Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Akku időben jobbnak tűnik.
Számszakilag, kb. azt tudja most WCDMA (h/3g) kapcsolattal, mint HC alatt GSM (e) alatt. Tehát ez nagyon pozitív.
Bár nálad 6210 alatt, nem tudom, hogy ez hogyan fog megmutatkozni...(#347) csharles: ha van/lesz rá a régiójában kiadott frissebb rom, akkor garanciában meg kell csinálniuk a frissítést. Bár az ott hon is max 1-2 kattintás. (KIES vagy FOTA még egyszerűb)
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
veterán
Így van a használható memória mérete megnőtt:
Ez a HC, amúgy is egy vak vágány volt, szinte nincs is olyan készülék, amin tökéletesen működne.
Igen hardverben nagyjából ugyanaz, mint az S2, de valószínűleg azért vártak vele eddig, mert ugye a táblagép mivoltából azért másabb elrendezést kell használniuk, illetve egyes hardverelemek teljesen különbözőek.
Még egy ok, pedig a 4.0.4.
S2-re 4.0.3 is volt, viszont a 4.0.4, arra is csak mostanában jelent meg, és a p6200 át is ugrotta a 4.0.3-at és 4.0.4-el debütált rajta az ICS.A 8.9 és a 10.1 valószínűleg azért lesz a legutolsó, mert azokra a legnehézkesebb az ICS megírása (tegra). Bár a mostani frissítési hullámból kiindulva, szerintem jövőhéten esedékes lehet...
És itt a Tab2 (P31x0 és P51x0) vs. Tab (P73x0 és P75x0) teljesen különbözőek hardverileg, semmilyen közös pontjuk sincsen. A Tab2: OMAP4430, míg a régi tabok Tegra2 SOC-al érkeztek.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Atocha
senior tag
Ha visszaolvasod mycso írásait a 4.04-es ICS-ről, akkor láthatod, hogy az akku idő is javult valamelyest.
Nem tudom, de ahogy látom a 6200-as tulajok elégedettek, a 6210-es tulajok pedig valamilyen hibára/hibákra panaszkodnak.
Nekem elmegy a készülék 8-10 órát. 3.2 van rajta és használom is igaz ez 6200-as készülék. Melegedni melegszik hosszú használat idején teljesítményigényes alkalmazások alatt. De webezéssel és ebukolással még nem tapasztaltam melegedést. Jellemzően inkább játék vagy nagy felbontású videó alatt.
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
mycso
veterán
Megjött:
GT-P6210 - United Kingdom / Ireland
PDA: P6210XXLPL
CSC: P6210OXALPL
Version: 4.0.4
Date: 2012-06-26
Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
veterán
Nálam a mai nap így fest:
Akku jelenleg: 38%, reggel 98%-on volt
Üzemidő: 10ó 52p
Kijelző: 77% - 4ó
Opera Min: 11% - CPU:40pOlyan 30-40% közötti fényerővel, folyamatos edge kapcsolat, nagyon rossz térerővel 0-3 között ugrált folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Atocha
senior tag
Nekem ugye a p-6200-as van, de tökéletes működik minden. Hála az égnek.
Aksi idő is jobb lett kicsivel, gyorsabb és a kapcsolatokkal sincs gond. Wi-fi-t is használom, néha telefonként is és van egy témobilos netem is hozzá. Minden szépen megy.
Ahogy írtam is ez a 6210-es cucc sokaknak hibás valahol.
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
csixy
addikt
Az én P6210-esemre is azt írta ,hogy insane chip, meg letesztelte a memóriát.
Pedig már előtte odinnal feltettem az ICS4.0.4-et és utána volt "full wipe/factory reset" is , mivel nem tudtam, hogy nem szabad , 'szt még mindig élünk. Hát ... a samut beleépítettem volna pótalkatrésznek , ha nem így lett volna abbiztos.[ Szerkesztve ]
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- Apple iPad Pro, 12.9'', 2.gen, Gold, 256GB, Wifi + Logictech bill+ pencil
- Apple iPad 9, Silver, 64Gb, Wifi+Cellular, új állapotú + Smart Billentyű + Pencil
- Apple iPad 7, Silver , 32Gb, Wifi+Cellular ( független ) karcmentes, + Smart Keyboard + Pencil
- Graranciális OnePlus Pad 8/128 gb eladó
- Eladó Ipad 11 pro (2021) M1 chip + Apple pen 2nd gen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest