Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:39:48

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18495) tutuhawer válasza Vartanus (#18494) üzenetére


tutuhawer
őstag

Szasz
Nekem nagyon tetszett az elemzés, magyarázás arról, hogy a telefon wifi szempontjából nem rosszabb, mint bármelyik másik, sőt! Csak hamarabb elveszíti a jelet, és kiírja, hogy "nincs a tartományban" , "túl gyenge a jel" , pedig amúgy nem is. Megmutatta az elemzés, hogy szoftveresen javítható, és javítva is lesz, semmi gáz. Ezért nem is idegeskedek miatta, ez nem probléma.
Nekem még egyszer se kellett újraindítanom fagyás miatt. Szó szerint: fagyos időben is kerékpározok, az se okozott gondot eddig :N
A kijelző minősége és a kamera elfogadható? - amennyire meg tudom ítélni, aki így teszi fel a kérdést, annak elfogadható vagy szép. Aki fénykép specialista vagy egyéb telefonokkal is játszik, nekik nem tuti, hogy elfogadható. Én filmet néztem a kijelzőn, közben elbólintottam megdőlt a teló, felébredtem, úgy is láttam a képet stb stb. :)) nekem jó.
Játékomat, a real racing 3-at nem nagyon hasította, nem moddolok emiatt inkább. Madden NFL 25 sima ügy, szép is, Fifa 14 sima ügy, szép is, az tetszett.

NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.