Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz daniel_229 #255 üzenetére
Nem tudom, milyen ROM-verzión vagy, nálam valamelyik korábbival volt ilyen gond, de most a 12.0.4.0-n vagyok, ez jónak tűnik.
Xiaomi 13T
-
mdraco
őstag
válasz daniel_229 #365 üzenetére
Már 5 éve nincs frissítve, nem használják már.
-
mdraco
őstag
válasz daniel_229 #375 üzenetére
De mire kellene?
-
mdraco
őstag
válasz daniel_229 #378 üzenetére
Alternatívként ott a google, miui cloudja. Egyéb adatokra (képek, videók, zenék stb) simán usb-s adatátvitellel, mikor összekapcsolod a pc-vel, ki kell választani hogy usb adatátvitelként működjön.
-
Jabby
őstag
válasz daniel_229 #380 üzenetére
FolderSync Pro?
FTP, SFTP, SMB, stb. Bármelyik könyvtárat szinkronizálja a PC-re. -
Amur
addikt
válasz daniel_229 #380 üzenetére
Látom hogy offline megoldást keresel, de én xiaominál mindig ftp kapcsolódással másolgattam a teló és pc között. a legegyszerűbb megoldás szerintem.
Pláne ha total commanderben beállítod az ftp kapcsolódáshoz az adatokat,(és mondjuk nem árt routerben fix ip-t rendelni az eszközhöz-vagyis a telefonhoz).Ezeket egyszer kell megcsinálni. Utána telón a fájlkezelőben elindítod az ftp kapcsolatot, a pc-n pedig én a total commanderrel rendesen látom és tudok mappába másolni vagy onnan pc-re.
Igaz ehhez wifi kapcsolat kell, de az otthon ahol a pc-d is van általában mindenkinek van.
adatátvitel szempontjából is gyors megoldás.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest