Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Pedig látnia kéne, enyém látja, UPnP-, SMB-n és NFS-en keresztül is, igaz nem használom a tv-t lejátszóként.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Oké, de nálam működik is, pl. SPMC-vel vagy Archos Playerrel, belső lejátszó meg Serviio-val visz mindent.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Attól függ, hogy mennyit szeretnél rá telepíteni, előző ATV-m 64 GB-os volt, a 4K előtt megnéztem, hogy mennyit használok abból valósan, 12-13GB lett, úgy döntőttem, hogy a 32GB-os elég lesz és elég is, most is olyan 40%-os kihasználtság mellet használom, akkor még nem is volt 64GB-os illetve ha lett volna akkor sem minimális árkülönbséggel.
-
blakey
titán
válasz Snoop-y #1232 üzenetére
Bármelyik, MrMC filmeken kívül lejátszik zenéket és képnézegető is van, Infuse egyelőre csak filmeket játszik le. Mintketőőnek jó az SMB, NFS, FTP, stb.
-
blakey
titán
válasz Snoop-y #1240 üzenetére
Igen, mindkettő tetszés szerint beállítható, hogy mi legyen aktív, MrMC-ben felszínenként eltérő így olyat válassz amelyik szimpatikus és megoldható, Infuse esetében meg kedvenceket kell felvenni és akkor az lesz a főoldalon. Ajánlásokat friss feltöltéseket is meglehet oldani, szerintem, ez a része nekem hasznos így nem néztem utána, alaposan nézd át az erre vonatkozó beállításokat.
-
addikt
válasz Snoop-y #1254 üzenetére
Ahogy írtam is, számomra ez az egyetlen hiányossága, amit észrevettem. Elég sok feliratos filmet nezek és mióta megvan most szembesültem vele először, tehát az “automata” jól működött. Engem sokkal jobban bosszantott a mrmc kezelőfelülete logikája (megjegyzem bizonyára azért, mert nem ismerem a kodi elveket).
Lényeg: nálam ettől marad
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
blakey
titán
válasz Snoop-y #1254 üzenetére
Ha jól vettem ki a fejlesztők szavaiból akkor ez egyelőre szándékos, reméljük változtatnak az állásponton.
-
addikt
válasz Snoop-y #1348 üzenetére
Ogen, csak akinek illeszkedik az ökoszisztémába, az azért nehezen vált.
Jelenleg a youtube max full hd sem zavar (na jó, kicsit azért tudat alatt bánt (fullhd tvm van)), a DA sem zavar, nincs semmi féle hangrendszerem sem.
Ellenben nagyon tetszik, ahogy az airpoddal együtt működik, így még a ygerek alszik, tudunk sorozatot nézni. Ha egyikőnk csak kiveszi a füléből, akkor már megáll a lejátszás... visszateszi és folytatódik a film. Annyira magától értetődő, zseniális.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Snoop-y #1348 üzenetére
"Ha sokat szivoznak akkor viszont megolik vele a platformot"
Ezt teljesen kizártnak tartom. Azért, mert Magyarisztánban minden jogvédett tartalom ingyen kell, azért a világ többi részén, legalábbis a piacilag értékelhető nagy részén, nem igazán tétel 2-3 usd-t kifizetni egy film kölcsönzéséért itunes-ban. Meg mellesleg ha van hbo go előfizetésed, netflixed, hulu-d (pár usd /hó darabja), akkor nem is igazán érdekelnek a warez tartalmak.
Nekem sincs semmilyen letöltött filmem vagy zeném, van egy hbo go-m, egy apple music-om, és ezekkel teljesen jól összepasszol az apple tv napi használatban. A fotóim és a családi videók az icloud fotókönyvtárban vannak fent, ott lehet nézegetni őket a tv-n.
Teljesen jogos az apple részéről, hogy az apple tv-t elsősorban a saját fizetős tartalmai, illetve a különböző online médiaszolgáltatók fizetős tartalmai felé pozicionálja, és teljesen érdektelen a számára, hogy a nason tárolt torrentes tartalmakat az userek milyen térhangzással tudják lejátszani.[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Snoop-y #1363 üzenetére
Én értem, de saját BD lemezek rippelése, és hi-res zenegyűjtemény lejátszása? Nem igazán tekinthető átlag felhasználásnak egy apple tv esetén, azaz a nagy tömegek nem erre használják. Tehát a kiindulópont, miszerint ezek esetleges hiánya miatt fog-e kihalni a platform, továbbra is kérdéses. Mint ahogy az iphone sem halt ki úgy tűnik semmilyen limitáció miatt, ami benne van, sőt. Úgy látom elég jól fogynak.
-
allein
addikt
válasz Snoop-y #1507 üzenetére
Synology NAS van, DS video alkalmazásban indexelve az a mappa amiben a filmjeim vannak. Apple TV alatt letöltve a DS video, belépek a szerverre és nem tudom lejátszani a filmeket. Mi lehet a gond? Nyilván valami beállítás lesz.
The format of this video is not supported. Mindegy, hogy FHD BD remux vagy UHD 2160 remux, nem indul semmi.
Szerk: Infuse PRO lejátssza
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
-
-
blakey
titán
válasz Snoop-y #2213 üzenetére
A TV nem fogja tudni csak PCM 2. 0-át
-
galaxys80
veterán
válasz Snoop-y #2237 üzenetére
Azt szeretném kérdezni, hogy a MrMc simán meg fogja találni a NAS-t smb-n?
Van arra lehetőség, hogy a NAS-on levő néhány könyvtárat mondjuk kedvencek köze tegyem?
Tehát ne kelljen keresgélni.
A filmeknek külön mappába kell lennie? Most így vannak és mede8er által letöltött borítók , HTML adatok benne vannak. Ezeket gondolom majd törölnöm kell.
Illetve vannak olyan mappáim amin a gyerek meséi vannak. Ezekre nem kellene ilyen-olyan előzetes, adatok, borító. Letöltöttem neki minden mese mellé egy borító. Az elég lenne. Vagy ezekre a mappakra inkább legyen a VLC? -
galaxys80
veterán
válasz Snoop-y #2240 üzenetére
Köszönöm.
Filmjeid külön almappákban vannak? Vagy bedobálva egy filmek fő mappába?
Azt nem tudod, hogy arra is van-e lehetőség, hogy egyes mappáknál ne legyenek adatok, szereplők stb csak egy borító?
Gyerek meséinek ez bőven elég lenne. Vagy neki erre majd leszedjem a VLC-t? -
blakey
titán
válasz Snoop-y #2299 üzenetére
Nekem meg az nem vilagos, hogy most kell hozza egy plusz lejatszo vagy hogyan ered el az emby-t? - szerver kell, lejátszó meg lehet maga az Emby app az adott eszközön vagy olyan alkalmazás ami kezelni tudja, pl. MrMC, Kodi. Infuse egyelőre nem kezeli. Az Emby/Plex szerver tulajdonképpen adatbázis-kezelő.
-
aujjobba
addikt
válasz Snoop-y #2304 üzenetére
Nálam max fullhd van, sima alsókategóriás nas-on fut a Plex, sosem akarja az Infuse átkódolásra késztetni.
Azért jó a Plex (számomra), mert egy helyen van az adatbázis, a klienseknek nem kell sajátot építeni mindnek.
Másrészt ha smb van mögötte, akkor az Infuse-nak kell minden alkalommal árnyálazni a nas fájlrendszerét a hálózaton keresztül, hogy lássa a változásokat. -
blakey
titán
válasz Snoop-y #2306 üzenetére
De igazabol a fo gondom a 4K tortenet volt
Mostanában sokan írják, hogy Plex-szel gond van 4K esetén. Emby-vel nincs.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Snoop-y #2321 üzenetére
Az srt fileokat mappabol nem kezeli az infuse. - ezt fejtsd ki, hogy milyen mappából.
Rengeteg külső srt feliratom van és mindegyiket látja. Mappában van a film mellett.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Snoop-y #2676 üzenetére
De peldaul chaptert hogyan ugrasz vele? - Infuse esetében hosszan érinted a jobb/bal "nyilat" és klikkelsz. MrMC-ben is működik.
-
blakey
titán
válasz Snoop-y #2678 üzenetére
A tapipad jobb/bal, fel/le ok gombként is funkcionál, nem csak érintésre reagál.
-
blakey
titán
válasz Snoop-y #2684 üzenetére
Érdekes, mert semmi gondom a tapipaddal, pedig én is at hittem, szerintem "nem tudod" használni, nem bántásból írom csak sokan tévesen használják vagy állítják be, főleg MrMC alatt, mert ott 2 módot lehet használni. Nagyon könnyű vele navigálni és pontos is, nem hibázik. Ettől függetlenül nyilván azt kell használni ami szimpatikus és kézre áll.
-
-
blakey
titán
válasz Snoop-y #2913 üzenetére
Nem értem a kérdést, pontosítanád?
-
blakey
titán
válasz Snoop-y #2915 üzenetére
Valamit rosszul értesz, benne van és vannak borítók, nem kell érte fizetni. Ezt nem tudom, hol olvastad de valamilyen kiegészítőre vonatkozik amivel szórakoztató borítókat lehet létrehozni. Küldesz egy linket?
-
blakey
titán
válasz Snoop-y #2917 üzenetére
Nem kell Premiere az Embyhez, vannak borítók anélkül is, csak nem viccesek. Szerkesztheted, törölheted, cserélheted de saját borítót is használhastz és az lehet akár vicces is.
-
blakey
titán
válasz Snoop-y #2920 üzenetére
Pedig megtalálja és jót talál, tvdb-hez kell írni.
-
blakey
titán
válasz Snoop-y #2922 üzenetére
Ahogy a Kodi kéri úgy minden programnak megfelel. Nálam
Sorozatcím (dátum)/Évad_xx/epizod_s0xe0y
az elrendezés és minden program jól kezeli. Emby is. Pl.:ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Snoop-y #2925 üzenetére
Így használom:
House.of.Cards.S01E01
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest