Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
Tudom,macera munka, de próbáld meg, hogy gmail-ben átírod a kontaktnevekben az ékezetes karaktereket. Kitörlöd és visszaírod ugyanazt, aztán mented és letöltöd telefonra. Elképzelhetőnek tartom, hogy a karakterkódolással lesz a baj.
Próbaképp megnézheted először csak pár darab névvel.
-
addikt
Felkeltette az érdeklődésemet az általad linkelt lejátszó, eddig nem próbáltam még.
Az alkalmazás méretéhez képeset elég jól szól , igaz nekem nem jön be ez a minimalizált lejátszás. Egy kicsit úgy érzem, mint ha loser volnék, és direkt nekem fejlesztették volna.
A viccet félre téve egy 2.1 android OS-en, ahol fontos a helytakarékoskodás, ott nagyon jól jöhet.
Egyenlőre a PowerAMP nekem sokkal jobban bejön.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Nekem is tetszik, de a P.AMP jobban szól, a csicsát leszámítva is.
Te említetted a "walkman hangzást" ezért gondoltam, hogy a minőség is fontos számordra.Egyébként tényleg hasznos kis lejátszó, a fiaimnak is biztos befog jönni, ajánlom is nekik.
Ők sem adnak a részletekre, csak szóljon és könnyen lehessen kezelni. Ajánlom én is, akik nem szeretnek lejátszó listákkal és tag szerkesztőkkel kínlódni.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
evo87
őstag
Nekem a Nokia BH-212 tökéletesen működik vele. Még a két gombnyomásra való újrahívást is tudja.
Viszont míg Nokiával használva csak simán zenehallgatáskor is a BT fülesen jött a muzsika, addig a MINI esetében csak a hívásoknál használja a BT fülest.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
mrlujoak
veterán
válasz looser #10875 üzenetére
Igen. App okoz ilyen hibát. Hibásan megírt, vagy beállított app felébreszti a kijelzőt.
Azonban a galibát okozó appot neked kell fellelned.
Mit telepítettél legutóbb, vagy állítgattál benne valamit?Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
punky10
addikt
válasz looser #12355 üzenetére
Nem tudom,nekem még nem ment 50 mega alá.De régebben az X10 Mininél 20 megánál kevesebb memoriánál már voltak gondok(pl nem jött meg az SMS,nem akart feltelepiteni még egy 210Kb-os appot sem...stb)
Még annyit,hogy az ilyen appok általában rootolt telon működnek.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Osi222
tag
válasz looser #20370 üzenetére
Közel másfél éve használok Jabra Chillt.
Két negatív dolog, amit tudni kell róla: sajnos szifonhoz készült a csatlakozója, így a telcsihez egy otromba adapterrel kell hozzákötni, hogy bármiféle hangot kiadjon magából (2011-es SE-k átka). Nekem a felvevőgombokon keresztül a zene irányítása valahogy nem működött rendesen, de a hívásfelvétel kis odafigyeléssel igen.
Ezeket leszámítva a valaha általam használt legjobb füles. Kellemes a hangja, van elég magas meg mély is benne, és a dinamika is megfelelő. A legjobb viszont szemben az agybadugós szörnyekkel, hogy nem nyomja szét a hallójáratot, kényelmesen beilleszthető a fülkagylóba, és atomstabilan benne is marad.
Mivel sokat sportolok, nekem más szóba sem jöhet, ennél jobb fülest a negatívumai ellenére sem találok.
Sajnos az otromba adapternek köszönhetően a kábleszakadás is gyorsabban bekövetkezik, így én most már a harmadik darab megemésztésébe fogok majd bele, de ez eddig egyik korábbi fülesemnél sem volt másképp. -
darvinya
titán
válasz looser #20382 üzenetére
Finoman szét pattintani a burkolatott.
Ha lenne műszer könnyebb lenne bemérni lábak vezetékezése.Na de találtam egy jó leírást.[link]
Csak annyi a különbség, hogy neked pont fordítva kell, azaz iPhone-osról(S Ace) Galaxy 3-ra.(Ha nem megy Bp. 11 ker.-i vagyok kb. 30 percen belül kész.)
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
veterán
válasz looser #21367 üzenetére
Beállítások --> Vezetéknélküli és ... résznél a Továbbiak --> Internetmegosztás és ha be van dugva, akkor be is lehet pipálni az Usb-set. Bepipálás után Win8-on megkérdezte, hogy milyen típusú hálózat (otthoni vagy nyilvános) és telepített némi drivert.
Vagy használhatod Wifi hot-spot ként is, illetve Bluetooth-on is képes internetmegosztásra.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest