Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bélaaaa
őstag
Sajnálattal olvasom az írásod. Ehhez a témához kapcsolódóan én a T-nél vettem és azonnal kötöttem rá biztosítást törés/beázásra kemény havi 21xx Ft-ért. Mindenki döntse el, megér-e neki ennyi befektetést egy kijelzőtörés...
(amúgy hova esett (kőre, betonra?), hogy így széttört?)
(1 képet tudsz feltenni szegény páráról?)[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
Levente
aktív tag
Szia!
Részvétem.
Ha be tudod szerezni, ki tudod cserélni magadnak is, bár nem egyszerű meló, viszont, aki meg tudja csinálni ugyanúgy emberből van.
Érdemes ezt megnézni, ez alapján el tudod dönteni, nekiállsz-e és ha nem, akkor mérlegelheted, mi mennyit ér meg neked.
Galaxy Note 2 Disassembly Assembly - Screen and Case Replacement - Drop Test Repair
Van rövidebb is róla, de ebben sok minden látható, mellesleg imádom a manus hangját és hanglejtését.
A kijelző valóban nem vehető meg darabonként és ha jól emlékszem ebben a videóban mondja is, hogy talán az S-Pen érzékelő rész is benne van a cserélendő 'csomagban': az üveg, a touch panel, a kijelző és a Wacom háló.
Maga Gorilla Glas egyébként mind karcból, mind mechanikai behatások elviseléséből többre képes, mint a "sima" üveg.
Remélem viszonylag jól zárul a történeted!
[ Szerkesztve ]
[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest