Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
válasz buszberlet #599 üzenetére
isten hozott!
Viszont, hogy ne csak ömlengjünk.
Kipróbáltam mit bír.
Böngésző (összes ablak nyitva, nagyobb méretű oldalakkal), youtube, angry birds, kamera, mx player (e közbe jött a gebasz) ezek mind mentek a háttérben, és film nézés közben újraindult.s24U+15p
-
werszomjas
addikt
A kamera kép tényleg elég zajos
Tudsz feldobni néhány fotót, azokról a képekről, amik neked nagyon nem tetszenek?
(Ugye mindenkinek mások az igényei, máshoz van szokva)
Erősen szemezek ezzel a telefonnal, de sajnos pont most ment tönkre a digit fényképező gépem, szóval ha már veszek telefont, fontos lenne hogy erős legyen a fotókban.
Szerencsére nem vagyok nagy fotós, családi összejöveteleken, kirándulásokon, meg csak úgy napközben ha megtetszik valami lefotózom, tudom, ha fotózni akarok vegyek fényképező gépet, de most arra sajnálok kiadni 30-40 ezret, mert alig használnám.
A többiek is tehetnek fel néhány képet nyugodtan, főleg olyanokat amik szerintük rosszul sikerült.
üdv
-
Dany007
veterán
Esetleg nyomhatnál fel 1-2 tesztképet. Mondjuk olyat is, ahol jó a megvilágítás.
Mert sötétben, félhomályban nem meglepő ha zajos.
Ha viszont van jó erős beltéri fény / lámpák vagy szikrázóan süt a nap és úgy is zajos akkor az nekem már problémás lehet.
Én pont azért akarok valami komolyabb telefont venni - mint a p - hogy ne kelljen külön kompakt gépre és videókamerára költenem.#602:
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
válasz buszberlet #602 üzenetére
Köszi, várom
(#604) spawn21 > köszi
Az sem baj, ha beltéri képeket lőttök, nem muszáj a szabadban, úgy is kíváncsi lennék a beltériekre is, mennyire mosódnak el.
(#605) ronda> pedig az akksik békés lények, nem bántanak
üdv
-
Dany007
veterán
válasz buszberlet #608 üzenetére
Airdroid! Ha van a cégnél net / wifi.
Bár ha azt mondod fénynél jó akkor én már egy fokkal nyugodtabb vagyok[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
válasz buszberlet #608 üzenetére
Igen, beltérben nem egy ász, de nem is borzalmas. Napfényben viszont szerintem szép képeket tud lőni, ha a beállítások rendben vannak.
Viszont szerintem a szinei szépek. Ma nagyon pörgős napom lesz, ezért csak holnap után tudok feltenni.
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
Dany007
veterán
válasz buszberlet #611 üzenetére
Köszi a képeket!
Annyira nem vagyok elájulva tőle, de az tisztán látszik, hogy nem volt sok fény. Még a kültéri képen sem, ugye ma elég borús az idő.Az furcsa, hogy zajos és homályos is. Úgy tudom a zajszűrő algoritmus az, ami elhomályosítja a képet, de itt jelen esetben a zaj is megmarad és még homályos is a kép =/
Mindegy, majd meglátjuk rendes fényben mit produkál.Nem lennék meglepve ha ezen egy szoftveres frissítés javítana. Mert 1:1-es nagyításban már-már úgy néz ki a kép, mintha photoshopban direkt adtak volna hozzá zajt...
szerk.:
#614: na ez már szintekkel jobb! A képélesség még mindig messze van, de azért sokkal jobb, mint az előzők. És zajosodást se látok!
Sőt, szerintem ez mégjobb lehet normális, erős fényben főleg ha nem szemből jön a fény.[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
válasz buszberlet #616 üzenetére
Köszi a képeket.
Tényleg nem a legjobbak
Kíváncsi vagyok ezen az ICS és szoft. frissítés segíthet-e vagy ennyit tud a kamera fizikailag.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs