Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz szotyika77 #2831 üzenetére
Cella mutatja. Mivel változott az akku kijelzés módja már nem mutatja, csak azt, hogy hány órát megy még, ezért a cella vagy készenléti időt nyisd meg, mindkettőnél látni fogod mióta megy.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
-
szemesi69
addikt
válasz Attila57 #2835 üzenetére
Már volt többször, a nevemre keresve megtalálható, de akkor itt van újra:
http://forum.xda-developers.com/samsung-a-series/themes-apps/galaxy-a3-a5-a7-themes-apk-theme-store-t3131852
Valaki megtaníthatná, hogy kell linkelni, mert szégyen ide-oda nem tudom, hogy kell
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz domerator #2841 üzenetére
Nálam az összes téma működik, ami fent van xda-n, most próbáltam a note5 MARSHMALLOW témáját, az is megy. Simán telepítettem mindegyiket, de olyan nagy változás nincs egyiknél sem, esetleg az ikonokat változtatja meg, az ios jó lenne neked a kinézet miatt. Esetleg ha valamiért lesz egy gyári vissza állításod, majd akkor próbáld meg újra.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Maradjunk az A3-nál, ha már a topikjában vagyunk
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz andriska413 #2928 üzenetére
Csináld meg a gyári vissza állítást mindenképp, nálam jó az ébresztés. Ha utána sem változik, akkor odinnal húzd újra, ha az sem oldja meg, akkor érdemes szervizzel próbálkozni, de ők is csak szoftvert fognak frissíteni.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz andriska413 #2930 üzenetére
Soha nem használtam tokot, ebben nem tudok segíteni sajnos.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz gekkoXT #2969 üzenetére
Működik, de kérdés az akku használatra milyen hatása van. Én sose használtam a helymeghatározást, mert a korábbi telefonjaim merítette rendesen. Ha marad a jó akku használat így is, akkor használom Nagy köszönet a megoldásért, már régóta bosszantott, hogy zárolt képernyőn nem mutatja az időjárást, tegnap volt egy factory reset, mert már ideje volt két frissítés után, de nem jelezte ki így se. A te megoldásoddal működik, mondjuk sejtettem, hogy a helymeghatározás miatt lehet, mert ugye nálam eddig ki volt kapcsolva. Még egyszer köszi a megoldást, így már működik
U.I. Nálam a pipák maradtak aktívan a Zárolt kép. és S View Cover-nél is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz domerator #2997 üzenetére
Somogy megye, sosem volt gondom még a hálozattal, adatkapcsolat mindig jó volt, munkából kifolyólag elég eldugott helyeken is jártam, kevés helyen hagyott cserben. Van T-s előfizum is, azzal vannak problémák. Telenor feltöltős van még pár hónapja, azzal még nincs nagy tapasztalatom, de itt nálunk a voda veri a T-t. Azért az A3 sem gagyi
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Azért nem olyan rossz a voda lefedettsége [link]
A telekom sem rossz, valamikor még panonos voltam sokáig, első előfizetésem ott volt, akkor még jó volt, aztán jött a céges voda, váltottam, majd lett GO+ ami jelenleg van+ van telekom előfizetésem kettő is, telenor csak azért van feltöltős, mert a kisebbik gyerkőcömnek ott tudtam venni telefont olcsóbban, náluk volt legjobb áron akkor az LG LEON.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz eszperente #3003 üzenetére
Nálam nincs hálozati gond, szintén voda. 3G-n teljesen zöld szokott lenni, 4G-n vannak sárga részek. Ha 3G-n használom akkor fullos teljesen csak zöld végig a hálozat jele.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz benece6 #3012 üzenetére
Vannak témák [link] de a fehér hátteret nem fogja megváltoztatni. Ha mindenképp el akarod tüntetni a fehér hátteret akkor a tácsvízről le kell mondanod. Play store rengeteg launcher van amivel megoldható, de mint mondtam akkor a gyári launchert kell kiváltani egy másikkal, rengeteget találsz.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz viktro82 #3056 üzenetére
Óra ikonra bökj rá, és már meg is találtad az ébresztőt A ciklusra tap rá, ha elsőre nem adja a ciklus változtatást, mert nem mindig adja be, próbáld többször, befogja adni, ez már csak ilyen, én sem értem miért, de menni fog csak többször kell próbálni
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Rolee87 #3074 üzenetére
Az odin egy szerviz program, nem kell root hozzá. Ugyan ezt a verziót töltsd le ami most van rajta, feltéve ha fontos a garancia. Ha nem ismered az odin használatát, akkor neki se állj, mert könnyen téglát lehet csinálni a telefonból. Ebből "A300FXXU1BOK3" nem tudom megállapítani a régió kódját. Ezzel megtudod nézni: [link] Tehát ha lényeges a gari, akkor a jelenleg rajta lévő romot kell letöltened és azt feltenni odinnal.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Rolee87 #3076 üzenetére
Teloról most nem tudok linkelni, de az s4 mini fórumon keresd Acef blogját neki van szájbarágos leírása az odin használatáról. Acef a felhasználó neve és a neve alatt blog arra kattints rá, ne foglalkozz vele, hogy s4 miniről szól, az odin használatban nincs különbség.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz kimpepevok #3103 üzenetére
Nem nyúltál bele a kisegítő lehetőségekbe, például felolvasó, talk back, elsötétedik a kijelző mikor a füled közelébe kerül, mert ha nem bekapcsolódhat a kihangosító. Az enyém is gyári vodás, nálam nincs ilyen gond, térerőt még soha nem dobta el, mondjuk a 4g még gyerekcipőben jár a vodánál elég gyenge sokszor, de simán átvált 3g-re, tehát még nem voltam elérhetetlen. Nézd át a hívás beállításokat is, magától nem kellene kihangosítani, nálam soha nem fordult elő.
Xiaomi redmi note 12 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest