Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elefanti
csendes tag
Sziasztok!
Telefonválasztás előtt állok. Két telefon között gondolkodom: az egyik az Xperia SP, a másik pedig a Samsung Galaxy S3. A telefont játékra is szeretném használni, főleg inkább a mai, 3D-s játékra (pl: GTA San Andreas).
Néztem a játékokról videókat, mindkét telefonon szépen futottak. Külsőleg az SP jobban tetszik, mint az S3. Azonban olvastam egy olyan dolgot az SP-ről, ami nagyon nyugtalanít. Ez pedig a következő:
Azt olvastam, hogy a 8 GB-os belső tárhely két részre van osztva, így csak erre (ami a használható memória: 5GB) lehet alkalmazásokat, játékokat rakni, a külső SD kártyára azonban nem. Azonban szerintem az 5GB nekem kevés lesz, mert az 2-3 játékra alig elég. Ez valóban így van? Vagy van-e olyan alkalmazás, amivel garanciavesztés nélkül lehet futtatni a külső SD kártyáról a játékokat?
A válaszotokat előre is köszönöm! -
tomp
félisten
Érdekes bug!
Fényképezésnél a vaku eléggé "takarékosan" villan emiatt a képet sötétek. Tegnap felraktam az LgCamera Pro-t(még galaxy mini idejében vettem meg) és ha ott bekapcsolom a folyamatos vaku világítást majd kilépek, akkor a gyári kamera alkalmazásnál megjavul a vaku és erőset villan ezáltal a képek is jók lesznek azaz világos képek készülnek. -
MrSealRD
veterán
válasz Elefanti #17902 üzenetére
Sajnos az a helyzet, hogy gyári szoftveres környezetben nem fogod tudni megoldani a tárhelyidényed.
Itt a topikban volt 2-3 napja kb egy megoldás amivel a memóriakártya és a belső tárhely megcserélhető. Úgy emlékszem root kell hozzá...meg ugye kicsit buhera. De itt sikerrel csinálta meg azt hiszem l.skywalker fórumtárs...de nem biztos...Szóval így áthidalható a dolog.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Chabi
aktív tag
Ezúton is szeretném megköszönni roland091-nek, és Maacaw-nak a meglehetősen részetes leírást a logout-on, nélkületek kötve hiszem hogy valaha is sikerül rootolni/eXistenZ-et felrakni, a telefon(t/ra).
Szóval ezer hálaSony Xperia M4 aqua+ Dell Inspiron 15R 5537 Silver (FHD), Intel core i7-4500U 1,8 Ghz(2 Cores, 4M Cache, up to 3.00 GHz), 8 Gb DDR3, Amd Radeon HD8850M 2Gb, 1000 Gb Hdd (5400 rpm)
-
counterbill
senior tag
válasz Elefanti #17902 üzenetére
Spben rootal megoldható h sdre menjen a data. Vagy megcseréled a két tárhelyet szintén rootal. De S3ban szintén ugyan ez a helyzet.Alapból nem tudsz sdre telepíteni Ott is root kell és vagy átrakod a tartalmat vagy megcseréled a két helyet. Ezért én azt mondom h döntsön az h melyik tetszik jobban. S3 nem gyenge de sp megeszi már.
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
Maacaw
tag
válasz counterbill #17906 üzenetére
A Samuknál ha jól tudom van egy olyan fícsör hogy alapból lehet tenni SD kártyára appot.
Chabi
Örülök ha segíthettem, nincs mit -
Elefanti
csendes tag
válasz counterbill #17906 üzenetére
Köszi a segítséget!
Tehát ezek szerint az összes ilyen komolyabb androidos telefonnál a memóriakártya két részre van osztva? És a rootolás garanciavesztéssel jár, vagy lehet tőle a telefonnak valami baja? És ha nem rootolom, és a belső tárhelyre rakok 5 giga játékot, akkor a telefon belassulhat? Egyébként a játékokat jól viszi a nem rootolt SP? -
counterbill
senior tag
válasz Maacaw #17907 üzenetére
S2 tudta. Nem tudom ,hogy az kapott e JB-t. De írd be googleba hogy ,s3 app to sd" tele van az xda meg stb h s2ről váltott az tudott átpakolni de ez nem ,hogy lehet megoldani. Ott is foulder mount vagy swap megoldás van. Note 2 se tudja. Lehet ,hogy egy két telefon megkapta legújabb frissítésben már .
-
counterbill
senior tag
válasz Elefanti #17908 üzenetére
Root garancia vesztéssel jár de ha törlöd a rootot megint van garid és senki se fog rájönni. Belső memória persze minden telefonban ketté van osztva(több felé igazából) . Egyik része a rendszer maradék a belső tárhely amit látsz gépen is (de van ,hogy külön rész van a programoknak systemnek tárhelynek). Hát baja magától a rootol nem lehet. De rootal tudsz olyan dolgokat csinálni amivel okozhatsz gondokat magadnak. De ne gondolj semmi könnyen előidézhető dologra, de ha bemész pl. valahogy a systembe és törlöd a mappákat akkor baj lesz De nyugodtan rootold a telefont. Telefon nem lassul be attól ,hogy raksz rá játékot. A nem rootolt telefon is jól viszi a játékokat mert a rootnak nincs köze a telefon teljesítményéhez. Rootal egyszerűen kapsz egy rendszergazdai jogot ami alapból nincs és például megmondhatod a telefonnak ,hogy cserélje fel az sd kártyát a belső tárhellyel stb.
Teljesítménybe SP jobb. Értsd videokártya proci.(#17911) Elefanti: Igen ez például arra való ,hogy a játék mappáját sdrá átrakd. MAgában az app nem okoz semmi baj se garancia vesztést. De kell hozzá root.
[ Szerkesztve ]
-
Elefanti
csendes tag
válasz counterbill #17909 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devasque.fmount&hl=hu
Ez az alkalmazás tehát megfelelő lenne? És ez garanciavesztéssel járna? Vagy tehet valami kárt a telefonban? -
-
counterbill
senior tag
válasz predator00 #17914 üzenetére
Tabletemen is még se Xperia sp. Most ez ,hogy jön ide? Trabant is benzinnel megy meg a Ferrari
(#17913) Elefanti : Első oldalon le van írva minden olvasd el.
[ Szerkesztve ]
-
Chabi
aktív tag
+1,
+ nemhogy örülnél hogy próbálnak segíteni, és segítenek, mert szerintem jopár embernek már segítettek itt!!!
(#17913): én inkább roland091 írását javasolnám(persze csak ha ilyen telod lesz), nekem nagyon sokat segített hogy ilyen részletes, ma sikeresen rootoltam a telefont ennek az írásnak hála.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia M4 aqua+ Dell Inspiron 15R 5537 Silver (FHD), Intel core i7-4500U 1,8 Ghz(2 Cores, 4M Cache, up to 3.00 GHz), 8 Gb DDR3, Amd Radeon HD8850M 2Gb, 1000 Gb Hdd (5400 rpm)
-
anderledani
őstag
Valóban, de játékra az SP-nél sokkal jobb nincs, az Adreno 330 csak kicsivel gyorsabb (3,2GPixel vs 3,6)
Az adreno 225 meg a 305 szintjét jó ha hozza.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
zoli121
aktív tag
Sziasztok!
OTG kábelen akarok a telóra kötni egy 2.5" WD 250GB külső vinyót. Külső tápegyeségnek a telefon töltőfejét használom de így se ismeri fel a telefon. Valami ötlet? Kevés lenne a winchesternek az áram?
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
-
becikem
tag
Hi mindenki! Azt kérdezném valakitől, aki jártas ebben, hogy ehhez az existenz romhoz feltétlenül szükséges a wipe data? Valaki nem próbálta még így?
-
Chabi
aktív tag
egy kérdés existenz-el kapcsolatban.
OTA-n hogy lehet frissíteni?
Van a menüben egy olyan ikon hogy "OTA Updater". ebbe belemegyek egyből behoz egy elérhető frissítést, ezt letöltöm majd rámegyek, hogy install, reboot-ol de az istenért sem tudok belemenni a recovery-be, ez mitől lehet?
(Amikor felraktam az existenz-et akkor eltünt a telefonból?)Sony Xperia M4 aqua+ Dell Inspiron 15R 5537 Silver (FHD), Intel core i7-4500U 1,8 Ghz(2 Cores, 4M Cache, up to 3.00 GHz), 8 Gb DDR3, Amd Radeon HD8850M 2Gb, 1000 Gb Hdd (5400 rpm)
-
zoli121
aktív tag
Az jó
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
-
amisis
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri felrakni a 4.3 leak version-t? Ha igen akkor tud vki segíteni?
Előre köszi!Apple iPhone 8 Plus
-
Maacaw
tag
válasz Bambi80 #17926 üzenetére
Sziasztok, elkészült PAINfájdalom magyar ROM-os írása :
Az össze magyar nyelvű ROM Sony Xperia SP-re képekkelamisis:
Ki van nyitva/nyitható a bootloadered? Ha igen akkor megpróbálhatok segíteni, de ha nem akkor nem lehet felrakni
[ Szerkesztve ]
-
amisis
aktív tag
válasz Maacaw #17930 üzenetére
Van annyira stabil mint az eredeti? Napi használatban milyen? Alsó villogó sáv ugyanúgy működik? Csak attól félek hogy tönkrevágom a telót , meg a sok adat mivel eléggé belaktam a telefont Ha felrakom a romot és vmi oknál fogva szervízbe kell vinni akkor már nincs rá garancia?
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 8 Plus
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz amisis #17931 üzenetére
SUSal nyomsz neki egy frissítést és viheted a szervizbe. az adatmentéshez pedig a helium appot használják sokan, én a titanium backup-ot preferálom. Azthiszem a heliumhoz nem kell root, de ha romolni akarsz, mindenképp rootolni kell
Road- Az Isten állatkertje http://www.youtube.com/watch?v=Yh6SR7BV5Y8
-
Maacaw
tag
válasz amisis #17931 üzenetére
Szerintem sokkal jobb mint az eredeti, ha SUS-sal újrarakod a telót mielőtt szervizbe viszed, akkor semmi sem fog meglátszani sem a rootból, sem a ROM-ból, ugyanúgy fogják garizni De viszont azzal számolnod kell hogy az adataid elvesznek új ROM felrakásánál, de van erre egy nagyon jó program, egy úgynevezett Helium Backup ezzel könnyedén lementheted bármilyen adatodat, és mikor play-ből visszarakod az appjaidat akkor ezzel megtudod csinálni hogy visszaállítsa ROM felrakás előtti állapotba
Hát ez hihetetlen: PAINfájdalom nem csak megelőz, még ugyanazt is írja
[ Szerkesztve ]
-
Elefanti
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek a Samsung Galaxy S3 vagy az Xperia SP a jobb? (itt főként azoknak a véleményére vagyok kíváncsi, akiknek már mindkét telefon volt a kezében)
A Galaxy S3 megéri azt a +20ezer FT-ot? -
amisis
aktív tag
-
takika258
tag
Valaki nem tud 4.3-as frissitesrol mondani valamit?
Sony Xperia P,Sony Xperia SP,LG G3
-
veterán
válasz Elefanti #17940 üzenetére
Mivel nekem SP-m van ezért nyugodtan ajánlhatom a telefont. S3-at láttam már, volt a kezemben. Super amoled kijelző nagyon szép képet ad, bár kicsit plasztikusnak hat nekem. Az SP-nek "csak" sima tft kijelzője van, de szerintem természetesebbek a színek. Az SP-ben minden benne van amúgy, fullos és a hardvere lekörözi az S3-at. Bár kétmagos a proci, de iszonyat erős, mellé az adreno 320... Nincs ami megakasztaná. Antutu több, mint 21 000 pontot ad. Az akksija egy álom, végre nem kell töltőt cipelnem magammal. A külseje is jobban bejön, mint az S3-é, gyönyörű a telefon. Van egy két bugja, amiket itt már sokszor kitárgyaltak, ha ezekkel elvagy, akkor SP. Jön a 4.3, azzal remélhetőleg javítva lesznek a hibák.
[ Szerkesztve ]
-
soultrapp
senior tag
válasz rothfb #17946 üzenetére
olyan sokat hoz antutuban??
mert itt a tesztben csak 16406 pontot hozott.
szerinted ez jobb mint az lg optimus f6??gondolom,hogy jobb csak nem tudom mennyivel.... viszont az lg jobban bejön,de most az sp igen jó árban van,de lehet mire megvenném vissza megy az ára,akkor viszont lehet marad a régi elképzelés f6 vagy xperia l....
most a webshop ára nagyon jó az sp-nek.....[ Szerkesztve ]
-
KukliN
csendes tag
Nektek van problémátok a wifivel? Mert sok helyen olvasom,hogy van baj vele... Csak mert nemsokára készülök venni ilyen telefont
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest