Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Nem közöltem semmit tényként, így kezdtem a hozzászólásomat: "Én is hasonlóan látom." Nem vagyok bennfentes, így amit írok az végig szvsz, egy fórumtól nem szabad azt várni, hogy csak tények szerepeljenek benne.
Továbbra is tartom, hogy amit írál a Skypról az ugyanaz, amit én is állítok: Neked nincs szükséged rá. (De persze örülnél ha lenne.)
A véleményemet pedig hagy fejtsem ki itt, akinek nem tetszik ne olvassa. 1 évig volt Wave-em (én raktam össze az 1. hsz-t, néhány kolléga segítségével), szóval nem csak úgy idejövök és kívülállóként bepofátlankodok, hanem saját tapasztalatot írok le.
Azért soroljuk a hibákat, mert még mindig az a tévképzet él, hogy a bada a "harmadik király". Én úgy vettem bada-s készüléket, hogy mindent meg lehet vele csinálni, amit a droiddal vagy az ios-sel (akkor még nem volt wp7), vagy ha nem is, rövidesen jön majd a frissítés/progi és kész. Az elmúlt 1 év sajnos bebizonyította, hogy nem történnek olyan gyorsan a dolgok, ahogy vártuk. Ez a remény még mindig sokakban él, de hogy ezekből lesz-e valami, azt egyelőre senki, vagy csak nagyon kevesen tudják.
Ettől függetlenül persze biztosan sokan vannak, akiknek elég a bada tudása. Ez rendben is van, nem vagyunk egyformák, örüljenek a telefonjuknak, ami kétség kívül szép vas.
Természetesen egyik telefon sem hibátlan, a mostanival is voltak gondjaim. (Nem vagyok elvakult droid fan.)
ui.:A válasz nem csak Neked szólt.
Dive ever, work never.
-
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest