Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• F-ECT$

titán

válasz duvi #43881 üzenetére

Nem közöltem semmit tényként, így kezdtem a hozzászólásomat: "Én is hasonlóan látom." Nem vagyok bennfentes, így amit írok az végig szvsz, egy fórumtól nem szabad azt várni, hogy csak tények szerepeljenek benne.

Továbbra is tartom, hogy amit írál a Skypról az ugyanaz, amit én is állítok: Neked nincs szükséged rá. (De persze örülnél ha lenne.)

A véleményemet pedig hagy fejtsem ki itt, akinek nem tetszik ne olvassa. 1 évig volt Wave-em (én raktam össze az 1. hsz-t, néhány kolléga segítségével), szóval nem csak úgy idejövök és kívülállóként bepofátlankodok, hanem saját tapasztalatot írok le.

Azért soroljuk a hibákat, mert még mindig az a tévképzet él, hogy a bada a "harmadik király". Én úgy vettem bada-s készüléket, hogy mindent meg lehet vele csinálni, amit a droiddal vagy az ios-sel (akkor még nem volt wp7), vagy ha nem is, rövidesen jön majd a frissítés/progi és kész. Az elmúlt 1 év sajnos bebizonyította, hogy nem történnek olyan gyorsan a dolgok, ahogy vártuk. Ez a remény még mindig sokakban él, de hogy ezekből lesz-e valami, azt egyelőre senki, vagy csak nagyon kevesen tudják.

Ettől függetlenül persze biztosan sokan vannak, akiknek elég a bada tudása. Ez rendben is van, nem vagyunk egyformák, örüljenek a telefonjuknak, ami kétség kívül szép vas.

Természetesen egyik telefon sem hibátlan, a mostanival is voltak gondjaim. (Nem vagyok elvakult droid fan.)

ui.:A válasz nem csak Neked szólt.

Dive ever, work never.

• anrab

addikt

válasz duvi #43881 üzenetére

egyetértek veled!
    olyan érzésem van mint mikor valaki irígy és csak a rosszindulat sugallik minden szavából!
    szinte alig olvasok olyat hogy milyen jó lesz benne ez vagy az mert fejlesztik a 2.0-ban csak még egy kicsit itt vagy ott csiszoljanak rajta.

Aktív témák

Hirdetés