Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
->Raizen<- #5 üzenetére
4790K@4,6Ghz-en 16GB RAM-mal úgy akadt 1060-nal mint az állat, hiába a stabil 60 FPS. A youtube videók többségében látom az akadozást de van akit nem zavar.
HT nélkül nem néztük meg, de azért sem jutott eszembe mert Haswell i5-tel is akadt mint a dög.
-
kikikirly
senior tag
Jaja, ezt a karcolódás dolgot értettem törés modell alatt.Azért ezzel csinálhattak volna valamit.....Van egy része a játéknak ami szinte tökéletes(leképző, a'lá a ,,nyers" grafika) és van hiányos része a játéknak.Erre mit csinálnak? A tökéletes részen javítanak, a hiányoshoz meg hozzá se nyúlnak. Fuck Logic. Arcade Utcai versenyzős játéknál amibe rendőrös üldözés is van, számottevő hiányosságokhoz sorolnám, első részbe se értettem hogy maradt ki.Ha még szimulátor lenne belefér.Egyre kevésbé értem a mai fejlesztőket.Aztán lehet ez csak az én hülyeségem.
-
Redneck
nagyúr
-
kikikirly
senior tag
Törésmodell javult(lényegébe nem volt)? Első részbe zsarus üldözések elég gagyik voltak ez miatt.Nem csodát várok, NFS Hot Pursuit 2010/ Rivalsel beérem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Asustor NAS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest