Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz Realradical #6 üzenetére
1. Mutyigsm-nel nem veszunk telefon. Fel ev garral nem veszunk telefon (es semmilyen elektronikai eszkozt sem).
2. Ertem en, hogy mit szeretnel kozolni, de azert az ugye erzed, hogy van kulonbseg egy beazott telefon es egy hangszoro csereje kozott?3. Nekem az uj Samsung mosogepem doglott be gariidon belul, amit javitottak, de gariidon tul is megmurdalt megegyszer. Most akkor szarszamszung mert egy mosogep kakukk, de a hangszoro csere miatt meg nem?
Emberek! Kezeljetek helyen a dolgokat!
Ambulimax Provider
-
Carlas
senior tag
Igen más cégnél ha ilyen volt jóval drágább terméknél pikk pakk megvolt minden
Több mint 15 éve a Hardveraprón!
-
félisten
válasz Realradical #19 üzenetére
Telefonoknál bizony eléggé gyakori a földrajzi helyhez kötött garancia. Egyrészt mivel sokszor a japán piacra szánt készülékek itthon vagy akár egész EU-ban sosem érhetőek el, tehát milyen alapon vállalna a szervi javítást? Sokszor alkatrészük sincs hozzá (pl. alaplapot kell cserélni és lehet tök más GSM tartományban megy stb).
Amúgy meg ez a vízállóság sok mindentől függ... minden hova le van írva, hogy hol és milyen körülmények között érvényes az a garancia.
-
félisten
válasz Realradical #22 üzenetére
A vevő elküldheti, de ezt már nem a hazaiak fogják intézni, mivel ha ők tennék a kuncsaft rajtuk kérné számon a javítás állapotát stb.
Ez egy jó tanulság, hogy nem kell zugból semmit sem venni...
-
Evil Snowman
őstag
válasz Realradical #19 üzenetére
Egy beázás miért is lenne rögtön garanciális hiba?
Minden alkalommal, amikor beázik egy vízálló telefon az első dolga a gyártói márkaszerviznek, hogy nyomáspróba alá helyezik az eszközt. Ha azon megbukik (esetek 5%-a), akkor gariba kicserélik az eszközt. Ha nem (esetek 95%-a), akkor bizonyos fizetős a játék.
Persze a "szegény" ügyfelek kötik az ebet a karóhoz, hogy ők nem ők aztán biztosan nem áztatták be. De a tények bizony makacs dolgok. A nyomáspróba mindent elárul.
Egy ilyen szitura a legjobb példa én vagyok. 2 hete beáztattam (nem beázott valahogy magától) a 3 hónapos Z3 Compact-ot (heti fürdetése során beakadt valahogy a körmöm a SIM-kártyát védő ajtóba és kinyílt). Kijelző bal fele azonnal meghalt, gyors kikapcs, majd bele egy tál rizsbe. Mondanom sem kell, hogy nem segített. Bebattyogtam a szolgáltatómhoz, elmondtam a story-t az ügyintézőnek és megkértem, hogy küldje be a márkaszervizbe, nézzék meg mi halt meg és küldjenek egy árajánlatot. Nekem kezdtem el mismásolni, hogy én bizony nem áztattam be. El kell fogadni, hogy lehet kidobtam 130.000 Ft-ot az ablakon. Ez van.
Az meg, hogy az ismerősöd megszívta a garanciával, mert régióhoz kötött, hát ez van. Nem tudom mennyit spórolt azzal (talán 20.000 Ft-ot?), hogy egy ilyen mutyi boltból vette a telefont, ahhoz képest, ha normális helyen vette volna, de bizony neki ez volt a tanulópénz.
-
válasz Realradical #28 üzenetére
Nem neked szántam az ívet, hanem úgy nagy általánosságban. Amelyik PH topicban megemlítik a Sony telefonokat, azonnal jönnek a beázó, garanciát nem vállaló, sz*r Sony stb. kommentek.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Vangelis
félisten
Én gariztattam sok sony cuccot...
Soha nem volt gond.
Anno vettem egy led tv-t telekomtól. Rossz talpat küldtek és nem adtak hozzá adaptert...
Írtam a sony-nak, hogy így jártam és erre kaptam vadi új talpat és adaptert. Ki is küldték futárral. Nagy PIROS pont nekik, mert a telekom le sem xarta, hogy nem azt tették hozzá ami kellett volna.
Nekem csak pozitív a sony.... sőt!
Most is sony telefonokat és tv- t is használunk.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest