Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
JocR
csendes tag
Hello!
Első androidos telom, és kéne kis segítség...
Miért van az, hogy belépek alkalmazáskezelőbe azon belül futó alkalmazások és alig 150mb szabad területem van? hiába töröltem egyenként, utána visszajött. Ha megnyomom home gombot és eltávolítom őket akkor elvileg minden alkalmazást bezár, nem? -
JocR
csendes tag
Nekem is teljesen gyári. XEH frissítést hogyan lehet csinálni?
Más kérdés, zárolt képernyőre csak azt írja ki, hogy jött email vagy pl nem fogadott hívás volt, de hogy kitől jött az belehet állítani?
Köszi extra gyors válaszokat -
JocR
csendes tag
Sziasztok!
Nekem még mindig újratöltöget ha kilépek vmiből főmenübe... Érdemes lenne beadnom szervizbe vagy frissítés megoldhatja problémát?
Másik: reggel bekapcsolom telot zárolt képernyőtmég ok, de belépetem fekete semmiség fogadott. csak be ki kapcs segített. Volt vkinek ilyen? -
JocR
csendes tag
-
JocR
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki miért lesz sötétebb a videó képe felvétel után? Beállításoknál automatikus fényerő kivan kapcsolva.
-
JocR
csendes tag
Sziasztok!
Képernyőm megjelent egy zöld pötty, ami egyszer már előjött, de 1 nap múlva eltűnt. Most újra, de már több napja rajta van. Nincs megnyomódva, törve üveg meg semmi ilyesmi. Találkozott már valaki ilyennel?
Köszi választ! -
JocR
csendes tag
válasz GeneraL_XTX #13015 üzenetére
Köszi!!!
-
JocR
csendes tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy miért nem látom képeket, zenéket ha összekötöm telot pc-vel? Telon rajta van minden és fel is tudok rakni, de egyből eltűnik a számítógép mappáiból. -
JocR
csendes tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy miért nem látom képeket ha összekötöm telot pc-vel? Telon rajta van minden és fel is tudok rakni, de egyből eltűnik a számítógép mappáiból. -
JocR
csendes tag
Hello!
Telefonom elkezdett mostanság(1hete) kikapcsolni magától és durván laggolni. Van, hogy csak aksi kiszedése segített. Tapasztalt vki hasonlót? Csak a gyári visszaállítás segíthet? -
JocR
csendes tag
Hello!
Valaki tudja paper artist-ba készült fotót átlehet alakítani sima képpé vmi progival?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest