Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Auratech

őstag

válasz magyarl #184 üzenetére

-Válasz és indoklás
    -Mi működik?
    -VirtualiSUN jobb
    -Végeredmény

Mert a prospektusokban nincs ilyesmi reklámozva.
    A pöccre nálam azt jelenti, hogy amire szeretném, tudom használni. Tehát arra, hogy a radeon kártyám és a vele járó alkalmazások mellett az nvidia és az őt támogató, engem érdeklő programok menjenek egy gépen belül.

Ami nálam hibátlanul megy.
    Fizikailag van két kártya, 4850 a 16x-os slotban, 8600gt a 8x-os slotban (Ga43ep-ds3), (de fizu után jön a 8800gts) Az xpsp3-ra rendesen fel van téve a radeon 9.4cat. Az nvidia driverek nincsenek. Mehetne fel a radeon driver mellé az nvidia is, de jobbat tudok!

A SUN virtual machine-ben csinálok egy xp-s gépet. Mikor kész , látja mindkét kártyát. Ide pedig az nvidia drivert, a cuda-t és a phisycs drivert teszem fel. (fw182) ezután a virtuális gépben a radeont letiltom az eszközkezelőben. Ha játszanék, akkor a gazda xp-ben is feltenném a fizika drivert, de nekem csak a cuda kell. Ezért a gazda xp-ben pedig letiltom az nvidiát.

Most van egy gazdagépem a Radeonnal "képesítve" és van egy virtuális gépem, hardveres Nvidia támogatással. Ezek után a két xp teljesen önálló munkaállomásként működik, mindenki a saját gpu-jával. A Radeonon megy amit a Radeon támogat. A V-xp-n pedig minden Nvidiás okosság otthon érzi magát. Így betonstabil.
    Viszont mehet, kérdésedr válaszolva, a radeon mellett az nvidia is a korábban leírt módon.
    Csak a virtualizációs okosság nekem is új és nem akartam segget csinálni a számból. Inkább alaposan kipróbáltam.

Új hozzászólás Aktív témák