Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Jack Hunter


Jack Hunter
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Nagyon sajnálom az autódat, kár érte! Asszonyodnak igaza van, hiába vigyázol, ha a másik nem. Jó, oké, nem gtk a kár, és a kocsi sem egy húszmilliós verda, de pont az ilyen kocsikra vigyáz legjobban az ember, mert nem státuszszimbólum, hanem a mindennapi élet fontos eleme, ami nélkül piszkosul nehéz lenne megoldani a mindennapokat.
A képek alapján elég lehet egy kis csiszolás, gittelés, és olyan lesz mint az új. Lehet, érdemes lett volna rendőrt is hívni.
Azért felmerült bennem a gondolat, hogy hogyan nem lehet rendesen meghúzni egy olajleeresztő csavart? Mert ha könnyezik, csepereg, azt mondom, jó, nem lett meghúzva, de ez így olyan, mintha csak be lett volna kapatva a helyére. Esetleg még azt el tudom képzelni, hogy a régi tömítést rakták vissza, ( ha volt alatta egyáltalán) és a megbolygatás után már nem tömített rendesen.
Az egész szerviztörténetből nekem az jött le, hogy nemigen értenek az autóhoz, milyen dolog az már, hogy egy faék autónál nem értenek a diaghoz, meg kell várni a főnit? Látatlanban könnyen vagyok okos, de akármilyen kedvesek, segítőkészek, inkább vinném más helyre, ahol ha többet is kérek a szervizért, de legalább az olajcserét meg tudják csinálni.
Még sok balesetmentest Liával!
mellesleg neked mennyit forog 130-150 nél?

(#2) N€T0X|N


N€T0X|N
őstag

Én keresnék rá két színazonos ajtót, nem javíttatnám, az sose lesz már olyan, mintha nem sérült volna és eladni is könnyebb az autót, ha később úgy alakul. Abban sem vagyok biztos, hogy drágább megoldás, a jogsi nélküli jóember meg viselje csak a következményeket, ha mégis.

Sent from my keyBoard

(#3) Dilikutya


Dilikutya
félisten

Jogsival is neked mehetnek, bár azért a kis takony megérdemelne egy kiadós verést. Vagy a feljelentést, kezdem unni, hogy ez egy következmények nélküli ország.

Hol lehet menni Magyarországon 150-el? :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#4) RawrrSoul válasza Jack Hunter (#1) üzenetére


RawrrSoul
csendes tag

A diagnosztikát csak a munkafelvevő csajszi csinálta aki val'szeg konyít valamit a kocsikhoz, de nem több. Sajnos a másik szerelő meg épp benne volt egy autóba ezért kellett várni. Amúgy nem is az, hogy nem értenének hozzá, inkább túl vállalják magukat, aztán sajnos, ha mindenbe bele bele nyúlnak, nagyobb a hiba ráta. Amúgy sajnos a környéken ez ilyen, mindenki jó, senki nem jó stb. :)

Hogy hol mennyit forog a kocsi nem tudom, mivel nincs fordulatszámmérő benne... :DDD

n o p e !

(#5) RawrrSoul válasza N€T0X|N (#2) üzenetére


RawrrSoul
csendes tag

Ez is eszembe jutott... Találtam jópár szép ajtót elsőt is hátsót is. :)

n o p e !

(#6) RawrrSoul válasza Dilikutya (#3) üzenetére


RawrrSoul
csendes tag

Persze ez tény, hogy nem az volt az alapgond, hogy nincs jogsi, de szót érdemelt az is a sztori szempontjából.

És sehol, én is csak egy perc erejéig gyorsultam addig, mert kíváncsi voltam hol kezd erőlködni az autó. :B

n o p e !

(#7) Victoryus


Victoryus
addikt
LOGOUT blog

Katasztfófális állapotok vannak a szervizekben. Hozzáértés a legtöbb helyen nulla, márkaszervizben is. Idős szakik már nem nagyon vannak, az új generáció meg lófütty, tisztelet a nagyon kevés kivételnek. Az alfa generáció meg ennél is rosszabb lesz. Az óradíjuk meg 16e-ről indul, mert ők továbbképzésekre járnak, szuper szakik.
Anno a Logannel is mennyit szívtam... A tök egyszerű 1.4-es mpi motorral. A szelephézagot nem tudták beállítani, pedig megadtam még az értékeket is. A kuplung bowden feszítőt rossz irányba csavarták. Amikor az fhp jeladó döglődött, nem akarták kicserélni, mert nem írt hibakódot a komputer. Sok barom, pedig 4! szervizt megjártam. Sebesség jeladót is cserélni kellett anno, ablekemelő motort is vettem inkább én, de végül azt megcsinálták normálisan. Ha egy faék egyszerű Loganet nem tudnak megjavítani, akkor egy fullos, elektronikával teli autóval mit kezdenek?
Rohadt a hátsó sárvédő - márkaszervizes ár valami 150e körül lett volna per darab, fényező meg kihozta az egész kocsit 50e-ből, a horpadt lökössel együtt meg a kőfelverődéseket is eltüntette a motorháztetőről.
A Renult márkaszerviz nem tudta megjavítani a Clio-t, mikor vészüzemmódba lépett a fedkomp. Úgy kellett másikat vadászni, mókolni vele. Nincs csere alkatrész, mert öreg a Clio... Hát b+, 15 éves kocsi nem veterán, hogy ne legyen hozzá alkatrész.
Nyáron mikor vittem műszakira a Logant, ott is... á. Nem helyben műszakoztatták, hanem elvitték máshová, a sárga angyalos céghez. Tájékoztatás nulla, csak mismásoltak hogy miért kell otthagyni délutánig a kocsit, mert átnézik, tesztelik műszaki előtt. Tavaly még normálisak voltak mikor olajcserén volt ugyanebben a szervizben, idén meg tök új arcok vannak a kamerán.
Nem tudom, mennyire fizetik meg a srácokat, de az autóstól legombolják a sok pénzt.
Ha nincs annyi eszük, hogy kihúzzák a menetrögzítő kamerát, akkor nagyon érdekes dolgokat is felvesz... Kezdve azzal, hogy a zenéimet hallgatják meg fikázzák azokat. Meg amikor egymást kérdezgetik, mit hogy kell. Érdemes akár egy rejtett kamerát is betenni az utastérbe. Félelmetes, mennyire nem értenek már egy egyszerű motorhoz sem.
Az már alap, hogy fotózom a motorteret, csomagtartót, utasteret szerviz előtt, után, meg rögtön szerviz után átnézem mihez nyúltak hozzá, tényleg cseréltek-e olajat, hűtőfolyadékot stb.
Gyönyörűen látszik ha kicsit koszos a motor, hogy mihez nem nyúltak...

Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

(#8) Jack Hunter


Jack Hunter
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Nahát, nincs fordulatszámmérőd? De fura... :D

[ Szerkesztve ]

(#9) Jack Hunter válasza Dilikutya (#3) üzenetére


Jack Hunter
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Pl. az Árpád hídon, állami jóváhagyással.

(#10) Graphics


Graphics
Jómunkásember

Volt Thalia-m, de nagyjából csak megutálni tudtam...

Később megértettem, hogy miért volt olcsóbb, mint a Clio...

Nekem csak nyűgöm volt vele.

Én keresnék rá amúgy ajtókat, és kész, nem bonyolult szín, még ki is lehet fogni esetleg szép állapotút. :)

[ Szerkesztve ]

Eladó Poco F4 GT - 12/256GB kivitel, szürke, minden tartozékkal - 93999 FT - ingyen szállítással

(#11) ncc1701 válasza Dilikutya (#3) üzenetére


ncc1701
veterán

Az a kis takony el is mehetett volna.

Btw én is bontóból vennék két szín azonos ugyanolyan ajtót.

(#12) ncc1701 válasza Victoryus (#7) üzenetére


ncc1701
veterán

Az az autószerelő, aki ért is hozzá, az nyit saját műhelyt, és nem lesz alkalmazott. Szerintem. Nekem mákom van, szerelő haverhoz hordom a vasakat vagy huszon éve, még nem volt olyan, h valamit szarul csinált volna meg.

(#13) bkercso


bkercso
nagyúr

Csúszhat a generátor ékszíja, az lehet az a nyöszörgő hang. Meg kell feszíttetni egy szerelővel.

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#14) angyalpc2


angyalpc2
aktív tag

Ezt a hosszú csíkot hogy sikerült összehozni?

Ajtók kuka, le kell szedni ennyi
Színkód D69
vagy talán 632 sötétben nem látszik, egyébként jobb köszöb felirat

https://www.50nuancesdeteintesrenault.fr/teintes-par-couleur/teintes-en-6xx/632-gris-bor%C3%A9al/

Esetleg üveget cserélni, hogy azonos maradjon az évjárat, üvegszín...meg a belső kárpitja

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.