Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdani94
tag
Sziasztok!
akkora kérdésem van h kicsit elszabtam a kártyámat..mint microsim..ebbe a kicsikébe és most nem passzol bele... kb mennyibe cserélhetik a simem ki Microsimre?Kütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
-
bdani94
tag
Biztos? Holnap neki is futok aztán megnézem a Telenornál..Az mennyire böki h lassan egy éves az elöfizum?
Kütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
-
bdani94
tag
Sikerült beszereznem Telenyortol ezt a szépséget..Én ledöbbenek még most is a sebbeségén..mesésen gyors és gyönörü képet csinál.. Igaz ICS nincs de az egész tök korrektül összevan rakva nem recsegropog... Hangja is borzalmasan jó Videókat is szépen játszik..Nálam hatalmas plusszot kapott..sőt az aksija is tovább birja Netezéssel egésznapos WIFIvel...
-
bdani94
tag
Nekem sikerült 2x megfagyasztanom a kicsitkét..Eléggé bosszantó h aksi nem birizgálható..Már mint számomra... Köszi ezt nem tudtam moistantol ha megfagy Azt fogom használni!
-
bdani94
tag
Esetleg van már megoldás a rootolásra? vagy valaki tud róla valamit?
-
bdani94
tag
Nekem Nem Dobja fel a Frissitést a Pc Sunyi... 6.0.B.3.162 van rajra O_o Djuicis vagyok..Esélyes hogy ezért?
-
bdani94
tag
többször küóldte el :$
[ Szerkesztve ]
-
bdani94
tag
Töröl.
[ Szerkesztve ]
-
bdani94
tag
Djuice-osnak sikerült már frissiteniük? nekem azt irja a SUS és a PcC hogy a legfrisseb van rajta.. Még!
-
bdani94
tag
Én Némi zene hallgatással és Némi játékkal volt hogy ki huzta 2 napig..2. este tettem fel mert akkor kért csak ennit..Átlagba egy napot nekem kibir..csak a biztonság hogy este Nyomok neki egy kis tápot
-
bdani94
tag
válasz darvinya #2477 üzenetére
FW Felrakás kellene csak..
"19/015/2012 01:15:40 - INFO - Device connected with USB debugging off
19/015/2012 01:15:40 - INFO - For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode"
Ezt irja..Változatlanul Driverek? Szerintem fent vannak..illetve fent kéne hogy legyenek..Kütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
-
bdani94
tag
Isszonyú jó ez az ICS... Össz vissz hamarabb merül valamiért.. lehet valami beállitás hiba miatt..mert készenlétibe is sokat esik.
-
bdani94
tag
Nekem is az asztalon merül 20-30% 2 óra allat..éjjel 40% 13% esett pedig csak ott feküdt az ágyamon...nekem a Fényerő Zabál 79%..Lehet rosszul raktam fel valamit?
-
bdani94
tag
most igy elgondolkodtam a fólia dologba.. Mikor megvettem csak 1 fólia volt rajta...Akkor is az amin a sim kártya behelyezés mutatta...És ez allat is lennie kell egynek?
-
bdani94
tag
Olyan problémám volna a kicsikémmel hogy ICS-mvan,És ha zenét akkarok hallgatni hangszorón akkor nem szól..de ha hivás van akkor szól meg minden hang szól..Csak zenelejátszók nem szólnak... Ötletek? csináltam egy visszaállitást..Nem kompletett csak amolyan beállitások vissza..
-
bdani94
tag
Lehet én csinálok valamit rosszul de nekem elakad a ez a rootos dolog..:\ Megáll a "Please Your Device,open backup und restore app from menu stb.." és itt állunk vagy 10 perce.. Ötletek? :\
-
bdani94
tag
Sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy Feltettem az ICS-et és ROOToltam a kicsikét..Ha visszateszem a Gingerbreadet megszünik a root jog? szervizes lesz a kicsike csak azért.
-
bdani94
tag
Szerintetek mikor jön a Jelly Bean? Legalábbis mikorra gondolták?
-
bdani94
tag
ujra indult a telefonom és megáll az Xperia képnél..hogy tudom kikapcsolni? :S Nem enged..:\
-
bdani94
tag
válasz razorka777 #10582 üzenetére
Köszönöm, Újra rakom a szoftvert hátha az a baj..
-
bdani94
tag
válasz gyantaszuz #14131 üzenetére
Az a baj hogy nálam is volt már 2x hasonló eset és nekem is szoftverfriss+Hard reset után jött helyre..
szervizbe ezért nem vittem de ha még 1x megejti lehet megkérdezem h mit tudnak vele kezdeniKütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
-
bdani94
tag
Sziasztok! Akkora kérdésem van hogy tartozékkokra csak 1 év garancia van? Már mint ugy átlagba? mert a töltöm is meg a fülesem is haldoklik és hamarosan lejár az 1 év..és a Cordonba beviszem azonnal cserélik öket vagy ráülnek a ketyeremére ??
-
bdani94
tag
válasz dajkapeter #20706 üzenetére
Szóval elveszik a telefont is bevizsgálják ha a töltö fej rossz meg a füles nem érintkezik? Okés akkor beviszem. Köszi a segitséget
-
bdani94
tag
Egyre gyakrabban jön elö a Telefon Bug hivnak és nem tudom felvenni mert megfagy és rezeg..esetleg van erre már valami megoldás?! 6.2.A.1.100 van rajta.
-
bdani94
tag
Sziasztok!!
Apró kérdésem van..napokba kerestem a "navigáció" cimű Google maps alkalmazást..a helyzet az hogy sehol sem találtom..és Play Áruház is csak a "Térkép" alkalmazást találja..lehet hogy user error de hova lett?!
-
bdani94
tag
Sziasztok!
Láttam már megindult a fözöcskézés P re is.. Kérdésem lenne hogy melyiket ajánlanátok ami aránylag stabil lehet vele telefonálni zenélni és mobilnetezni egy kis gémmel? Mert a Gyáritol lassan a falra mászok mint pókember a hivás bug meg minden egyéb alapkis hibája miatt..
Elöre is köszönöm a segitséget!Kütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín