony kis U-ján. Néha néha össze akad a Facebookkal de ezt betudom a "stabil" facénak. De azon kívül minden klappol nincs fagyás gyors szép munka le a kalappal
Csak ajánlani tudom.(#15908) csandi86 Tedd fel Flashtollal a gyári romot. Flash mod ban indítod aztán a többit végzi a PC
[ Szerkesztve ]
-
Steve198310
őstag
U gyári GB romot tud valaki linkelni?
-
Steve198310
őstag
válasz S. Szabi #15996 üzenetére
Meg mondom az őszintét. Itt ajánlották hogy a GB vel fainul megy semelyik másikat nem ismerem mert már a telót is el adtam holnap visik el és jelenjeg GB van rajt ami teljesen fagyás és hiba mentes
-
Steve198310
őstag
válasz ambrust #16003 üzenetére
az előző hozzászólásban megleled a kulcsot (GB 6,0,b,3,188) A MEGOLDÁS És ultra hiper stabbillá válik
(apróbetűs kérdés: rootolás után esetleg nem T-s sim-et is el lehet vele fogadtatni? ) NEM
[ Szerkesztve ]
-
Steve198310
őstag
Sziasztok
Na fájdalmas búcsút veszek tőletek mert az asszony le váltotta a "kis herceget". Bár hirtelen nem bánom mert az elején mikor meg vettük sok volt vele a gond. A fagyás meg ki dobálás stb. És vissza raktam a 2.3.7 rendszert minden rendbe is jött. Most viszont egy Xperia M el küzd tovább aminek én már csak örülök
Mindenkinek további jó időtöltést meg jó erős cérnát az idegekhez
-
Steve198310
őstag
Semmi rossz indulat nem rossz a Micrinko de voltak vannak súlyosabb hibák amiken asszonyka mobilja sem tudott szó nélkül hagyni. Ő legtöbbet a feszbukkot meg a vajbert nyomta rajt de kidobalta rendszeresen. Az akku kezelés szinte kurva jó volt az biz de sok alkalmazás lel-le állt. És ez elég idegesítő volt. Így azt ajánlották a lég jobb a gyári GB 2.3.7
És még kell mondjam ezekre a készülékekre az a leg stabilabb
Nekem is tetszett bár nekem akkor L-m volt most az SP vel szívok a RAM kezelés miatt. De ott is látszólag oldódnak meg a dolgok"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Steve198310
őstag
SP jó választás de ne frissíts 4.3 ra mer gondok vannak a rendszerrel ( villódzás,memória kezelés gond stb )
Még ajánlom az L és az M-et. Mind 2 darab rohadt stabil és gyors. Az L-en többségében 4.2.2 van és nagyon jól viselkedik az M-en már 4.3 és szintén stabil.
A Z az elég öreg is meg egy elcseszett darab lett. A Z1 már fain de az ára is. Itt is gyenge az akku élet telen a képe meg ilyen kis nyalámságok. 2330mAh
A V vel már kapásból csak a nagyon gyenge aksit látom amiért nem venném meg egy HD kijelző mellé az 1750mAh akku nem biztos ,hogy jóHa teheted akkor M vagy L vagy SP. Nekem volt mind a 3. Meg meg is vannak. Most még én is az SP-tutujgatom ,hogy jó legyen. De ajánlott vétel.
Az L-ben M-ben 1750mAh és elég neki az SP-ben 2370mAh-s van[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest