Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok. Ismerősömnek amióta frissült a telefonja, azóta random nincs hang, gyári vissza állítás meg volt. Másnál?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
MadMancs
veterán
Szűkítsük a kört. Milyen hang tűnik el?
Bár én semmilyen hang problémával nem találkoztam. Nekem a Messenger hívás jelzése ( nem csak a hang hanem kompletten nem jelez) tűnt el 10elKedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
MadMancs
veterán
Ha FR se oldotta meg nekem inkább tűnik hardverhibának (hangszóró, DAC) ami csak véletlen egybeesés hogy frissítés után bukkant fel. Senki nem jelzett ilyen gondot meg itt. Én se tapasztalom.
Ha nincs hang, bluetooth, füles produkál hangot vagy olyankor az is néma?Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
_DiEGO_
őstag
Hibátlan! Az új rendszerrel olyan, mintha erősebb CPU és GPU-t kapott volna, szóval sokkal simábban teljesít. Eddig az üvegfólia miatt bevolt kapcsolva az érzékenység javítás. Most meg alapból nincs, ellenben sokkal jobb pontosabb. Fényképek meg egyszerűen sokkalta szebbek és jött nálam egy eddig nem látott funkció , hát ettől hátast dobtam, hogy mennyivel hatékonyabb jobb a fotók minősége.
Semmi adat nem veszett frissítés után, szóval danke az új droidért
-
Tiger.
nagyúr
Én is nyomkodtam, és olyan fagyások voltak, csak mert allitgattam a hangerot. Előtte semmi baja nem volt.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Z406
tag
Sziasztok!
Olyasmi Valakinek feltűnt, hogy bt fülesen hallgatva bármit (pl youtube), mintha automatikus hangerő kiegyenlítés lenne? Össze-vissza hangosodik-halkul a volume. Dolby és adapt sound nélkül és ezekkel is csinálja. Engem eléggé zavar...
"Angyalképű hippik lángolnak a régi mennyországért, vágyódnak az éjszaka gépezetének csillagos dinamója után..."
-
Redneck
nagyúr
Van rá mód hogy a jelenlegi, utolsó 9-es rendszert lementsem? Még nem váltottam 10-re mert az enyém beton stabil és nem kapkodok, de ha problémás lenne, egy időre mindenképp visszaraknám a régit.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Z406
tag
Köszönöm a válaszokat, akkor csak hallucinálok...
"Angyalképű hippik lángolnak a régi mennyországért, vágyódnak az éjszaka gépezetének csillagos dinamója után..."
-
MadMancs
veterán
Nekem is. Egyedül ezzel a messenger hívás nemjelzéssel nem jutok dűlőre. Minden más téren jobb lett. Pedig előtte volt rossz.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
MadMancs
veterán
Jelenleg nálam ezeket mehet külön külön szabályozni. Melyikre gondolsz? Vagy 9 alatt volt egy plusz lehetőség? Nem teljesen értem mire gondolsz.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
gabe_
őstag
Nekem megjavult a korábban írt bluetooth hangprobléma. Magától...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Iborka
tag
Helló!
Sikerült pofáraejtenem a telefont .
Tud nekem valaki segíteni kijelzőbeszerzésben?
Köszi! -
bmt50
senior tag
Ha nincs biztosításod, drága mulatság lesz, plusz a gari is ugrott
Ha külső cég végzi a javítást, akkor utána sajnos nem él már a garancia.
Kazalszám hírdetik a repedt kijelzős A50/A70-eket.
1 hete A70-et vehettem volna 28-ért. Kijelző repedt volt neki, de érzékelte az érintést. Az ürge azt mondta, hogy a javítási díj olyan magas, hogy nem gazdaságos megcsináltatni. Szomorú az ilyen sajnosDudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
MadMancs
veterán
Ahha. Na ezt nem tudom. De ha van aktív Bt hang eszköz akkor úgyis az szól, mi értelme a sajátot állítani? Ha meg kikapcs BT hangeszköz, telefon visszaáll az eredeti saját média hangerőre.
-
mcs
veterán
válasz MadMancs #5982 üzenetére
Nagyobb léptekben szabályoz a telefon, mint a JBL fejesem és Sony fülesem saját gombos szabályzói. Hiába próbálom finoman huzigálni a média hangerő csúszkáját, úgyanúgy nagy léptekben halkít vagy hangosít 70-80% környékén. Például 72 és 78% között nem hallok ki semmilyen átmenetet Samsung Musicban, de még a Youtube is hasonlóan működik.
[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
Esetleg ezzel: SoundAssistant
Elvileg ezzel alkalmazásra lebontva tudsz hangerőt szabályozni elég alacsony léptékkel is.[ Szerkesztve ]
-
8khaos_
újonc
Tisztelttel kérdezném , hívásrögzítésre tudna valaki kipróbált, működő megoldást magyarországi-garanciavesztés nélkül, android 10 frissítést követően A50-re?
-
-
FeZ...
aktív tag
válasz doongoo #5992 üzenetére
10-esen még nem próbáltam, mert az A70-en voltak gondok a frissítés után néhány embernek a telefonnal és gondoltam még kivárok vele.
A beállításokat majd később tudom megnézni, most megyek el, de amúgy semmit sem "szabtam" rajta, ahogy felment, úgy működik. Gondolom "default" beállításon. Még majd azt is megnézem, hogy ebből a Play-es verzió van-e fent, mert volt egy program, ami nagyjából működött, de Unchained verziót kellett leszedni hozzá az APK mirror-ról vagy az XDA-ról. -
Csocsesz75
őstag
Segítsetek legyetek szívesek! Ha böngészés közben van egy youtube vagy play link azt hogyan tudom alkalmazásban megnyitni ha rákattintok? Köszönöm.
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz Csocsesz75 #5994 üzenetére
Ha az alkalmazások 3 pont-> alapértelmezett alkalmazások -> linkek menyitásánál a hivatkozások megnyitása alkalmazásban van beállítva, akkor elvileg ott kellene megnyitnia.
-
Csocsesz75
őstag
válasz Mr. Nimbus #5996 üzenetére
Az van beállítva mégsem úgy nyílik meg. A70-nél megy.
-
Csocsesz75
őstag
válasz Csocsesz75 #5998 üzenetére
Megvan. A samsung internet beállításaiban kellett bekapcsolni.
-
bmt50
senior tag
válasz Csocsesz75 #5995 üzenetére
Az lehet, de ha megnézed a facebook market-et, vagy a jófogást, akkor tele van olcsó, repedt, de működő kijelzős A50/A70-ekkel. 28-35 körüli árakon..
De nemcsak. Tegnap szembejött egy repedt S9 38-ért. Igaz csodafon függő volt, de akkor is bagóért árulják őket.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest