Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
a mikro karc a fólián van.
nézd csak meg...Maxentius
ha csak az az 1.7giga amit letölt hozzá .de ugye tudod, hogy így is werez. :p
attól, hogy át van húzva ott van. de szerintem mindenki tudja rólad, ha beírod a játékot.novinyul
bakker tegnap is voltam arra, hogy megmutassam, de látom meg is vetted.
bezzeg a te kezedben nem ilyen nagy.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
szimike79
őstag
Akkor inkább talán a megoldást kellett volna leírni, nem azt hogy hülyeség amit írok. Az nem segít a bajba jutott fórumtárson. (Ha már ilyen okos vagy)
Akkor miért is volt hülyeség amit írtam? De közben látom kb azt a megoldást javasoltad amit én is.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
szimike79
őstag
Sajnos a T-s szervízes tapasztalataim mondatják ezt velem. Full hülyének néznek, és ha valamin fogást tudnak találni, akkor rögtön elhajtanak a halál hátára. Sajnos velem is megpróbálták, de szerencsére nem jött össze nekik. Köszönhető annak, hogy valamit konyítok a mobilkhoz, meg persze néhány rutinosabb fórumtárs segítsége is jól jött. Ezért írtam azt, amit írtam a szervízzel kapcsolatban.
Mindegy, az a lényeg, hogy a probléma megoldódott.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
mackosajt
addikt
Mit csináltok vele?
Nekem az X10-en sem volt plusz fólia, és ahogy most megkapta a nejem azt, nála sem gyűlnek a karcok.
Az SXS-en sem találok még egyet sem.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MyckY
senior tag
-
-
Shamat
aktív tag
Én is így jártam, mikor megvettem a telót, nagy nehezen találtam rá megoldást, bár nem biztos, hogy neked is az lesz a gondod. Nekem webkameraként ismerte fel a telefont. USB csatlakozásra esélyem sem volt. Pontosan már nem emlékszem rá, hogy csináltam meg, de mindjárt megkeresem a böngésző előzményeiben az oldalt, ami segített...
DEAD LIKE ME
-
-
Shamat
aktív tag
-
mmarta
senior tag
Én még sosem néztem meg a teló tartalmát usb-n keresztül Ftp-vel kapcsolódok és törölhetek, másolhatok Total Commanderben. File expert app-ot használom. Persze kell hozzá wifi.
Csak egy ötlet: A Flashtoolnak van usb driver telepítője, esetleg az segíthet. Ha felmegy semmiképp ne engedd, hogy a win varázsló telepítse a wines drivert.
[ Szerkesztve ]
-
bcrics
tag
Á köszi, de a Google Chrome lementi magának, a trailer download opciót nem vettem észre pedig nagyon sasoltam
Ha Vannak még hasonló oldalak jühet, leginkább olyasmi érdekelne mint pl a gyári Hd Landscape videó, mert az nagyon baba.
Viszont a teljes David Attenborough Lexikont nincs kedvem felmásolni ráÉszrevétel hogy nem minden esetben kell letölteni a több fájlos fájlokat, nekem van hogy engedte csak az egyik fájlt lejátszani, utóbb letöltöttem a másikat és az is ugyanaz volt.
A nagyobb méretűeknél kell mind (300mb-)
Telefonra másoláskor pedig felkínálj a konvertálás lehetőségét és nem feltétlen kell hozzá az mxplayer, viszi a gyári lejátszó is, és legalább van előnézeti kép így.Kár hogy csak 5mb enged tölteni a szerverről, de cool kis gyűjtemény.
egynémelyik zorral kis élő háttérpapír lehetne ha be lehetne állítani egyfajta windows dreamscene módra, és nem zabálná az akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest