Hirdetés

2019. december 13., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2) buherton


buherton
(őstag)

Aztán emlékszem – ha mégsem emlékeznék, le is írtam amíg még friss volt az élmény – amikor a buszon beszélgettem egy idős doki nénivel. Nem tudtam nem észrevenni, hogy soha nem zúdította rám a saját meggyőződését, inkább előbb kérdezett, hogy nekem mi a véleményem. Na, ez egy követendő példa. Nem célom egy alkalmi ismerőst meggyőzni bármiről, minek konfrontálódni? Ha alapból más a meglátása, akkor ha nem is tagadom le a sajátomat, de nem vitatkozom vele. Az ilyen beszélgetések arra valók, hogy kellemesen teljen el az idő. Ahhoz pedig nem kell vitatkozni.

Teljesen egyetértek veled. A legjobb, ami történhet, ha egy ilyen beszélgetőtársra lel az ember. Amíg kórházban voltam volt egy ilyen szobatársam, akivel szinte mindenről érdemben lehetett beszélgetni a fent említett ok miatt.

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.