Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Djuree
félisten
válasz Rabidsnail #21154 üzenetére
ebayen ingyen postával van egy csomó, 1000ft körül vannak, ennél olcsóbban itthon sem találsz...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
func93
senior tag
SD kártya nélkül lehet romolni? Úgy értem lehet csinálni a belső tárhelyből a dolgokat?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Rabidsnail
senior tag
válasz func93 #21156 üzenetére
func93: Simán!
Djuree: Tudnál egy tuti linket? Nem vagyok otthon az Ebay-en! Nézegettem,de sajna elenyésző az Angol tudásom,így nem tudtam biztosan megállapítani,hogy jó-e,ill.hogy ingyenes-e a szállítás. Nagyon köszönöm!Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
LanyUs
senior tag
Sziasztok! 4.1.2 a jelenleg hivatalos legújabb szoftver? A sebességgel nem vagyok megelégedve, pedig alig raktam fel a gyári programokon kívűl mást. Tárcsázó brutális lassú és maga görgetés sem valami gyors. Tudtok ajánlani esetleg egy alternatívát szoftver terén, ami megbízhatóan működik?
-
Carline
őstag
válasz zebede #21158 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Egyébként itt is megvan az a hiba, hogy a tárcsázónak kell másfél másodperc hogy megnyíljon?
S Advance telóm is van, JB alatt ott is ezt produkálja, GB alatt minden ment flottul.
Custom rom esetén gondolom a gördülékenység megoldott. Akadásmentesen viszi a vas a rendszert?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Djuree
félisten
válasz LanyUs #21160 üzenetére
mégis a gyári sztem a legjobb. nem bugos, nem fagy, minden megy rajta. sok romot próbáltam, minddel volt valami gebasz. egyik fagy, másik bugos, harmadik belassul, stb.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Arolotifar
őstag
Na, a Samsung szervizfutár szerzett nálam is egy nagy piros pontot
Töltési problémák akadtak szeretett kütyümnél és kértem egy szervizest házhoz.
Megnézte a készüléket, szétszerelte, közben feltett pár kérdést.
A végeredmény: komplett új töltő, új aksi és usb csaticsere Kaptam egy új fóliát is ajándékba
Szóval le a kalappal előttük az ügyfélbarát kiszolgálásért[ Szerkesztve ]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
func93
senior tag
válasz Arolotifar #21164 üzenetére
wáow.. új akksi. az tényleg korrekt.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Rabidsnail
senior tag
Tud valaki az eBay-en hátlapot ingyenes szállítással,mert én nem leltem! Köszi! Meglepően keveset bír a gyári hátlap!!!
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
Arolotifar
őstag
válasz Rabidsnail #21166 üzenetére
Rágcsálod a hátlapot? Az enyém jól bírja, igaz tokban tartom
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
KTTech
veterán
Mit csinálsz azzal a hátlappal? az enyém lassan 1.5 éves, de még gondom nincs vele, pedig párszor esett már le, a keret igen karcos, sérült is emiatt... (és nem használok tokot, sőt, valamikor még a kulcs is mellé kerül)
[ Szerkesztve ]
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
Djuree
félisten
elég lesz?
[link]LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Rabidsnail
senior tag
válasz Djuree #21169 üzenetére
Köszi! Már meg is rendeltem! Nem Galaxy Note,hanem N700 a keresés módja és kinyílt a világ.
Amúgy nem élek műanyagon,nem rágcsálom,a széltől is óvom,de a rengeteg rom próba elég sok fagyással járt,így a hátlap levétel rendszeres volt! Köszi mégegyszer! Szép napot![ Szerkesztve ]
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
handrash
őstag
válasz Rabidsnail #21170 üzenetére
Hát nem tudom, mikor megvettem a három gagyi akut a töltővel hozzá, beszereztem egy második hátlapot, azóta azt nyúzom, de nem látok új sérülést rajta.
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
falijja
őstag
Ubuntu note -ra van....? csak kipróbálnám milyen...
-
Amalgam
aktív tag
Ajánljatok valami jó 5x2-es óra widgetet.
Ti mit használtok?Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
LordRajZoL
aktív tag
Ki mit szól hozzá?
Engem kb a Wifi-sprayre emlékeztettwww.conrad.hu/conrad.php?name=aProducts&pid=318334
zZz
-
Amalgam
aktív tag
Nem tudom mi történt a telóval, nagyon döcősen ment, ezért újrainditottam, a Samsung feliratnál megakadt, és elég sok ideig töltötte, aztán végül bejött, de egy csomó adat elveszett, a névjegyzék, a játékokban a mentések, van olyan alkalmazás, ami eltűnt, és amikor le akarom tolteni ujra kiirja, hogy hiba. Vajon mi történhetett?
Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
handrash
őstag
válasz LordRajZoL #21184 üzenetére
Ismerem anno használtam is még hagyományos kijelzőre. A kisebb karcokat tényleg eltünteti.
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
törölt tag
Tudtok CM10.2-hoz valami jobb kernelt? Thor-t talalok csak de fenntartasaim vannak vele szemben.
-
func93
senior tag
Melyik launchert szereti jobban a Nóta? Apex vagy Nova?
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Eladtam szeretett Notám , búcsúzom Tőletek, mindenkinek köszönöm a segítséget!
Maradt utána pár tartozék, az itteni újdonsült tulajok az aprón megtalálják...Üdv.:
SanyaXiaomi Mi 11i
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- Politika
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Öregszem
- Macska topik
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
- Samsung Galaxy A16 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest