Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
papa019
senior tag
1. Miket kell letölteni:
CWM Recovery: [link]
CM7.2: [link] - innen a legújabbat töltsd le (2012.05.18) - azért nem linkeltem agyonmoddolt 7.2-t, mert azokat én nem próbáltam.
2. megformázod az SD kártyád a MiniTool Partition Wizard programmal (az elsőként létrehozott partíció legyen FAT32, míg a másik EXT4) - a partíciók méreteit te döntöd el (ha 2Gb-s SD kártyád van, akkor sztem fele-fele - lehetőleg a FAT32 legyen nagy) - és formázni csak kártyaolvasóval!
3. felmásolod az sd kártyára a letöltött zip fájlokat
4. újraindítod a telefon recovery módban (1. hsz)
5. "apply update from sdcard" > kiválasztod a CWM zip fájlját > telepít
6. indítsd újra a telefont ismét recovery módban
Ha sikerült a CWM telepítése, akkor kicsit más lesz a Recovery interface
7. Install zip from SD card > kiválasztod a CM7.2 telepítőjét > elindul az aroma installer (ez grafikus, működik az érintőképernyő)
8. install cyanogenmod7.2
9. Customot válaszd itt
10. itt az SD-EXT mods pont alatt mindegy, hogy az a2sd-t vagy a simple2ext (én a2sd-t használtam még anno vele, az jól működött) - így a programok sd-re telepítése meg van oldva > mehet a next (ha mást nem akarsz módosítani - sok beállítás van)
11. bejön a programok választóképernyője, amit pipálsz az települ, amit nem az nem
12. bejön a google alkalmazások telepítésének kérdése , ha igent nyomsz, akkor megkérdezi, hogy ki akarod-e választani, hogy mik települjenek > next
13. felugrik ez a kérdés: itt mindenképpen igent nyomj
14. települ > telepítés végén automatán újraindul, ha a finish-re nyomsz, ezt követően mennie kell[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest