Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Azért picit olcsóbbra számítottam, ez a 99k 2évre elég sok, ja és az S árát is felvitték, az eddig 107ezer volt 2éves előfizuval, most meg 120
Gondolom azért hogy be tudják tenni a P-t, de ha S árát hagyják, akkor csak 7ezer lett volna a különbség
[ Szerkesztve ]
üdv
-
werszomjas
addikt
Na én ma megnyomkodtam a Sony Centerben
Jó kis telefon, szürke és fekete van kitéve, nekem szürkében jobban tetszik, méretre pont jó, a kijelzőt mikor először megláttam csak pislogtam, gyönyörű a képe.
Pont volt mellette Xperia U is, kicsit összehasonlítottam őket, a menüben lépkedve, programokat indítva a P minden esetben szemmel láthatóan gyorsabb volt, mint az U, ami érdekes, mert ugyan az a proci van bennük
Bár az is lehet ez a kiállított daraboknak volt köszönhető, hogy az U valamiért be van lassulva.
üdv
-
werszomjas
addikt
válasz agyas11111 #475 üzenetére
Én is nézegettem az Arc S-t, neked tetszik?
Sztem a hátlap minősége elég gyenge, az oldalán pedig az a szürke műanyag rész is olyan olcsó hatást kelt (kb mint a Neo meg Neo V), ha a külsőt nézzük, inkább az One V vagy az Xperia P.
Ja és One V mellett a Sense felület is, mely sztem jobb mint a Sony vagy bármely más telefon felülete.
Ja és az Arc S nem biztos, hogy fog még ezután bármilyen frissítést kapni, míg az új Sony-k és az One V valszeg megkap még néhány kört, melyekkel a sebesség / optimalizáltság csak nőni fog.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
-
werszomjas
addikt
Jaja, a vonat is jó lesz, köszi
PHARD> köszi, az 1-2 perc annyira nem vészes, a lényeg inkább a stabilitás.
Nekem a Hero-m sajnos hiába megtalálja a jelet, menet közben elég hamar elveszti, akár már 80-90es tempónál is, utána meg menet közben nem tud visszakapcsolódni a sebesség miatt, olyankor meg kell állni megvárni hogy újra műholdra leljen
üdv
-
werszomjas
addikt
Akiknek régebb óta megvan, és többször töltötték, tehát mondhatni beálltak már egy szintre, kicsit írnának az akku használatról?
Tényleg ennyire szar a helyzet?
üdv
-
werszomjas
addikt
Köszi köszi, jöhetnek a tapasztalatok majd, ne sajnáljátok a bill-t koptatni
Nagyon úgy néz ki, juni 16 után veszek egy ilyen telefont
De csak ha minden klappol vele és az akksi nem merül le 1 nap alatt, erősebb használat esetén sem.
üdv
-
werszomjas
addikt
válasz buszberlet #599 üzenetére
A kamera kép tényleg elég zajos
Tudsz feldobni néhány fotót, azokról a képekről, amik neked nagyon nem tetszenek?
(Ugye mindenkinek mások az igényei, máshoz van szokva)
Erősen szemezek ezzel a telefonnal, de sajnos pont most ment tönkre a digit fényképező gépem, szóval ha már veszek telefont, fontos lenne hogy erős legyen a fotókban.
Szerencsére nem vagyok nagy fotós, családi összejöveteleken, kirándulásokon, meg csak úgy napközben ha megtetszik valami lefotózom, tudom, ha fotózni akarok vegyek fényképező gépet, de most arra sajnálok kiadni 30-40 ezret, mert alig használnám.
A többiek is tehetnek fel néhány képet nyugodtan, főleg olyanokat amik szerintük rosszul sikerült.
üdv
-
werszomjas
addikt
válasz buszberlet #602 üzenetére
Köszi, várom
(#604) spawn21 > köszi
Az sem baj, ha beltéri képeket lőttök, nem muszáj a szabadban, úgy is kíváncsi lennék a beltériekre is, mennyire mosódnak el.
(#605) ronda> pedig az akksik békés lények, nem bántanak
üdv
-
werszomjas
addikt
válasz buszberlet #616 üzenetére
Köszi a képeket.
Tényleg nem a legjobbak
Kíváncsi vagyok ezen az ICS és szoft. frissítés segíthet-e vagy ennyit tud a kamera fizikailag.
üdv
-
werszomjas
addikt
Ti hol vettétek a telefont?
Most nézegetem az árakat, és hát a T-mobile elmehet a sunyiba.
Új előfizetéssel 2évre 90e a telefon, szerződés hosszabbítással meg 88e
2ezer forint kedvezményt adnak csupán az előfizetés hosszabbításra
Ez csak nálam van így, vagy másnál is így alakulnak az árak??
Már gondolkozom sima dominos csomagban megvenni, úgy 99e ft-ba kerül.
Esetleg valaki megbízható forrást tud (gyártói garancia) 90ezer körül?
üdv
-
werszomjas
addikt
Na eddig vártam, megrendeltem T-mobile domino kártyásan a telefont (99e), elvileg holnap érkezik
[ Szerkesztve ]
üdv
-
werszomjas
addikt
Azt meg tudja valaki mondani, hogy mikor jár a HDMI kábel a T-mobile-nál?
Csak mert itt van aki kapott, és van aki nem.
Esetleg egy olyan lehetséges, hogy a domino kártyások nem, ez előfizetésesek meg igen?
Ezt az egy dolgot tudom elképzelni, másban nem nagyon lehet különbség.Írja már le aki kapott és aki nem, hogy hogyan vette a készüléket.
üdv
-
werszomjas
addikt
Na megérkezett végre hozzám is a P
Most van az első fél órás töltésen.
T-mobil-tól rendeltem kártyás csomagban, viszont se HDMI kábelt, de én még fóliát sem kaptam hozzá
Van még olyan, aki nem kapott fóliát hozzá?
üdv
-
werszomjas
addikt
sztem legjobb, mér WiFi-t is, illetve visszanézhető napokra az adatforgalom, meg lehet adni a határt, így ha eléred a mobilneted határát, jelez (bár T-mobile-nál pl nincs túlforgalmazás, így mind1, ha túlhaladsz)
[ Szerkesztve ]
üdv
-
werszomjas
addikt
Van itt olyan, akinek túl nagy (volt) a telefon? Méretre?
Én vettem júniusban egy ilyet, de nagy volt, egykézzel kifordult a kezemből, ezért visszaküldtem.
Most továbbra is telefon vásárlás előtt vagyok és bárhogy nézegetek, az Xperia P tetszik a legjobban.
Valaki esetleg tapasztalt ilyet, hogy mikor megvette még nagynak, kényelmetlennek tűnt, de aztán megszokta ?
Ez előtt Hero-m volt, 3,2", lehet azért volt nagyon szokatlan
üdv
-
werszomjas
addikt
A T-mobile kínálatából meg eltűnt, vagy csak nálam?
Remélem az ára megy lejjebb, legalább egy 10essel, más veszem is meg
üdv
-
werszomjas
addikt
válasz calamites #3595 üzenetére
Akkor is, az a lényeg, ha gyártói garis (és csak akkor) , vagy leadod a CORDON Electronics Kft-nek ők a hivatalos márkaszerviz, vagy ahogy írtam, MediaMarkt.
Ezt nekem ma mondta a Sony Mobile ügyfélszolgálat, személyes tapasztalat nincs, de fel kell hívni őket:
Ügyfélszolgálat
Sony Mobile Hu
Tel: 06 1 880 47 47üdv
-
werszomjas
addikt
válasz Telomanikus #3750 üzenetére
Én a 24hó Sony garanciával venném úgy egész jó az ára. 96.000ft, picivel több csak a domino kártyásnál (ami már nem is kapható) és ez legalább független, jár hozzá tok és HDMI kábel is.
Plusz elvileg még autós töltőt is kapsz hozzá
Szóval ha tényleg jó a bolt, és igaz a sony gyártói gari is, sztem ez egy jó vétel
[ Szerkesztve ]
üdv
-
werszomjas
addikt
-
werszomjas
addikt
Tudtok olyan boltot, ahol kapható a P?
- Függetlenül és valóban függetlenül
- 2 éves gyári Sony garanciával kapható legyen
- Összes gyári tartozékkal, tehát a tok és HDMI is a csomagban van.Ja és 100ezer alatt
Azt néztem 90ezer a tmobile-nál, most veszek hozzá még egy tokot, meg HDMI kábelt és már 95ezernél vagyok, plusz később eladás szempontjából jobb ha független
üdv
-
werszomjas
addikt
Engem az érdekelne, hogy a feloldó képernyő változtatható?
Rosszul vagyok ettől a sonys oldalra húzom a csúszkát feloldástól
szerk: köszönöm, super
[ Szerkesztve ]
üdv
-
werszomjas
addikt
Van a gmail címed, amit a telefonban is megadsz, az internetes gmail felületen rámész a Címtár-ra és ott lesznek elvileg.
Ott átírni, rendezni is tudod őket, majd ha újrahúztad a telefont, akkor ugyan azt a mail címet megadod és a telefon szinkronizálja a gmail fiókos névjegyeket.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
werszomjas
addikt
Szerintem aktív használat mellé abszurd dolog több napos üzemidőt várni. Egyszerűen nem tart ott az akksi technika, nem tudom mit fognak kitalálni, de biztos, hogy nem az a megoldás, hogy tegyenek bele 5000es aksit, mert akkor már megetették volna a gyártók.
Ha vesszük a laptopokat is, a legtöbb normál használat mellett 4-5 óra alatt lemerül, és lássuk be, lassan ezek a telefonok mindent tudnak, amit egy laptop, csak kisebb képernyőn.
Okostelefonhoz 1 nap max 2 ami reális, aki e feletti üzemidőt szeretne, vegyen normál mobiltelefont.
üdv
-
werszomjas
addikt
Akinek fekete telefonja van, tapasztalt-e kopást a házon?
A legtöbb boltban sajnos gyári garanciával csak fekete van, a szürke valahogy csak boltival van, így lehet fekete lesz a befutó, csak félek, hogy elkezd majd kopni, akkor meg nagyon hülyén fog kinézni.
üdv
-
werszomjas
addikt
válasz Pete55555 #5362 üzenetére
Ezt neked kell tudnod, hogy mi a fontosabb neked.
Sztem azt vedd amelyik külsőre jobban tetszik
Sok különbség nincs a kettő között, sebességre nem hiszem, hogy észre vennél bármit is, mindkettő 1GB ram, ugyan az a GPU, SII 200mhZ-el gyorsabb cpu, de azt sztem nem veszed észre úgy se.
Kérdés, fontosak-e az itt korábban felsorolt különbségek?
Bővíthetőség / tárhely, kameragomb, cserélhető akksi, kijelző (amoled vagy whitemagic).
Én személy szerint mindenképpen a P-t venném:
- Barátságosabb méret (S2 nekem már túl nagy, csoport társnak volt, fogtam a kezemben)
- Fém ház
- Jobb kijelző felbontás
- Külsőre jobban tetszik (sose szerettem a samsung formákat)
- Fix kameragomb[ Szerkesztve ]
üdv
-
werszomjas
addikt
válasz fluttershy #5401 üzenetére
- a mobil tetején lévő vékony rés, vagyis az első kérdésem # noha nekem nincs még ilyen telóm, de kezdetektől fogva olvasom a topikot, és mintha más is írta volta, hogy az egyik oldalon nagyobb a rés az illesztésnél, mint a másikon felül, de hogy mindenkinek ilyen-e azt nem tudom
- és a flashlight appban lévő kis megjegyzés "magyarázata" sztem az annyit jelent, hogy mivel folyamatosan ég a led, az meríti le hamarabb, mint mikor a laptopnál maximális fényerőn vagy, akkor is kiírja, hogy az a beállítás csökkentheti a telep élettartamát, nem tudom, miért ártana az az akkunak, de sztem nem árt neki, csak hamarabb lemerül
[ Szerkesztve ]
üdv
-
werszomjas
addikt
-
werszomjas
addikt
Én ha lány lennék egy fehér Sola-t vennék
Már nézegettem is de barátnőm azt mondta buzis, szóval nem vehetem megsssz# azt nem nézed, nem opció? gyártói 2év garival 65k, és csak 3,7"
Az az alsó led megvilágítás is tök jó szerintem, egyedül a kamerája vacak, ezért lesz nekem P
[ Szerkesztve ]
üdv
-
werszomjas
addikt
Az a baj, hiába független a tied, bolti garanciás, ráadásul ha jól rémlik a hirdetésből csak 1év (én is szemeztem vele ) de sajnos két fajta telefon nem ajánlott:
- a T-mobile függő, használt telefon (a letiltás miatt)
- és a bolti garanciás telefon, melyre tulajdonképpen nincs is garanciaGyártói 2év sony garival (tok+hdmi kábel is a csomagban) 100ezer a készülék, bolti garanciával 70ért már van gsm boltokban, a dokkoló meg lehet sok embernek nem kell, lehet ezért nem megy, de sok sikert az eladáshoz
Én jövő hónapban veszek ha minden jól megy egy P-t (akkor jön meg az ösztöndíj) de biztos, hogy gyártói garisat veszek.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
werszomjas
addikt
válasz Dany007 #6018 üzenetére
Ez sajnos nem így van, ahogy írod (bolti gari) nekem személy szerint hálistennek még nem volt semmi gondom (mivel nem vettem még bolti garis telefont) de érdemes beolvasni a mobiltelefonos topikba, csupa rosszat írnak.
Eleve kérdés, hogy meglesz-e még az a sufni gsm, 1-2 év múlva, ahol most a telefont vetted, ha igen, mindenféle okot kitalálnak, miért is nem kötelesek szervizelni a telefont.
De ne menjünk bele, biztos van megbízható volt, de én szeretek nyugodtan aludni így hanyagolom az ilyesfajta kockázatokat.
Ja és nem mindegy, hogy 1 vagy 2 év gari későbbi eladás szempontjából sem.
Teszem azt másfél év után megunod és el akarod adni, azért nem mindegy, hogy már nincs rá garancia, vagy van még rá fél év gyári garancia.
Ha már kiadok 80-100 ezret egy telefonért, akkor nem sajnálom azt a plusz 20ezret, később lehet,hogy bőven visszajön az a plusz.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
werszomjas
addikt
De kérlek, ahelyett, hogy lehúzod a terméket, amit árulok, inkább kérdeztél volna meg privátban minderről.
Az első és legfontosabb, ez nem termék lehúzás, nem üzlet rontás, ez a telefon topikja, ahol bármiről lehet beszélni, egyébként is tilos a szakmai topikokban hirdetni, benne van az alapelvekben, ergo üzletrontás sincs, nem a hirdetésedhez írtam oda mindezt, egyszerűen írtad, hogy nem akarja senki megvenni, gondoltam leírom, hogy szerintem miért nem, ennyi.
gondolod hogy a gyártói garancia bármit is ér ha egy gsm boltból veszed?
Ha gyártói gari van rá, az nem lehet szürke importos, kérdeztem a Sony-t.
a telefonnak semmi baja és remélhetőleg nem is lesz semmi baja, így a garancai csak formaság.
Remélhetőleg nem lesz baja? Ezt te sem gondolod komolyan Azért mégse két forint egy ilyen készülék, nem árt az a kis garancia
De komolyan sok sikert az eladáshoz
De tényleg zárjuk már le ezt az egészet, mert már eléggé zavar, hogy offoljuk a forumot.
Ha nem megy, meg fogom kérni az admint, hogy az utolsó pár hozzászólást törölje, mert semmi köze a témához. - inkább ne tedd, mert te járod meg, első sorokban leírtam miért, vagy ennyi erővel a fél "milyen okostelefont vegyek" topikot is törölni lehetne, elég sűrűn feljön ez a bolti garancia téma.[ Szerkesztve ]
üdv
-
werszomjas
addikt
válasz Ferenczi Áko #6036 üzenetére
Jó neked, hogy telenoros vagy, tudtommal ők nem tiltják le a telefont, így én is bátran venném meg a néhány hetes használt garanciás telefont, jóval olcsóbban, mint bárhol máshol.
Itt most a T-mobile-ról volt szó, aki sajnos ha nem fizetik a részletet / előfizetést letiltják a telefont
[ Szerkesztve ]
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest