Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
-Válasz és indoklás
-Mi működik?
-VirtualiSUN jobb
-VégeredményMert a prospektusokban nincs ilyesmi reklámozva.
A pöccre nálam azt jelenti, hogy amire szeretném, tudom használni. Tehát arra, hogy a radeon kártyám és a vele járó alkalmazások mellett az nvidia és az őt támogató, engem érdeklő programok menjenek egy gépen belül.Ami nálam hibátlanul megy.
Fizikailag van két kártya, 4850 a 16x-os slotban, 8600gt a 8x-os slotban (Ga43ep-ds3), (de fizu után jön a 8800gts) Az xpsp3-ra rendesen fel van téve a radeon 9.4cat. Az nvidia driverek nincsenek. Mehetne fel a radeon driver mellé az nvidia is, de jobbat tudok!A SUN virtual machine-ben csinálok egy xp-s gépet. Mikor kész , látja mindkét kártyát. Ide pedig az nvidia drivert, a cuda-t és a phisycs drivert teszem fel. (fw182) ezután a virtuális gépben a radeont letiltom az eszközkezelőben. Ha játszanék, akkor a gazda xp-ben is feltenném a fizika drivert, de nekem csak a cuda kell. Ezért a gazda xp-ben pedig letiltom az nvidiát.
Most van egy gazdagépem a Radeonnal "képesítve" és van egy virtuális gépem, hardveres Nvidia támogatással. Ezek után a két xp teljesen önálló munkaállomásként működik, mindenki a saját gpu-jával. A Radeonon megy amit a Radeon támogat. A V-xp-n pedig minden Nvidiás okosság otthon érzi magát. Így betonstabil.
Viszont mehet, kérdésedr válaszolva, a radeon mellett az nvidia is a korábban leírt módon.
Csak a virtualizációs okosság nekem is új és nem akartam segget csinálni a számból. Inkább alaposan kipróbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest