Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- adika4444: Instabil internetkapcsolat stabilizálása a WARP segítségével
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erunosta
tag
Megjegyzés: A játék kapott egy ingyenes frissítést (2022.11.18.) két új pályával, két új toronnyal, pár hasznos új funkciót és javitásokat.
-
ityam
őstag
Pofás kis játék, de én olyat keresek, ahol lehet terelni a támadókat, hogy merre menjenek. A Defense Grid 1-2-t nagyon szerettem, de másik hasonlóba még nem futottam bele. Bár nem is keresgéltem.
-
troller
senior tag
Elég egyértelműnek tűnik, de a biztonság kedvéért csak rákérdezek. Droidra nincs, ugye?
-
Erunosta
tag
Én temérdek TD játékkal játszottam már. Még egy Android emulátort (Nox Player) is felraktam, hogy játszhassak PC-n azokkal amik csak mobilon vannak.
Nem tartom magam profi TD játékosnak, de ez a játék az első pályákon nagyon könnyű, talán kicsit sok hullám van benne, de a Defense Zone sikeres TD játék is ilyen.
Amúgy a cikkem kihangsúlyozta, hogy nem akar ez több lenni, de amit nyújt az minőségi, rengeteg hasznos QoL funkcióval. -
Cythyel
senior tag
kipróbáltam a demo-t
egy TD-nek jó, de valahogy egy ponton hirtelen nagyon megugrik a nehézségi fok az éppen játszott pályán
plusz lehet mivel én még a flash érában (értsd 20 évvel ezelőtt) rengeteg TD-t toltam, ez már valahogy kicsit ismétlődő rókabőrnek érződik nekem -
DjFlanker
aktív tag
Köszi az ajánlót, eddig jól elvagyok a demóval
Új hozzászólás Aktív témák
lo Amikor egy játék nem akar több lenni kategóriájában, mégis ezt olyan minőségben teszi, ami miatt érdemes róla beszélni.
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest