Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4mer
senior tag
Sziasztok!
nillkin frosted shield tokról van esetleg tapasztalatotok? Mennyire karcolja a telefont? Tegnap vettem, de brutál nehéz kiszedni belőle a telefont (gyűlölöm a tokokat, itthon nem rakom fel rá). Azért kérdezem, mert iphone-t pl szétkarcolta egy 13ezres Thule tok
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Én is vacilláltam a kettő között, volt G2, G3-am, mindkettő megjárta párszor a váci úti LG szervizt És idáig szinte az összes G-s LG szenvedett valamitől...
Szóval a rossz tapasztalatok miatt nem akartam G6-ot, + az s7 edgnek jobb az akkuideje, értéktartóbb, szebb(bár ez szubjektív).
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Nektek hany ora kijelzoido jon ossze altalaban?
14 oras keszenlet, kozepes fenyero, energiatakarekos mod, fel ora navigalas - kereken 4 ora kijelzoido milyennek szamit?
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Nekem az előző tulaj mindig gyorstöltötte, attól félek, hogy legyilkolta vele az akksit
Van még rá 9 hónap garancia, szóval, majd valamikor én is beugrok vele a szervizbe.
Mondjuk ez a 4 óra korrekt szerintem, de a több mindig jobb
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Sziasztok!
Esetleg azt belehet állítani a telefonon, hogy feloldásnál ne kérjen mindig jelszót, csak egy adott idő után, pl 10 perc?
Ujjlenyomat + 4 digit jelszó van most beállítva.
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
válasz SteveJobs #40021 üzenetére
Szerintem, ha a doboza megvan, az már azt jelenti, hogy nem lopta, nem hallottam még olyanról, aki kidobta volna a telefonja dobozát.
Amikor én vettem a telefont, jófogáson nézelődtem pár hirdetést, volt egy olyan ember, aki 80-ért árult egy s7edge-t csak töltővel, mert, idézem a hirdetés szövegét: nyaralás közben elhagyta a dobozát
Sprint logo azért befigyelt a bootolós képen, amit feltöltött
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
válasz Predikative #40542 üzenetére
Én inkább mellőzöm, nekem estig bőven kibírja az akksi intenzív használattal, általában 10 után rakom rá a töltőre +20% akku kapacitással, így is feltölti teljesen 3 óra altt, reggel meg leveszem a töltőről.
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Próbált már valaki mikrokarcokat eltüntetni a kijelzőről? Olvastam ilyen fogkrém, szódabikarbóna, autó fényszórópaszta home remedyket
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Áh. nagyon parányi karcok, csak úgy látszanak, ha előtte letöröltem a kijelzőt valamilyen alkoholos cuccal, és a fény irányába forgatom
Ma jött meg az üvegfólia amit rendeltem, direkt a legdrágábbat választottam, remélem nem dobja le
(de a biztonság kedvéért rendeltem sima fóliát is)
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Telefonhívásoknál mitől függ, hogy milyen színben játszik a háttér? Van amikor szürke, narancssárga
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Tudtok jó időjárás widget-et? Ami most van néha valamilyen okból lehúz az akksiból 10%-ot
(halo weather vagy mi a neve az app-nek)
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Tegnap voltam MM-ban nézelődni, ki volt állítva s7 edge coral blue színben. Brutál jól nézett ki, fekete helyett biztos ilyet vennék most.
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
válasz tony_snow #42264 üzenetére
Legjobban a mobil adatforgalom meríti le. Akinek ilyen 5+ órás üzemideje van, annak egész nap wifire van csatlakozva.
Nekem 4-4,5 óra, de én kikapcsolom a mobilnetet mindig, és amikor dolgozok, tudom, hogy nem használom benyomom energiatakarékos módra. Fényerő nappal minimum 50%-on van, itthon teljesítmény üzemmódban használom
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Ti milyen tokot használtok? Tudnátok valamilyen minőségibbet ajánlani?
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Mindenkinek jobb lett az uzemido, kiveve nekem, nalam sokkal rosszabb, mint volt
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
-
g4mer
senior tag
válasz California1 #47293 üzenetére
Idaig sose csinaltam, es semmi gond nem volt. Kiveve most
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Sziasztok. Az elmúlt 1-2 frissítés nekem is jócskán az üzemidő romlására ment, ilyen fél óra miatt nem sírnék, de most konkrétan kb 40%-kal romlott.
Factory reset megoldhatná a problémát, vagy fogadjam el tényként, hogy így akar a Samsung újabb telefon megvételére motiválni?
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
válasz gerner1 #51490 üzenetére
Gyorsítótárat kb 2x töröltem a probléma fennállása óta.
És az a legszomorúbb, hogy kb. végig wifihez van csatlakozva a telefon, szóval nem mobilnet húzza le
De azt is elfogadnám, ha az akku öregedését jelentené ez, 2 éves telefon már, csak valahogy hirtelen ekkora csökkenéssel furcsa ez a verzió nekem.
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Szerintetek melyik telóra lenne érdemes S7 Edge-ről váltani manapság?
Szinte még mindig tökéletes ez a telefon, igazából nyomós érvet se tudok, hogy minek cseréljem le, mindenre elég, de még jó áron el lehetne adni, talán ez szól a csere mellett. s8-ra semmi értelme nem lenne, note 8, s9?Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Lightyear - befektetési app
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Politika
- Windows 11
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest