Hirdetés

2020. április 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Vakegérke

Épp a napokban gondoltam rá, hogy nagyon csendben vagy. Örömmel látom, hogy csak "adásszünet" volt. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2) buherton


buherton
(őstag)

Aztán emlékszem – ha mégsem emlékeznék, le is írtam amíg még friss volt az élmény – amikor a buszon beszélgettem egy idős doki nénivel. Nem tudtam nem észrevenni, hogy soha nem zúdította rám a saját meggyőződését, inkább előbb kérdezett, hogy nekem mi a véleményem. Na, ez egy követendő példa. Nem célom egy alkalmi ismerőst meggyőzni bármiről, minek konfrontálódni? Ha alapból más a meglátása, akkor ha nem is tagadom le a sajátomat, de nem vitatkozom vele. Az ilyen beszélgetések arra valók, hogy kellemesen teljen el az idő. Ahhoz pedig nem kell vitatkozni.

Teljesen egyetértek veled. A legjobb, ami történhet, ha egy ilyen beszélgetőtársra lel az ember. Amíg kórházban voltam volt egy ilyen szobatársam, akivel szinte mindenről érdemben lehetett beszélgetni a fent említett ok miatt.

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#3) potyautas válasza Vakegérke (#1) üzenetére


potyautas
(csendes tag)
LOGOUT blog (1)

Majdnem fél éve nem írtam ide. Nem nagyon írok mostanában új dolgokat. Még januárban rátaláltam egy csoportra, melynek kb 80%-a háziasszony. Ott voltam 8 hónapig nagyon aktív. Sok lelki társ van köztük. Ide is benézek néha, Titeket se felejtelek el.

buherton! A beszélgetés - amire utaltam - itt az előző írásom "Szeresd az életet!"

[ Szerkesztve ]

(#4) Tutu7030


Tutu7030
(veterán)

Üdv itt, újra! :)

LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29)

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.