- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Fogalmazzunk úgy hogy az sgs2-ből is azért adtak el 20 milliót mert annyira félretervezett sz*r tepsi lett...
Hidd el az sgs3 mégnagyobb lesz és abból is meglesz a 20 millió. Ja és az itteni trollok oda is be fogják trollkodni hogy milyen nagy a kijelzője nekem nem kell.
Oké neked nem kell, én meg pl nem szeretem az FB-t akkor most töröljék az oldalt mert én nem használom? Vagy pl a rózsaszinű csajos mobilok soha sem vennék akkor ne legyen? Miért is ne legyen van célközönsége mint mindennek.
Úgy kezelik itt egyesek az új nagyképernyős telefonokat mintha a gyártók pisztolyt nyomnának a tarkójukhoz hogyha nem veszed meg kinyírlak. Szó sincs erről azt csináűlják amire igény van márpedig ahogy elnézitek erre (is) van igény (pl én) én örömmel fogom a "tepsit" használni a (kezdődött a film és összecsapták őket) kezűek meg majd a kisebb telefonokat.
Nem azt jelentették be hogy holnaptól csak 4,7 colost lehet kapni lehet akár még 1.x colosat is kapni de érintősbe is simán ami 3.x col akkor vegyétek azt de a fene se kiváncsi minden egyes ilyen cikknél a nyavajgásátokra vagy én is kezdjem el minden egyes kisebb kijelzős mobilhoz beírni hogy hú de sz*r mert ilyen kicsi kijelzője van? Nem teszem mert már felnőttem el tudom dönteni mire van szükségem (tepsi) és azt veszem azzal meg nem foglalkozom hogy (most csak példa) a nokia bejelentette az egymilliomodik kiskijelzős telefonját. Majd valakinek örömet okoz nekem meg nem, nekem majd várhatóan ag sgs3 fog örömet szerezni másnak meg az nem. Ennyi.
Attól hogy nem kell még nem kezdem el a trollkodást!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Battlefield 6 - Indul a második nyílt béta hétvége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 4G-s verzióban is elérhető a Poco M7 Plus
- PlayStation 5
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)