Hirdetés

2020. március 29., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) kikikirly


kikikirly
(aktív tag)

:) :R

(#2) Pécsi gyerek


Pécsi gyerek
(őstag)
LOGOUT blog

Sajnos kikopóban vannak az igazi emberi kapcsolatok. :( Pedig nincs annál jobb.A gépek nem arra valók...

Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo

(#3) janeszgol


janeszgol
(veterán)

Ezt a sok sületlenséget. A legjobb tárgyakkal körül venni magad, azok csak akkor szólalnak meg, ha te akarod...

Na, csak tréfáltam. Én a legtöbbet akkor beszéltem idegenekkel, amikor postás voltam. Klassz volt!

2020: búcsú a Samsung márkától (Galaxy M21/M31 vs A51, illetve Enynos miatt). | Huawei és Nokia marad. Kéne új márka a piacra.

(#4) Vakegérke

Egy időben másodállásban taxit vezettem, spóroltam az esküvőmre. No, ott volt alkalmam beszélgetni. Idős kikent-kifent dáma, megtört takarítónő, igazgató úr, segédmunkás, nyegle kamasz, mind örült, hogy van kivel megosztani az élete történetét, panaszkodni, vagy dicsekedni. Jó hallgatóság vagyok, ha kell, dől belőlem a szó.

Ahogy Pécsi gyerek mondja, a jóízű beszélgetés lassan már a múltba vész, kopnak az emberi kapcsolatok, kopik az együttérzés, empátia. Az idősek még megtalálják a közös hangot, az ifjak zömében már csak az "agybadugós" füles hangjára figyelnek.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#5) erer1000 válasza Vakegérke (#4) üzenetére


erer1000
(őstag)
LOGOUT blog

több taxis meg ezen pont hogy kiakad mert hogy nem lelki szemetesláda hogy neki sírják az utasok ki magukat.

volt taxis aki mondta nekem komáromba amikor mellette ültem hogy vééégre van kivel beszélgetni. mert a többség vagy csöndben van, vagy idegesítően telefonál, vagy pedig szemetesládának használja a sofőrt és az egész életét 5percbe belesüríti

Sony Ericsson W200i->Tmobile Vairy Touch->Alcatel OT 806->Huawei ascend Y200->Nokia Asha 302->HTC ChaCha->Blackberry Q10->Blackberry Priv

(#6) Vakegérke válasza erer1000 (#5) üzenetére

Anno a taxisok, fodrászok voltak a dumagépek. Velük lehetett beszélgetni, vállalták a lelki szemetesláda szerepét is. Nagyot fordult a világ. Ma már kiveszőben az emberi hang, begubóznak az emberek a saját kis világukba.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.