Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Soderes
senior tag
Szeretem olvasni a írásaid.
Mindegyikbe van valami tanulság. -
potyautas
tag
válasz
Jack Hunter #1 üzenetére
Köszi! Arrafelé járok a legritkábban. Volt egy időszak, amikor Csepelről jártam naponta Telkibe dolgozni. Volt egy kőbányai barátom, aki zokon vette azon aggodalmamat, hogy mi lenne velem egyedül, ha valami gond akadna ott a nagy idegenben.
másik eset: Egy ugyanilyen autónak a vízpumpája esett szét. Egy vészparkolóba álltam be. Jött egy fiatal srác szemből, látta, hogy gond van. Megfordult, beállt mögém, és felajánlotta, hogy segít. Nem fogadtam el. Egy Astrával ne húzzon már 15 km-re egy 2 tonnás autót! Az eset érdekessége, hogy kb. 4 órával később mentünk érte egy pickuppal, s a srác épp akkor jött hazafelé. -
Jó hallani rólad ismét! Jó kis sztori, a mai közlekedési kultúrában pedig kész csoda hogy volt valaki aki segített. Ha esetleg Mohács 100 km. körzetében kell ilyesfajta segítség, írj rám, megyek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest