Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
bajnokpityu #154 üzenetére
igen, kemény volt, és még most is sokszor eszembe jut a dolog
igen, kihívhatta volna, és lehet neki adtak volna igazat
-
sith7
félisten
Nagyon köszönöm még egyszer is a segítséget mindenkinek, a mai napon elküldtem a 100.000 Ft - ot a nőnek.
-
sith7
félisten
Kész őrület ez a bankoknál lévő sms szolgáltatás ...
... többször is jelzett reggel óta ...
Nagyon köszönöm Nektek !Nem is tudjátok mekkora segítséget nyújtottatok
-
sith7
félisten
Eddig is tudtam, hogy itt a PH! - n nagyon sok rendes ember van, de ezt azért nem gondoltam volna
Itt is szeretném megköszönni mindenkinek aki segítő kezet nyújtott
Ez a fajta önzetlenség, segítőkészség hihetetlen, és páratlan a mai világban, főleg úgy, hogy jóformán semmit nem tudtok rólam.
-
sith7
félisten
válasz
gyuribácsi88 #135 üzenetére
Igazad van, Nekem is van egy motoros ismerősöm, ő is hasonló dolgokról számolt be, mint Te.
Föccer
Csodás -
sith7
félisten
Föci, hidd el nekem körbejártam a témát , ügyvédnél is voltam, igaz ott jelezte, hogy 200k - ért megoldja, hogy a nő legyen a vétkes, és én az áldozat, és legalább 300k - t fogunk követelni rajta, de
1. Ezt nem hittem el
2. Ha így is lett volna, nem lett volna hozzá gyomromAmúgy igen ... ilyen a jogrendszer ... 4 évig én is a másik oldalon voltam, igaz vámjogból, én is láttam pár fajta határozatot, és "egyenlő" elbírálást is ... undorító ez az egész jogrendszer, ahogy van
... Kolompár Ibolya és társai önkormányzati lakáskiutalására meg már nem is térek ki ...
Viszlát
Köszönöm Neked is a hozzászólást, elolvastam, de ez már tényleg nem segít, a pénzkérdést pedig önerőből nem tudom megoldani, de majd lesz valami ... ha nem is ekkora összegről, de kisebbekről vannak ígéretek -
sith7
félisten
Köszönöm az együttérzést, igazatok van, de ez most agyonvágott rendesen ... egyelőre azt se tudom, hol vagyok ...
-
sith7
félisten
válasz
Rabbitf_24 #106 üzenetére
Nem.
Ivan15
Igen. -
sith7
félisten
100.000 Ft,
… de csak a Levire tekintettel, mert a sógornőjének autista fia van, és látja, tudja; hogy milyen nehéz vele .... amúgy 300.000 - re gondolt első körben ...
És természetesen én voltam a felelős mindenért 100 % - ban
-
sith7
félisten
Köszi , Urak !
Holnap beszámolok, mi lett a vége ... én őszinte leszek ... remélem ő is ...
-
sith7
félisten
Holnap reggel 9 órakor minden kiderül ... ki volt a hibás, ki nem ... ha van neki lelkiismerete, és ott ülünk szemtől - szembe, akkor úgyis elmondja, hogy ő hogy látta ...
-
sith7
félisten
Na, szóval megvan a dátum ... augusztus 31. , 09:00 ...
-
sith7
félisten
1 hete kaptam levelet a rendőrségtől, hogy átadták az ügyészségnek az ügyet, a közvetítői eljárás elbírálására.
Ma meg jött a levél az ügyészségtől, hogy felfüggesztik a büntetőeljárást 6 hónapra, és átadják az ügyet valamilyen /munkahelyről írok/ igazságtévő kamarának, hogy a közvetítői eljárást le lehessen folytatni.
Szóval ha innen kapok idézést, akkor ott már egyszerre leszünk ott mindketten, mindenki elmondja a mondanivalóját, és megpróbálunk megegyezni.
-
sith7
félisten
Köszönöm a jókívánságokat,úgy néz ki használtak
Voltam benn, megvolt a kihallgatás, a nő belemegy a közvetítői eljárásba, miszerint ő mond egy összeget, és én azt ha kifizetem neki, akkor vége az ügynek, nincs jogosítványelvétel, nincs pénzbüntetés.
Ez kb. augusztus vége fele fog realizálódni, mire a papírok a megfelelő helyükre kerülnek.
A rendőrnő rendes volt, megértő; meg mondta, hogy ez a nő, akit elütöttem, ő úgy látta, hogy nem pénzéhes, ő csak meg akar gyógyulni, neki ennyi elég ... legalábbis ezt nyilatkozta ... mondjuk a biztosítótól így is kap kártérítést ... meglátjuk, de ez már egy jó dolog, hogy nem kell bíróságra menni.
-
sith7
félisten
Köszönöm a drukkolást, és a jó tanácsokat !
Kicsit ideges vagyok ... meleg is van ... nem is alszom, Levit is nagyon megviseli .... ugye neki még nehezebb, mert gyengék az idegei ... ma is sokat nyűglődött ... na mindegy, majd lesz valahogy ...
-
sith7
félisten
Na, megjött az idézés ... július 4. - e de. 10 óra
-
sith7
félisten
válasz
lsebestyen #64 üzenetére
Ezekre nem emlékszem, bukósisak szerintem sem kötelező.
-
sith7
félisten
válasz
Formaster #62 üzenetére
Köszönöm az elismerést, hidd el, tényleg nem könnyű, sokszor mondja az ember, hogy nem bírom tovább - többek között ma reggel is
- , de bírni kell, csinálni kell, nem lehet / szabad feladni, mert akkor vége mindennek, vége annak a lehetőségnek, hogy normális tagja legyen a társadalomnak, ne vesse ki magából, tudjon érvényesülni, és rendes, emberi életet élni.
Az áldozatvállalás mértéke nem kicsi, de nem ő akart megszületni, mi vállaltuk , hogy szeretnénk, és felneveljük.
A lehetőségeinkhez, körülményeinkhez képest mindent próbálunk megadni nekik, ez nem sok, de hálás gyerek mind a kettő, az igazán apró, kicsi dolgoknak is őszintén tudnak örülni, ezzel segítve a mi dolgunkat.
-
sith7
félisten
válasz
Crystalheart #60 üzenetére
Köszi, utánaérdeklődök ...
-
sith7
félisten
Nem lesz céges ügyvéd .... sokba kerül ...
"Magad uram, ha szolgád nincsen ... "
-
sith7
félisten
válasz
Formaster #53 üzenetére
Nem semmi, hogy ennyivel megúsztad
Ne keress kibúvót, csak légy őszinte!! Mond el a problémáidat, azt is, hogy milyen helyzetben vagy a csöppségetekkel, aztán az anyagi dolgokat se hagyd ki. Mond meg, hogy éjszakákat nem alszol és az idegösszeomlás szélén állsz, úgy hogy mellette a családod függ tőled.
Be van kamerázva a lakásunk ? A lelkembe látsz ?
Amit leírtál, az 100% - ig igaz, akár hazugságvizsgáló gépre is tehetnek.A nőnek akkor ott nagy vonalakban elmondtam a Levit, nagyon sajnált, de mondta muszáj rendőrt hívnia, hogy a munkahelyén el tudjon számolni az adott napjával.
Csöppséggel kapcsolatban pedig remélem, hogy egy igazi zseni cseperedésének vagyunk szemtanúi! Szerintem nagyon sok kellemes meglepetéseket lesz tőle az életben! Én szurkolok nektek!!
Köszönjük szépen !
djculture
Gondolom nem szó szerint értette a bíró se ... hiszen aki full idegbeteg, az 2 értelmes mondatot nem tud elmondani. -
sith7
félisten
A vak is azt mondta: "Majd meglátjuk ..." ... igaz sose látta meg
-
sith7
félisten
-
sith7
félisten
Köszönöm Nektek is a hozzászólásokat, remélem, hogy sikerül a hölggyel megegyezni.
Sajnálom ami történt, sajnálom Őt is, aznap amikor műtötték, majdnem megölt a lelkiismeret furdalás, alig tudtam dolgozni. Lehet csak az idő múlása teszi, nem tudom, de ahogy múlik az idő, már másképpen látom a dolgokat, de lehet csak magamnak akarom megmagyarázni ?
Nem tudom ... majd valami lesz
A kisfiad papírjaival szerintem nyugodtan kérhetsz segítséget, biztosan figyelembe veszik a rossz anyagi körülményetek miatt.
Igen ... sose hittem volna, hogy egyszer még "jól jön" ... hogy ilyen ...
Valószínűeg nem az ütközés miatt, hanem az esés miatt volt a kulcscsonttörés, bár ez kicsit durvának tűnik nekem is, egy esés miatt?
Igen, az esés miatt volt, mert a bal kulcscsontja törött el, nem a jobb oldali, ahol is találkozott az autóval.
-
sith7
félisten
válasz
Crystalheart #24 üzenetére
Pont most volt itt nemrég a biztosítós ember, és azt mondta alig látszik valami horpadás az autón...
A cég ügyvédje most intézés alatt van, és azt hiszem lehet kérni kirendelt ügyvédet is, de gondolom az fizetős ... vagy nem ?
Igen, most már én is nagyon hajlok erre a megoldásra, van nekem elég más gondom is, nem akarok én évekig pereskedni ... mondjon egy számot, aztán majd lesz valami ... kölcsönkérek, részletekbe adom oda neki, nem eszek 1 hétig, mittudomén, de nem akarok még évekig ezzel foglalkozni.
Még egy dolog: esetleg érdemes lehet ráfeküdni arra, szemüveges-e a nő. Lehet elő lenne neki írva, de nem volt rajta.
Ez nem rossz ötlet !
-
sith7
félisten
válasz
Crystalheart #21 üzenetére
Ne haragudj, de már pontosan nem emlékszem, de le van írva, gondolom, ha behívnak megnézhetem, hogy akkor mit írrtam ... vagy nem
Persze , ilyenkor stresszhelyzet van, de az ügyvéd szerint, ezt csak ügyvédi jelenlét mellett lehet beleiratni.
Tanúk nem voltak?
Mennyivel ment a biciklis?
Hol ment neki az autónak?
Tilosban parkoltál?Szerinted ilyenkor van tanú ?
Bámészkodó az volt ezer, de egy se jött odaAzt nem tudom .... ugye féknyom nincsen , amit mérni tudtak volna
A bal hátsó sarkának ment neki
Nem parkoltam tilosban.
-
sith7
félisten
Köszönöm a hozzászólást mindenkinek.
Igen , számítnak a körülmények, de azt mondta az ügyvéd, hogy max. enyhítő körülmény, de ahhoz, hogy a bringást hozzák ki vétkesnek, kell a jó ügyvéd, pereskedés, bírósági tárgyalás stb. ... ez meg ugye mind pénzbe kerül ... és nem is kevésbe.
Ki tudja mennyit nyerek azon, amit veszítek ...
Ha meg lehetne vele egyezni, talán az volna a legegyszerűbb, leggyorsabb megoldás.
Egyébként osztom a véleményeteket, szerintem is ő volt a hibás, csak ugye nem ez lett leírva ....
, hanem az, hogy én vagyok a hibás.
Nem tudom ... még várok , több szálon is futtatom a dolgokat, meg ezért is írtam ezt a cikket, hogy minél több ember véleményét meghallgassam.
A kuplung felengedésénél olyan lassú az autó, hogy képtelenség eltörni bármijét is egy embernek, már a bringa csomagtartója lazán felfogta volna
Ez igaz, de az "elütés" okozta az esést, amiben eltörött neki a kulcscsontja.
A csontritkulás elképzelhető, 56 éves nőről van szó.
Ez legrosszabb esetben is kettős felelősség.
Igen, ez lesz az egyik legfontosabb vesszőparipám. -
sith7
félisten
válasz
Crystalheart #11 üzenetére
Nem tudom ... csak nekem az a furcsa, hogy nem vette észre az előtte keresztben álló 6 méter hosszú autót .... ha előre néz ... mondjuk a tényeken nem változtat.
-
sith7
félisten
Hát igen, ezt mondom én is, de sajnos, hogy ezt írásba is foglalják, oda már bizony ügyvéd kell ...
Ami még lehetőség a közvetítői eljárás, amikor is a két fél megegyezik egy összegben, ami vélhetően kisebb, mint a büntetés mértéke, és akkor itt vége is az ügynek, nincs bíróság, jogosítvány elvétel, büntetés ....
De ugye erre a nőnek kellene rábólintani, hogy oké .. ez az ő jóindulatán múlik.
-
sith7
félisten
Ma voltam ügyvédnél, azt mondta, lehetek én a vétkes is, ha úgy nézzük, de úgy is lehet nézni, hogy a nő jött belém, és én vagyok a sértett, mert nekem okozott kárt azzal, hogy a cégautót meg kellett javíttatnom.
Illetve ott hibáztam, hogy ezt írtam a helyszínelő jegyzőkönyvbe: "koppanást hallottam, majd fékeztem ..." és ezt kellett volna "fékeztem, majd koppanást hallottam"
Persze ki az aki így tolat ki ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest