Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
hi
vodánál most 70ft.ért lehet kapni.szeretném lecserélni a 6303.at.
sokat sms.ezek igy a billentyű jo.vastagsága nem sok??
tényleg frissithető már android 2.1re?
ezt olvastam neten."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
én is mátol a kicsiny csoport tagja vagyok.
mit érdemes tudnia telorol??
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
érdemes kisütni?
valami jo téma rá?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
léci segítsetek....
lehet sok kérdésem lesz mert kissé nem értem a dolgokatmelyik mappába rakjam a háttérképeket hogy lássa a telo és ne azt akarja hogy levág egy téglalapot belőle hanem ugy ahogy van be tudjam rakni?
ja meg a témákat hova tegyem és hol tudom telepíteni?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz pető bá' #1519 üzenetére
nem mondod?
van valami külső progi amit rá lehet rakni vagy feloldani ezt a korlátozást?
gépen azt se látom hol vannak azok, amiket ő egyáltalán enged berakni.....
a nem egyszerű azt jelenti nehéz de lehet....hogyan?pedig neten vagon .thm kiterjesztésű fájl kering hozzá.ezeket hogy lehet beaktiválni?
külső progival?hogy kell progit telepíteni rá?és melyiket érdemes?látom csomo ilyne téma szerü dolog van amivel a kezelőfelület joval barátságosabb átláthatóbb lesz.ennek a neve launcher?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz pető bá' #1523 üzenetére
aha értem köszi.
hát nem tom voda beaktiválta e már rajta a netet.mondták addig ne nagyon mert fizetek mint a katonatiszt.
de akkor a marketből ezek is mind letölthetők ezek szerint.
tudásban van köztük különbség vagy csak kinézetre?
magát feltelepíti ha vkiválasztom?
maga a progi ingyenes?ezek mind legálisak?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz pető bá' #1525 üzenetére
na megvan jo pár dolog a laucnher quick settings amiket olcastam a cikk.be még szoki de kell de tény jobb mint ami gyárilag rajta van.
már sok mindent lehuztam egyedül valami ütős médialejátszó kéne.lehuztama winampot de valami egyszerű átlátható kéne amin lehet lejátszási listát létrehozni.mert a gyári meg a winamp elég gáz.nem tom hogy lehet hozzáadni, belehuzni.
ja és a számok listázását hogy lehet elintézni hogy szimplán ABC sorrendbe legyenek ne mindenféle xar stlus, album, id tag alapján...hmm???
ja amugy nekem kb fél napot birta hogy nyuztam."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
aha értem.szal .apk.
áhh mind1 inkább beugrok egy plazaba fél orát ücsörgök azt lehuzom azta 25mbot gyorsan.
-
dragonfx
veterán
tenyleg jo eza poweramp player.jobb mint a winamp telora.
van nekem egy ilyne droidstat nevü progi az adatforgalmakat ki bemenő minden tzsámol.de 2 hét mulva lejár a trial a full meg fizetős.nem tudtok valami hasonlo jot ami nem trial?
-
dragonfx
veterán
hi
mit tudnék tenni ne merüljön a telo?
napi 2-3x töltöm.nem a zene,hivás,kamera,net meriti hanem quick settings szerint a készenlét,üresjárat és megjeenités torony magasan.ez hogy lehet?
mit tegyek?
van csomo battery saver progi.érnek valamit?melyik?thx
-
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
nem hiszem el emnny xar mediaplayer van androidra...
-
dragonfx
veterán
amugy mér jobb 2.35öt használni 2.1eshez szemben?
a vagizáson tul.meg tuning?minek?
igy is gyors.ha jol olvastam oktobertől lesz hivatalos SE gyári 2.2 vagy 2.3 miniprohoz.
??"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
na megtaláltam az ideális forgalomszámlálót: érdekes modon traffic counter a neve és egy kis androidos izé a jele.tökéletes.egyszerű a célnak megfelel.
dsp playerbe hogy lehet 1 számot ismételtetni?
ja és egy fő kérdés:kamerába zoom nincsen?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
nem lehet zoomolni a kamerával?
-
dragonfx
veterán
ti tudtok esetleg színes elő hátlaprol a telohoz?
valami probálta már a mini pro 2öt?
mennyivel jobb rosszabb?
teszt?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
na skacok lenne itt pár probléma amiből ki kéne találni, következtetni a gond:
-nektek is olyna irto gyorsan merul ha folyamatos 3G.be vagytok, és mondjuk megy a facebook egész nap?..nekem ez esetben átlag telefonálással kb 4 töltés naponta..jo nem teljes csak ilyne rádugom amig felmegy 100%ig
-fogja magát és kidob repülő modba, ujra kéri a pint, kártyaelfogadás, hálozatfelállás...stb
-hiváskor ha leakarom rakni lezárja a bill.t és felrakja felső tálcára lehuznám kikapcsolja feketére a képernyőt
-ugy zusammen elég lassu a software, pedig fenn van eza quick boost funckios izé..
-elcveszti a hálozatot, 3g.t, wifi.t.lehet ezeken segíteni valahgy??cyanogen?
-
dragonfx
veterán
válasz kiskaktusz #2218 üzenetére
buildszám?ez az?
2.1.1.A.0.6kaller:>>mi e recover, xrecovery meg cvm recovery program?mind3 más?
a jelenlegi gyári szoftvert nem lehet lementeni?meg a programokat? mindent zusammen?V20 már a 2.37es androidos?neked müködik x10 mini pro.val?
melyik progival mentsem le?[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz kaller1 #2221 üzenetére
xrecoveryt telepite
cvm recoveryt telepitem
ezekkel lementem a mostani cumot.
letöltöm a rom.ot.de melyiket? nekem a 2.37es kell.az hol van?
és utána a cvm recoveryből felrakom.
vagy hogy?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
hi
hogy tudjátok melyik az utolso hivatalos gyári software a telora?
a 2.1?
várható esetleg hivatalos 2.2 vagy 2.3 esetleg?
vagy ez csakmoddoltba lehetséges feketén rárakni."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
ajánljatok már progit amivel tleomemoriábol sd.re tudom a letöltött market appz.okat menteni.android assistant nkem nem cisnálja meg.
több ötletet is kérek avgy ami nektek bevált."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
na melyik az utolso ellenőrzőtt rom amit érdemes felrakni és mindne müködik rajta?
-
dragonfx
veterán
válasz kaller1 #2198 üzenetére
igen 2.1 van a 0.6 végű.
a root.olást megcsnáltama leírás alapján
(usb hibakereső mód, sd.t kiszedtem, appz.okat lementettem sd.re.meg gépre is)
2.31 superoneclickkel rootolm de van egy ilyne hogy superuser installing...push file...
és itt lefagy a progi...
vélemény?
akkor a cyanogen v21et szedjem le ami 109mb.os?most akkor joa rootolás vagy nem?előtte az 1.7essel is megcisnáltam.de utána irták ezzel a 2.31egyel ujra cisnáltam.közte kikapcsoltam.mi eza lefagyás?
további teendők?cwm recovery.t honnan tudom letölteni?
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz CPT.Pirk #2656 üzenetére
igy cináltam de mégis.
most akkor nema superone klikk rootolja a telot?
mi eza superuser intalling?a flashtoolos telepítés hogy müxik?amia linkedet van 7zip az a flashtool install fájl?
sd kártyárólmindne töröljek?és csak smán a .rar.t másoljam fel vagy kicosmagolva valami mappába?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz CPT.Pirk #2658 üzenetére
ahh az faxa.
én az 1es hsz.ben levő linkek alapján cisnáltam.
ott van superoneclick nevű progi legujabb 2.31es verziojt javasolja srác alinken...
a superuser fenn van a telomon.töröljem?szóval letöltöm a romot .zip formátumot>>flashtool 0.21et letöltöm>>ezzel rootolom>>xrecovery.t honnan tudom letölteni??
hol az a link?
xrecovery és cwm recovery közt mi a különbség?honnan tudom ezt a kettőt letölteni?ezeket is sd.re kell rakni .zi formátumba?
ja és mi aza full factory reset?mire jo?és hol tudom elvégezni?[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz CPT.Pirk #2664 üzenetére
értem.én ide regelve avgyok szerencsére.csak itt eléggé átfogoan irják SE telokra nem konkrétan x10 minipro.ra.
ezek szerint te ez sűritetted egyszerűsitetted?
a legujabb flashtoolt hazsnáljam?0.66ost?szóval telorol minden buko??ok sd.re lementettem a market alkalmazásokat.de ilyenek hogy névjegyzék, sms.ek, ...stb ezeket hogy tudnám lementeni?
amugy sd.re nem lehetne telepiteni a market appz.okat valahogy?
szoval xrecovery.vel tegyem fel a cwmrecovery.t?
ezeknek akkor a telon kell lenniük?vagy a gépen?.bocsi a hülye kérdésért....
sd.re rakom a .zip fájlt és a flashtoolal felrakom?mert épp asszem itt irták hogy sd.ről töröljek mindent, mert amugyis mindne elveszik rola...ez akkor nem igaz?azon minden megmarad?
mi ez a jit optimalizálás?kel ez nekem?
meg a full factory reset az micsoda?
ja meg eza tisztitás funkcio az mi?szükséges a 2.37 felrakásához ez az utolso 3?[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz CPT.Pirk #2681 üzenetére
ok megvan 0.25látja a telot xrecovery fenn van ott tartok.fájlok az sd.n.
nem magyar a flashtool 0.29es nyelvfájlát belemásolhatom?.ja flashtoolban hol van a telo ujrainditása xrecovery modban parancs???"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz CPT.Pirk #2683 üzenetére
hát nekem 0.29be nem aktív a root, meg xrecovery se...ebbe a 0.25be megcisnáltam de nem alakult ki a xrecovery intall mellett az ujindítás xrecoverybe.
láttom 0.29be aktív de hiába irja ki az 0.25 hogy xrecovery successfull intalled, a 0.29es még a root.ot kéri.mér nem látja a telot a 0.29?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz CPT.Pirk #2689 üzenetére
nem.
na most sikerült.
nem töltésként hanem usb tárhelyként csatlakoztatva lett aktívak a dolgot.xrecovery.t a 0.291es hogy teszi fel?aktív lett.reboot xrecoveryben.de semmi en változik.mit tegyek?hogy tegyme fel a romot?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz CPT.Pirk #2691 üzenetére
na bejött a srága>>
apply update from sdcard vagy install zip from sdcard....
kellett a cwm reinstall hozzá....
ok megvan elég lassan jön be.
normális?
kell kikapcs vagy jo igy rebboot után is?[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz CPT.Pirk #2693 üzenetére
bejött egy animácio zöld android jell középen körülötte kékes animácio ugrál..de nem lép tovább.oka?
a calibrálás aza fullcycrcle charge?
megcisnáltma utána is a wipe.t de ez az animácion nem lép tul.
???[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz CPT.Pirk #2697 üzenetére
én azta sárga ikonos pro launchert hazsnáltam.nekem bejött.egyszerű megszokott.
hogy lehet ezt az ezw.t meg a SE laucnhert leszedni rola a faxba mert mindig kérdezgeti....
áhhh ujr akell konfigolni az egész telo....vajon a 2.1es appz.okat fel tudom erre is telepiteni?
most zuzok edzeni aztán majd jönnek a kérdések.-.....
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz CPT.Pirk #2700 üzenetére
igen megy.
már felraktam a kedvencem a launcher pro.t.aza kérdésem hogy a Y és a Z fel van cserélődve.elég zavaró.van rá megoldás?
ja és szmajlit mér csak a menüből lehet rakni?2.1esen a Sym áű jobb alsó gomb megnyomásával előjött...sőt facebook.on egyáltalán menüből se lehet.megoldás?
tudsz QR kodot adni a baterry calbiratorhoz mert leszedtem 1et de az nem jo.
hogy tudok rendszermentést cisnálni?ugye 2.1 alatt volt mentés funkcio.itt nincs.vagyis nemt alálóm.csak külső progival megy?ha igen melyikell érdemes?
-
dragonfx
veterán
az usb hibaelháritást ildomos kikapcsolni ha kész az uj soft?
mert rádugtam gépre és ujraindult tőle a telo.meg 2-3 progit ujr akeleltt rkani mert bekattant tőle....
usb háttértárként dugom rá usb.re...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
nekem pro launcher van.mi a gond vele?
ja ha becsukom és erősne nagyott loppan a telo akkor kikapcsol.ennek az oka?valami eláradóban?
ja és a titanium backupot hogykell hazsnálni.elég bonyolult?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ASUS routerek
- PlayStation 5 Pro teszt
- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iOS alkalmazások
- Sweet.tv - internetes TV