Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
atirag
őstag
válasz Csabroncka #1314 üzenetére
Köszi. Holnap kipróbálom. Jelenleg fel kell hívnom a digi ,hogy bridge módba tegyék a routerüket mert jelenleg a letöltés sem megy a nas-on😊
És utána jön ez -
atirag
őstag
Valamiért elfeljetette a megostásomat az infuse. Mikor vissza akarom állítani és nfs megosztást állítok be a mappát megtalálja ahol a filmek vannak de mikor csatlakozna akkor hibát talál. MIt állítok be vajon rosszul?Megoldódott
[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
Én spotify-t használok (bár lényegtelen mert mindent amit telefonról tudsz látni indítani azt ki tudod rakni) és telefonról indítom a zenéz és kirakom apple tv-re és automatikusan kapcsol be mindent az apple tv. Hangerőt tudsz állítani már 12.2-vel.
Mindez akkor lehetséges ha iphone-t használsz. -
atirag
őstag
Tudja valaki,hogy az infuse külső feliratkezelése változni fog e? Mert ha nem talál valami feliratot akkor azt máshogy nem is tudom megoldani. Míg az mrmc-ben lehet külsőt megadni.
-
-
atirag
őstag
Egy synology nas-rol nézem a filmeket. A grand tour 10. epizódja mondjuk amiről egy screenshot-ot csináltam.[kép]
És az infuse-ban nem jeleníti meg csak az mkv-ben lévő fliratot. És ha több letőltése fülre megyek akkor sem talál letölthető feliratot. Perzse azt a szerverről kellene és ott lehet nincs is. Az mrmc viszont ehhez mondjuk pont talál feliratot. Perzse egy másik szerverről is tud keresni.
-
atirag
őstag
Jól tudom,hogy a vidoo formatum beállításánál csak akkor jelenik meg a 4k lehetőség ha ki is tud menni rajta?
Mert erősítőt cseréltem és nem akar 4k kép kimenni sehogyan sem. Pedig elvileg tudja. -
-
atirag
őstag
-
atirag
őstag
Mit állítok be rosszul?
Egy ideje már figyelem ha felvételről nézek egy F1 versenyt amit torrentről tőltök és 1080i-ben van csak fent és gyors mozgásoknál szellemképes. Legjobban a kerekeknél látható. És akárhoygan állítom nem változik. De a tv saját lejátszójával amit tegnap próbáltam ki először alap beállítással nem szellemképes. -
atirag
őstag
Van valakinek ötelete miként tehetnék feliratot egy sorozatra? Hátha már töben használják és valaki rájött. A file név ugyan az és egy könyvtárban van. A szökés 5. évada és semelyik lejátszó nem jeleníti meg. Sem az infuse sem az mrmc. És letölteni meg nem tudok mert nem talál.
Vagy ha másik lejátszó kell ami működik az is jó lehet.[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
Szerintem egy nagyon jó kompromisszum az apple tv-Igen vannak problémái néha a folyamatos lejátszással amit nem értek mitől függ,de többnyire jól működik. Egy dolognál nem tudom nézni az az F1 közvetités letöltött verzióban. Filmeknél viszont érdekes módon nem tapasztaltam. Sony tv-m van(amivel szintén vannak kompromisszumok )
-
atirag
őstag
Ha valakinek van ideje kipróbálná mit csinálok rosszul . Nem akarom elhinni ,hogy 2021-ben ilyen szenvedősnek kell lennie a felirat kezelésnek.
Letöltöttem az all american első részét majd a hozzá való feliratot. Amit mondjuk az ina programmal mac-en simán ki tudok választani. De sem infuse sem mrmc nem akarja megtalálni.
Hol hibázhatok? A név ugyanaz nem hosszú. -
atirag
őstag
utorrent. Már múltkor is csak az évad számot és a rész számát hagytam meg.
Próbáltam nfs-el is. Általában az van beállítva csak mostanság nemrégen cseréltem routert és emiatt ezt állítottam vissza. Most nfs-re állítottam.
Minden itt leírt dolgot is kipróbáltam. De valamiért nem működik. Ráadásul ha megváltoztatom a file nevet akkor már az opensubtitle sem talál mert nem jók neki a meta adatok.
Míg mondjuk az ina macen meg mindenhogyan megtalálja.
Köszönöm a gondolatokat. Ha ezen kívül még van azt szívesen fogadom -
atirag
őstag
Már beállítottam az nfs-t.(és nem változott) Nem szoktam dlna-t használni. Mármint infuse-ban. De mrmc-ben sem. Ina nem tudom mit használ. Mármint FINDER-ben rámegyek a hálózatra és ott kiválasztom a megosztást és onnan fut a film.
Alex9: Kevés olyan film van ahol mondjuk az opensubtitle nem talál feliratot. Így kevés az olyan film amivel ilyen szinten kell foglalkozni.
De sztem még nem volt olyan,hogy sikerült volna feliratot tennem egy filmre külön. -
atirag
őstag
Tud valaki segíteni. Ma mikor bekapcsoltam az apple tv-t azzal fogadott,hogy átállítja az én régiómra a formátumot arról amin volt. Na ezt elfogadtam és azóta akadnak a filmek. infuse netflix stb.
Mit kellene visszaállítani? -
atirag
őstag
Az új szoftverben teljesen átvariálták a távirányító részt. Nem lehet valahogy az eddig jól működőt visszarakni vagy visszaállítani?
Mert ezzel a beállítom a gombokat dologgal nem lenne baj ha nem működne máshogy. Eddig a sony tv t ávjával csináltam mindent. Az alap dolgok elegek voltak. Most az általam használt gombokat beállítottam ami rendben van.Viszont használat után egyrészt nem kellett kikapcsolnom csak átnyomtam a tv-re és utána magától kikapcsolt. Most ezt nem lehet mert miközben tv-t vezérelek a háttérben vezérli az apple tv-t is. Mire visszakapcsolok már mindig valami menü menüjében van. A másik,hogy néha random vissza is kapcsolja az apple tv-t miközben csatornát váltok vagy hangerőt állítok.
Teljesen idegesítő lett -
atirag
őstag
Mostanság kevesebbet használom az apple tv-t. Viszont ha igen akkor többnyire áramtalanítani kell,hogy be is kapcsoljon. Találkozott már valaki ilyennel? Apple tv 4k
-
atirag
őstag
Normál esetben a tv-n kiválasztom az "apple tv-t" és akkor bekapcsolja a készüléket. De eltelik kb 1 hét használat nélkül már nem jelenik meg a menüben csak mint "hdmi 3 " és akkor a saját távjával sem kapcsol be. Kihúzom bedugom villog és működik.
A visszaállítást majd kipróbálom. -
atirag
őstag
Van olyan megoldás amivel áramtalanítás nélkül újra tudom indítani a készüléket, Apple tv 4k. Eddig több nap kellett,hogy ne tudjam bekapcsolni mostanra már 1 nap is elég.
Sem saját táv nem reagál sem ha átkapcsolom arra a hdmi-re. Lassan szét fog menni a táp csatlakozó. -
atirag
őstag
Már nem garanciális. Nem tudom van e értelme ezeket szervizbe vinni. Mert nem látom,hogy mit tudnak csinálni vele szervizben ami nem főpanel csere.
Mert ha nem reagál a távra akkor biztos azt találják ki. Eddig is mindig táv nélkül kapcsoltam be. Mármint kiválasztom a bemeneteket és ott megjelenik az apple tv (hdmi3) és bekapcsol.
Ha nem jelenik meg csak a hdmi3 akkor már tudom,hogy nem tudom bekapcsolni. -
atirag
őstag
Ezt elfogadom,de a saját távja miért nem akarja bekapcsolni?
Sajnos nekem a távokkal csak a bajom van Egyrészt nem szeretek több távot használni másrészt mivel nem mindennap használom van amikor a kedves családom el is rakja
Most próbálok figyelni,hogy naponta egyszer kapcsoljam be és akkor rendben van -
atirag
őstag
Üdv. Apple tv-t kellene vásároljak. Van egy 4k első generációsom. Van értelme az újat venni? Van valami különleges különbség? A távot nem használom. Egy 1080p tv-hez venném,de ha van újat veszek akkor azt használnám a 4k tv-hez ami egy sony 65xe8577-es készülék.
-
atirag
őstag
Üdv. Ha szeretnék egy második Apple tv-t használni akkor azt nem lehet visszaállítani a másik készülékről? Hogy ne kelljen mindent újra beállítani .
-
atirag
őstag
Üdv. Van itthon két apple tv 4k 1 generációs készülékem és most kellene egy harmadik a lányomnak. Érdemes venni az újat mert van érdemi különbség közöttük vagy elég egy szintén 4k-s. Mert ezekkel sem érzek semmi problémát. Azt már tudom ,hogy az újból a drágább lehet csak mert az tudja a "kábeles" netet.
-
atirag
őstag
Üdv. Tapasztalt valaki hibát az utolsó frissítéssel. Eddig a tv távja vezérelte az apple tv-t,de már nem viszi. Beállítást nem találtam erre vonatkozóan.
-
atirag
őstag
Sony tv távját használtam eddig. Megpróbáltam minden beállítást amit gondoltam. De nem megy azóta. Nekem sokkal egyszerűbb a tv távja mint az apple tv távja.
De akkor ismert hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- LG V30 ThinQ SILVER 4/64
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Manli GeForce RTX 3080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest