Hirdetés

2018. július 23., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • X-Morph: Defense MEGA-akció,DLC-vel együtt 1600 FT

  Üdv néktek barátaim.

  Régóta szemet vetettem erre a játékra, elég látványos rombolás fizikáva keltette fel érdeklődésemet, Steamen rendkívül népszerű, 95%-on áll.Csupán egy gond vot Steamen 20 euróba kerül.Üh, mondom jobb lenne eztet fele ennyibűű megúszni, várunk a Summer sale-ig.Aztán eszembe jutott, 1-2 éve még a különböző CD-key oldalakon mekkora leárazok voltak.Sajnos mostanra igencsak megritkultak a steam leárazásokon kívüli időszakba levő akciók, azért egy rákeresést megért.Alap játék utalási költséggel együtt 579ft G2A-n, és a hozzá tartozó European Assault DLC is beszerezhető utalási költséggel együtt 1043 Ft-ért Kinguinról.

  Ha eddig nem lett volna egyértelmű magam is megvettem mindkettőt és azonnal igazi,működő Global Steam CD kulcsot kaptam.Ennyit szerettem volna mondani, köszönöm hogy benéztél. :)

  kikikirly 2 hónapja 8

 • Szavazás: fizikai motort vagy Ray Tracinget látnál szívesebben a játékokban?

  Napokban jelentette be a Microsoft DirectX Raytraccinget, más néven sugárkövetést. Technológia lényege a valósághű fény-árnyék és tükröződés megjelenítése. Tech demók alapján ez abszolút megvalósul.:)
  Nem vagyok játékfejlesztő mester ember, magam részéről nem okoskodnék, inkább linkelem négy
  Pro hardveres hírt ,és Tech demókat:
  Microsoft bejelentő:
  [link]
  Jön a DirectX Raytracinget használó 3DMark(
  [link]
  Kiderült a DirectX Raytracing sebessége:
  [link]
  Jön a sugárkövetés a Vulkan API-ba is:
  [link]

  Techdemók:
  3D mark:
  [link]
  Unreal Engine:
  [link]

  Folytatás...

  kikikirly 4 hónapja 32

 • Igazi vita Paks 2-ről(Ökopolisz).

  Gondoltam megosztom veletek ezt a videót,végre egy normális vita a témában ahol politikusok mellett szakértők is vitatkoznak.Korábban vitázott egymással Szél Bernadett és Csepreghy Nándor,méghozzá nem is rosszul,de mivel mindketten politikusok értelemszerűen nem ugyanebben a mélységben.
  Teljesen véletlenül akadtam rá, videó ajánló feldobta RTL klub 2 perces videóját hogy vitáznak Paks 2-ről, utána rákerestem, így lett meg.Sajnos a sajtó nem igazán hirdeti hogy ilyenek is vannak és ha nem dobja fel a tartalom ajánló , soha nem látom.Jó szórakozást. :) :) :)

  https://www.youtube.com/watch?v=6zOX40eTs4U

  kikikirly 8 hónapja 54

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.