- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
-Válasz és indoklás
-Mi működik?
-VirtualiSUN jobb
-VégeredményMert a prospektusokban nincs ilyesmi reklámozva.
A pöccre nálam azt jelenti, hogy amire szeretném, tudom használni. Tehát arra, hogy a radeon kártyám és a vele járó alkalmazások mellett az nvidia és az őt támogató, engem érdeklő programok menjenek egy gépen belül.Ami nálam hibátlanul megy.
Fizikailag van két kártya, 4850 a 16x-os slotban, 8600gt a 8x-os slotban (Ga43ep-ds3), (de fizu után jön a 8800gts) Az xpsp3-ra rendesen fel van téve a radeon 9.4cat. Az nvidia driverek nincsenek. Mehetne fel a radeon driver mellé az nvidia is, de jobbat tudok!A SUN virtual machine-ben csinálok egy xp-s gépet. Mikor kész , látja mindkét kártyát. Ide pedig az nvidia drivert, a cuda-t és a phisycs drivert teszem fel. (fw182) ezután a virtuális gépben a radeont letiltom az eszközkezelőben. Ha játszanék, akkor a gazda xp-ben is feltenném a fizika drivert, de nekem csak a cuda kell. Ezért a gazda xp-ben pedig letiltom az nvidiát.
Most van egy gazdagépem a Radeonnal "képesítve" és van egy virtuális gépem, hardveres Nvidia támogatással. Ezek után a két xp teljesen önálló munkaállomásként működik, mindenki a saját gpu-jával. A Radeonon megy amit a Radeon támogat. A V-xp-n pedig minden Nvidiás okosság otthon érzi magát. Így betonstabil.
Viszont mehet, kérdésedr válaszolva, a radeon mellett az nvidia is a korábban leírt módon.
Csak a virtualizációs okosság nekem is új és nem akartam segget csinálni a számból. Inkább alaposan kipróbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest