Hirdetés
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Newton harmadik törvénye
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fejlesztőnek lenni 40 felett
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MárkaLánc
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Természetesen megbeszélni itt is lehet dolgokat, de kérdéseket a szervezőknek lehet csak feltenni, mert ők tudnak segíteni.
Live-Die-Respawn
-
Alt4Ir
tag
A nanosuit modulok War módban offolva vannak(lesznek)?
Nemzetközi versenyeken (ESL) legalábbis nincs!
Elég nagy hülyeség lenne Mobility-vel, stealth enhance-el stb játszani.Üdv
Xbox One Gamertag : suxyyy
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem nagyon van tolongás srácok.
Live-Die-Respawn
-
AppleInsider
csendes tag
Egész jó kis kupa lesz ez!
Egy különleges akcióval támogatnám ezt az ötletet és egyben a Magyar Crysis Közösséget is
Tehát: Azok számára, akik a játék megvásárlása után részt vesznek a versenyen, 1500FT-ért vásárolhat tőlem !!!EREDETI!!! Crysis 2 aktiválókulcsot.
A veresenyen nem résztvevőknek pedig 1750FT!
Az ár nincs elírva, valóban ennyiért adom! A kulcsok SOSEM HASZNÁLTak, ha ilyen történne (ami biztosan nem fog), teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalok!!'
További kérdésekért "Privát Üzenet"-ben, vagy "Telefon"-on (+36308792191) Hétköznapokon Du.: 2 órától, Hétvégéken egész nap eléhető vagyok!
Crysis 2 - EADM/Origin (Garantáltan a legolcsóbb) - http://hardverapro.hu/apro/crysis_2_eadm_garantaltan_a_legolcsobb_2/hsz_1-50.html
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz AppleInsider #8 üzenetére
Megkérdezhetem hogy honnan vannak a termékkulcsok? És milyen kulcsok? Steam, EA?
Live-Die-Respawn
-
AppleInsider
csendes tag
A kulcsok egy nagyon jó barátom által az iOffer.com aukciós oldalról származnak, nagy tételben lett vásárolva, azert ilyen olcsó.
Sima: 1,500-1,750 HUF
EADM: 3,000 HUF
Steam: 5,000-6,000 HUFNyilván a Steames azért a legdrágább, mert abból max 1-2. db van!
A kódokkal se SinglePlayer, sem pedig MultiPlayer nem volt játszva! Aktiválásban is segítek szívesen!Crysis 2 - EADM/Origin (Garantáltan a legolcsóbb) - http://hardverapro.hu/apro/crysis_2_eadm_garantaltan_a_legolcsobb_2/hsz_1-50.html
-
RaYs
újonc
Sziasztok srácok, akad 2 ügyesebb legény akik beszegődnének szerény személyem mellé?
-
Thunder82
aktív tag
Szevasztok
tHUNderKiller vagyok, Arma.,Ferkó.,Pala.,Milhouse kellene eggyeztetni. Moro-val már dumáltam, elmondta h mikor ér ráá , de jó volna már leszervezni a jövő hetet h ki hogyan ér ráá. Ma egész nap fenn leszek TS-en, gyertek és tisztázzuk a dolgokat.
CSUMI.- [HNT] - ::Hungarian National Team:: # tHUNderKILLLER # tHUNderKILL3R
-
AS
félisten
DHS-Mix vs BG, Mecsnek vége
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megvoltak ma meccseink. Jó volt, szép csapatmunka volt. Erről és többi meccsről eredmények hétfőn.
Live-Die-Respawn
-
Slystyle
őstag
Itt is szeretnék sok sikert kívánni, minden induló klánnak, reméljük mindenki élvezni fogja a kupa alatt eltöltött időt
Slystyle5. -
AS
félisten
DHS-Mix vs SOH-2 - május 22 - vasárnap 16 óra
LejátszvaNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Ferko75HUN
senior tag
A smile-ból arra következtetek, hogy jól sikerült. A "klóók" gomb élesítve volt? Tegnap rosszul voltam tőled gyakorlás közben az all time predator módtól, téged ráadásul szidni sem lehet OGC-n , mert kivágsz. Ezért is léptünk inkább le, mert nem az én stílusom lenne, ha én is átváltanék álcába és keresnénk egymást a nanovisionnal, mint a hülye gyerekek. Élvezetes lenne marhára. Ráadásul te jó vagy, nem tudom miért használod egyfolytában olyanok ellen akik végig láthatóak?
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
AS
félisten
válasz Ferko75HUN #24 üzenetére
MInd 2 ellenfelünk 1 másodpercig sem volt látható ök tényleg Cloak mesterek voltak
Majd meglátjátok ha játszotok velükNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Ferko75HUN
senior tag
Ha játszanék ellenük, akkor bedobok 1 nyugtatót!
Nyertétek mind2-őt?
Azért ez a szidalmazás fokozataitól változhatna esetleg , én mint őszinte ember soha nem rejtem véka alá a véleményem, bele a pacekba, jelen esetben a chatra írok, ha valami nem tetszik, de olyannak akivel azok, akikkel együtt játszok jóban vannak, mégsem tehetem meg, inkább lépek.[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
AS
félisten
SOH-1 vs DHS-Mix, május 22 - vasárnap 21 óra
Lejátszva:.)Frz-nek üzenem hogy jobb ha ezt klánt nem hívják ki Shotgun cloak meg ilyenek , kicsit fárasztok voltak
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Ferko75HUN
senior tag
Mindenképpen játszani kell az összes csapattal, nem?
A cloakkal, mint jelenség egyetlen bajom van, hogy nincs ellene védekezés, csak a szintén cloak-kempelés. Még az elején legalább n.visionnal lehetett valamit látni, de az1.4 patch óta csak sejteni lehet ha vki közeledik, mert látni nem. Meg kéne adják az esélyt azoknak is akik szeretnék vhogy észrevenni a közeledő halált, mert a jelenlegi perkek alkalmatlanok rá, pl: cloak tracker.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
hali01
őstag
Sziasztok!
Ma este visszanyertem a játékkedvem.Szoros meccset vívtunk a PHCHMix csapattal.
Jáccottunk egy döntetlent,majd egy kresszájt a mi oldalunkra billentette a mérleget.
Jó kis pörgős gém volt köszönjük!A tegnapi szerencsétlenkedésről inkább nem pazarolnék több betűt.
Jó éjt mindenkinek! hali01
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ferko75HUN #32 üzenetére
Nano vision-el ha kicsit is lehet látni őket, de mázli kell hozzá.
Amúgy igen, mindenki játszik mindenkivel, tehát muszáj ellenük játszani.
hali:
Gratula.
Live-Die-Respawn
-
Thunder82
aktív tag
Orichalcos te kérdezted a Still Mill mapot ?????
- [HNT] - ::Hungarian National Team:: # tHUNderKILLLER # tHUNderKILL3R
-
Thunder82
aktív tag
Szép,szép de sajna meg se közelíti az eredetit, és hencegni + nem akarok, de az előbb próbáltam ki a miénket . Szerintem jobb.
A tulaj azt monta semmi gond csak ne terjeszd, ill. kérdezi h mivel akarod tesztelni???- [HNT] - ::Hungarian National Team:: # tHUNderKILLLER # tHUNderKILL3R
-
Thunder82
aktív tag
lighthouse végre sztem ezzel kellene végigtolni, SZERETEM
-
Thunder82
aktív tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Elírtam
BCS all
már máshol jár az eszem- [HNT] - ::Hungarian National Team:: # tHUNderKILLLER # tHUNderKILL3R
-
Thunder82
aktív tag
Skyline a FAVORIT
-
Thunder82
aktív tag
Ez + lol
-
AS
félisten
DHS-Mix vs AMN - május 23 - hétfő 21 óra
Lejátszva
Legizgalmasabb meccs eddig[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
És kin van az összes eredmény is.
link
Üzenem a többi klának hogy játszanak több mecset e héten egymással. (aki csak 1 mecset játszott annak szol)Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
DHS Mix vs AFB - május 24 - kedd 21 óra
Lejátszva.
Sajnos nem volt jó, mert fáradt voltam és társam is. Most egy darabig nem lesz 9 orás war, majd hétvégén talán...Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
vilagbeke
csendes tag
Sziasztok
Az xTK szeretne warozzni szombaton a ph - klán valamelyik csapatával. Ráérünk 14:00-tol 23:00 ig . Akár több ph csapatot is válalunk egymás után.Elérhetőségeim: viber, skype, email
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 Gamer laptop eladó (Ryzen 7 4800H, 16 GB RAM, 512 GB SSD, 1650Ti)
- -- NOVEMBER INDÍTÓ -- RETRO PC KÉSZLET -- BOMBA ÁRAK --
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest