2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Paks 2:Atom vagy megújuló,Aszódi Attila és Munkácsy Béla vitája!

  Aszódi Attila, Paksi Atomerőmű kapacitásáért felelős államtitkár,szóval a kormány oldaláról vesz részt a vitában.
  Jó szórakozást! :)

  https://www.youtube.com/watch?v=qcLb_WKlq7w

  kikikirly 3 hónapja 61

 • Otherside:Felan véleménye az Nvidia RTX Technológiájáról.

  Otherworld Youtube csatornán fut immáron 2 éve az Otherside cimű podcast, műsor állandó vendége: Felan magyar játékfejlesztő.
  17:12-től van a Shadow of the Tomb Raider Ray Tracing eljárásról szóló rész.
  Bátran ajánlom mindenkinek a teljes anyag megtekintését, humorral megspékelve és közérthetően beszélnek a videojáték ipar történéseiről hónapról hónapra.

  [link]

  Komment szekcióba jöhetnek a vélemények. :K

  kikikirly 5 hónapja 4

 • Star Wars(Disney éra)

  Solo: Avagy a 12 karikás ,,Akciófilm"

  Maga a film tetszett.Viszont itt is volt egy nagyon erős hiány érzetem,mégpedig a harci jeleneteknél. Készítőknek meg volt kötve a keze,korhatár besorolás miatt nem volt lehetőségük olyan részletességgel bemutatni a harcokat
  mint azt egy 16-os karikás filmnél tehetik.Addig nincs gond a amig a 12 karikán belűl mozgunk, viszont amint emberek is bekerülnek a képbe,vagyis
  be kéne bemutatni mit művel a lézer lövedék egy élő lénnyel, máris baj van.Legutóbb Gerard Butler féle Gengszterzsarukat néztem meg, össze se lehet hasonlítani a lövöldözős jelenetek részletességét. Említhetném még a John Wicket,vagy
  igazából bármilyen ,,hagyományos" 16-os besorolású akciófilmet(erről még lesz szó).A gagyi tűzharc jeleneteken kivűl két szemponntból káros a szigorú besorolás.Gengszer zsarukba ,,végső" összecsapás előtt mutatják
  ahogy a rendőrök felkészülnek ,felveszik a kevlár mellényt,betáraznak stb, egész filmnek kölcsönöz egy ilyen Spec Ops feelinget(bár ennek a feelingnek az építése a film elejétől meg van)
  Ilyen jelenetet
  még egy 12-es filmnél se láttam ,Pedig a Rogue One-nál el tudtam volna viselni, feltételezem hogy a fegyverek részletes bemutatása megint csak kiveri a biztosítékot a besoroló bizottságnál.
  Amit még fel tudok hozni példának hogy a

  Folytatás...

  kikikirly 5 hónapja 46

 • X-Morph: Defense MEGA-akció,DLC-vel együtt 1600 FT

  Üdv néktek barátaim.

  Régóta szemet vetettem erre a játékra, elég látványos rombolás fizikáva keltette fel érdeklődésemet, Steamen rendkívül népszerű, 95%-on áll.Csupán egy gond vot Steamen 20 euróba kerül.Üh, mondom jobb lenne eztet fele ennyibűű megúszni, várunk a Summer sale-ig.Aztán eszembe jutott, 1-2 éve még a különböző CD-key oldalakon mekkora leárazok voltak.Sajnos mostanra igencsak megritkultak a steam leárazásokon kívüli időszakba levő akciók, azért egy rákeresést megért.Alap játék utalási költséggel együtt 579ft G2A-n, és a hozzá tartozó European Assault DLC is beszerezhető utalási költséggel együtt 1043 Ft-ért Kinguinról.

  Ha eddig nem lett volna egyértelmű magam is megvettem mindkettőt és azonnal igazi,működő Global Steam CD kulcsot kaptam.Ennyit szerettem volna mondani, köszönöm hogy benéztél. :)

  kikikirly 10 hónapja 8

 • Szavazás: fizikai motort vagy Ray Tracinget látnál szívesebben a játékokban?

  Napokban jelentette be a Microsoft DirectX Raytraccinget, más néven sugárkövetést. Technológia lényege a valósághű fény-árnyék és tükröződés megjelenítése. Tech demók alapján ez abszolút megvalósul.:)
  Nem vagyok játékfejlesztő mester ember, magam részéről nem okoskodnék, inkább linkelem négy
  Pro hardveres hírt ,és Tech demókat:
  Microsoft bejelentő:
  [link]
  Jön a DirectX Raytracinget használó 3DMark(
  [link]
  Kiderült a DirectX Raytracing sebessége:
  [link]
  Jön a sugárkövetés a Vulkan API-ba is:
  [link]

  Techdemók:
  3D mark:
  [link]
  Unreal Engine:
  [link]

  Folytatás...

  kikikirly 1 éve 32

 • Igazi vita Paks 2-ről(Ökopolisz).

  Gondoltam megosztom veletek ezt a videót,végre egy normális vita a témában ahol politikusok mellett szakértők is vitatkoznak.Korábban vitázott egymással Szél Bernadett és Csepreghy Nándor,méghozzá nem is rosszul,de mivel mindketten politikusok értelemszerűen nem ugyanebben a mélységben.
  Teljesen véletlenül akadtam rá, videó ajánló feldobta RTL klub 2 perces videóját hogy vitáznak Paks 2-ről, utána rákerestem, így lett meg.Sajnos a sajtó nem igazán hirdeti hogy ilyenek is vannak és ha nem dobja fel a tartalom ajánló , soha nem látom.Jó szórakozást. :) :) :)

  https://www.youtube.com/watch?v=6zOX40eTs4U

  kikikirly 1 éve 54

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.