Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz ebegab92 #71544 üzenetére
Jaj hát az ilyesmi hosszasan volt tárgyalva az elején. Nem mondom, hogy olvasd el mind, de a foltos kijelzőre érdemes rákeresni. Ugyebár az van, hogy mind foltos (elvileg, mert az enyém pont nem volt az, remélem, az új se lesz), így ha cserélteted sem biztos, hogy jobban jársz. Elviekben garis téma. Viszont ezt a "szöszös" effektet nem értem, valóban olyan, mintha már cserélték volna, csak nem jól. Vadiúj a teló?
-
oggy71
tag
válasz ebegab92 #71544 üzenetére
2x cseréltek szó nélkül kijelzőt ez miatt nekem.
Az új kijelzőt már nem is vetettem klotyóteszt alá, mert nincs jelentősége ennek a hibának, csak gondoltam kicseréltetem, hogy legyen új kijelzőm.
Ápropó, nincs valakinek szüksége egy karcmentes újkijelzős, újakksis S3-ra? -
-
apaszka
veterán
válasz ebegab92 #72976 üzenetére
Üdv!
Bár nem tartozom ide egy órája,de azt tudom,hogy az első oldalon is le van írva,és itt is, És persze itt is találsz leírást , és segítséget hozzá!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
Smylei30
tag
válasz ebegab92 #77499 üzenetére
En az offical cm11 nightlykat hasznalom es elegedett vok veluk.PA ggaps modular package 208mb korulit.
Elozoleg nekem is merult jocskan a telo most pedig kihuzza 2 napig , lehet a launcherben vana titok amit most a cm csapat kicsit atragott, egesz jo lett ez a Trebuchet launcher , igaz a hang alapu kereses nem teljes szoval Oky google-ra nem nyitja meg a keresot. Amugy lehet ez is kozbenjart az akuido hosszabitasaban mivel a szenzornak nemkell h midnig figyeljen. Na nemtudom de en most elegedett vok a cm11el ART mod kornyezetet futtatva..SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
Janou
őstag
válasz ebegab92 #89059 üzenetére
A sima alap CM-et tudom ajánlani, 1,5 napot bír körülbelül átlagos használat mellett. De csak a 4.4-es, a 4.3as nálam max 1 nap. Archi kb ugyaezt tudja és a Liquidsmooth is. Ami nálam kiba*zta a biztosítékot, hogy semelyik rom alatt nem csatlakozik fel a teló wifire automatikusan, addig amíg alvóban van. Bár lehet csak én vagyok ilyen "szerencsés"... Mástól még nem halottam ezt a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest