2022. október 7., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • R6 Siege holttestek eltűnésé!

  Imádtam Terrorist hunt-ozni, kb 1 éve nem játszottam vele, volt más dedikált Single player játék amikkel elütöttem az időt(Factorio,Days Gone,Wolfenstein 2,
  újra végigvittem Metro 2033,Last Light Reduxot utóbbit DLC Mission packal együtt stb.).
  Siege-hez a Year 1 Pass kivételével meg van az összes többi és terveztem a jövendőbeliekre is beruházni karácsonyi Sale-n,
  hozzájuk járó krediteket elköltöttem skinekre vagy a hiányzó Year 1 operátorok feloldására(Terrorist Hunt ért nevetséges összegű játékbéli pénzt ad, ezt is az egyik update-ben redukálták le).
  Kapcsolatunkba az első csalódás akkor ért mikor hozzányúltak a vérhez, ebben a játékban nézett ki a legjobban
  amit valaha láttam, mindegy lenyeltem a békát, más játékokkal összevetve még mindig tudta amit kell.
  Viszont amit tegnap láttam végleg elvette a kedvem, értem miért volt rá szükség(Retardált játékosok PVP módba holttestekbe kúsztak bele és úgy lőttek a másikra).
  2 dolog van amit nem vagyok hajlandó megérteni:
  Hogy fordulhat elő hogy egy 7 éves cím technikailag visszafelé fejlődik az Update-k során(megjelenéskor is tök baráti volt a gépigénye, szóval biztosan nem ez az ok)?
  Másik hogy miért kellett kivenni a holttesteket Terrorist Huntból, vagy ha már kivették miért nincs a beállításoknál mód arra hogy visszakapcsoljam?

  Folytatás...

  kikikirly 4 hónapja 7

 • Borat 2 Rudy Giuliani jelenet

  Azért írok mert nem értem mire ez a nagy felháborodás(Itt tekinthető meg a felvétel).
  Port.hu újságirója következőket rója fel:
  ,,Ettől függetlenül él azonban a kérdés, hogy miért került Giuliani a fiatal „riporternővel” olyan lelazult állapotba, hogy flörtöljön vele és scotch-ot iszogasson a társaságában egy hotelszoba háló részében; arról nem beszélve, hogy a koronavírus-járvány tetőpontján játszódó jelenetben a férfi fittyet hány a távolságtartásra, sőt: állítólag még abba is belement (legalábbis elviekben), hogy elfogyasszon egy denevért az őt meginterjúvoló lánnyal. (A fenti híradórészletben látható egyébként néhány mozzanat a szóban forgó jelenetből.)"

  Elmondom mit látok én:
  Giuliani interjút ad ,riporternő végig tök közvetlen vele,egyszer a kezét Giuliani térdére teszi(naná hisz csapdába akarja csalni). Ebből önmagába nem következik semmi, ha valaki egyszerűen kedves és közvetlen akkor is igy viselkedne.
  Hogy kerülnek a hálószobába?3:05-nél maga a riporternő hívja be egy italra!!!Közvetlenséget és ezt egymás mellé téve szerintem megalapozottan fordul meg bármelyik férfi fejébe hogy jó vagyok a csajnál...

  Folytatás...

  kikikirly 2 éve 6

 • V. Naszályi Márta gyermekét is belekeveri a politikai csatározásba

  ,,Hétfőn reggel fél 8-kor az iskola sarkánál, a gyalogátkelő mellett egy aktivista a Sétáló Budapest szórólapját osztogatta. Tudjátok, azt, amelyiken "arrogáns balliberális rettegő" vagyok. Az általános iskolás fiam is kapott egyet az aktivistától. Elolvasta, majd így szólt:
  - Azt tudja, hogy itt az első név az anyukám?
  - Öööö..."
  Irta ki Facebook oldalára Naszályi Márta.
  Oké,valóban nem szerencsés hogy kiskorú kezébe politikai tartalmú szórólap került.Azonban ezt úgy beállitani mintha ezért Puzsér Róbertet személyes felelősség terheli, azt sugallni hogy bármiféle szándékosság volt benne, aljasság.
  Meglepődnék ha Puzsérék küldték volna oda az önkéntest a Suli sarkára szóró lapozni.Abból hogy az idiótája képes volt egy kiskorú kezébe nyomni a lapot,következik hogy emberünk magasról szart a munkájára.
  B verzió: utasították hogy álljon ki a suli mellé és a gyereknek,felnőttnek,egyaránt nyomja a kezébe azt a szart. Puzsér tud seggfej lenni, de ha igazságosak vagyunk újságírói,politikai karrierje során nem követett el olyat ami alapján indokolt lenne a feltételezés.Ezért aljas amit Naszályi csinál.
  Mindegyik párt kampányába alsó hangon részt vesz 50 önkéntes,hogy lehetne már elvárni hogy a vezetők személyes felelősséget vállaljanak olyan emberekért akiket fél órás állás interjú után vesznek fel???
  Puzsér válasz Facebook posztja:

  Folytatás...

  kikikirly 3 éve 7

 • Vita Paks 2-ről:Aszódi Attila vitázik az Energiaklub energiapolitikai elemzőjéve

  Aszódi Attilát Januárba felmentették a posztjáról, sajnálom mert azon kevés kormánypárti tisztviselők közé tartozott aki nem kizárólag köztévé/Echo/Hir Tv meghívását fogadta el.Ráadásul mindig közérthetően érvelt a Paksi fejlesztés szükségességéről.Valahogy kétlem hogy majdani utódja részt fog venni pártatlan vitákon, kormányunknál nem elvárás még alap szinten se.

  Jó hír hogy ez alkalommal mindkét résztvevő hozott magával szakértőket akik szintén részt vesznek a vitában.
  Jó szórakozást! :)

  Youtube link

  kikikirly 3 éve 29

 • Paks 2:Atom vagy megújuló,Aszódi Attila és Munkácsy Béla vitája!

  Aszódi Attila, Paksi Atomerőmű kapacitásáért felelős államtitkár,szóval a kormány oldaláról vesz részt a vitában.
  Jó szórakozást! :)

  https://www.youtube.com/watch?v=qcLb_WKlq7w

  kikikirly 4 éve 61

 • Otherside:Felan véleménye az Nvidia RTX Technológiájáról.

  Otherworld Youtube csatornán fut immáron 2 éve az Otherside cimű podcast, műsor állandó vendége: Felan magyar játékfejlesztő.
  17:12-től van a Shadow of the Tomb Raider Ray Tracing eljárásról szóló rész.
  Bátran ajánlom mindenkinek a teljes anyag megtekintését, humorral megspékelve és közérthetően beszélnek a videojáték ipar történéseiről hónapról hónapra.

  [link]

  Komment szekcióba jöhetnek a vélemények. :K

  kikikirly 4 éve 4

 • Star Wars(Disney éra)

  Solo: Avagy a 12 karikás ,,Akciófilm"

  Maga a film tetszett.Viszont itt is volt egy nagyon erős hiány érzetem,mégpedig a harci jeleneteknél. Készítőknek meg volt kötve a keze,korhatár besorolás miatt nem volt lehetőségük olyan részletességgel bemutatni a harcokat
  mint azt egy 16-os karikás filmnél tehetik.Addig nincs gond a amig a 12 karikán belűl mozgunk, viszont amint emberek is bekerülnek a képbe,vagyis
  be kéne bemutatni mit művel a lézer lövedék egy élő lénnyel, máris baj van.Legutóbb Gerard Butler féle Gengszterzsarukat néztem meg, össze se lehet hasonlítani a lövöldözős jelenetek részletességét. Említhetném még a John Wicket,vagy
  igazából bármilyen ,,hagyományos" 16-os besorolású akciófilmet(erről még lesz szó).A gagyi tűzharc jeleneteken kivűl két szemponntból káros a szigorú besorolás.Gengszer zsarukba ,,végső" összecsapás előtt mutatják
  ahogy a rendőrök felkészülnek ,felveszik a kevlár mellényt,betáraznak stb, egész filmnek kölcsönöz egy ilyen Spec Ops feelinget(bár ennek a feelingnek az építése a film elejétől meg van)
  Ilyen jelenetet
  még egy 12-es filmnél se láttam ,Pedig a Rogue One-nál el tudtam volna viselni, feltételezem hogy a fegyverek részletes bemutatása megint csak kiveri a biztosítékot a besoroló bizottságnál.
  Amit még fel tudok hozni példának hogy a

  Folytatás...

  kikikirly 4 éve 46

 • X-Morph: Defense MEGA-akció,DLC-vel együtt 1600 FT

  Üdv néktek barátaim.

  Régóta szemet vetettem erre a játékra, elég látványos rombolás fizikáva keltette fel érdeklődésemet, Steamen rendkívül népszerű, 95%-on áll.Csupán egy gond vot Steamen 20 euróba kerül.Üh, mondom jobb lenne eztet fele ennyibűű megúszni, várunk a Summer sale-ig.Aztán eszembe jutott, 1-2 éve még a különböző CD-key oldalakon mekkora leárazok voltak.Sajnos mostanra igencsak megritkultak a steam leárazásokon kívüli időszakba levő akciók, azért egy rákeresést megért.Alap játék utalási költséggel együtt 579ft G2A-n, és a hozzá tartozó European Assault DLC is beszerezhető utalási költséggel együtt 1043 Ft-ért Kinguinról.

  Ha eddig nem lett volna egyértelmű magam is megvettem mindkettőt és azonnal igazi,működő Global Steam CD kulcsot kaptam.Ennyit szerettem volna mondani, köszönöm hogy benéztél. :)

  kikikirly 4 éve 8

 • Szavazás: fizikai motort vagy Ray Tracinget látnál szívesebben a játékokban?

  Napokban jelentette be a Microsoft DirectX Raytraccinget, más néven sugárkövetést. Technológia lényege a valósághű fény-árnyék és tükröződés megjelenítése. Tech demók alapján ez abszolút megvalósul.:)
  Nem vagyok játékfejlesztő mester ember, magam részéről nem okoskodnék, inkább linkelem négy
  Pro hardveres hírt ,és Tech demókat:
  Microsoft bejelentő:
  [link]
  Jön a DirectX Raytracinget használó 3DMark(
  [link]
  Kiderült a DirectX Raytracing sebessége:
  [link]
  Jön a sugárkövetés a Vulkan API-ba is:
  [link]

  Techdemók:
  3D mark:
  [link]
  Unreal Engine:
  [link]

  Folytatás...

  kikikirly 5 éve 32

 • Igazi vita Paks 2-ről(Ökopolisz).

  Gondoltam megosztom veletek ezt a videót,végre egy normális vita a témában ahol politikusok mellett szakértők is vitatkoznak.Korábban vitázott egymással Szél Bernadett és Csepreghy Nándor,méghozzá nem is rosszul,de mivel mindketten politikusok értelemszerűen nem ugyanebben a mélységben.
  Teljesen véletlenül akadtam rá, videó ajánló feldobta RTL klub 2 perces videóját hogy vitáznak Paks 2-ről, utána rákerestem, így lett meg.Sajnos a sajtó nem igazán hirdeti hogy ilyenek is vannak és ha nem dobja fel a tartalom ajánló , soha nem látom.Jó szórakozást. :) :) :)

  https://www.youtube.com/watch?v=6zOX40eTs4U

  kikikirly 5 éve 54

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.