Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Gurulunk, WAZE?!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
gezu1025 #163 üzenetére
1. mennyit lát a tablet a 8GB-ból?
2. ha nem látja mind a 8-at, akkor bizony átverés, a 2GB-os app partíció mellett látnia kell(ene) belső SD kártyát (adatoknak, filmeknek, fényképeknek, stb.), sőt, a rendszer helyfoglalását is fel kéne tüntetnie. Ha nem lehet alapból látni a 8GB-ot, akkor megtévesztés.
3. szerintem az egész az összebarmolt szoftverük hibája lesz (és igen, össze van barmolva... GPS beállítások menü egy GPS nélküli tabon? Na ne már... Na meg azok a nagyszerű kerek ikonok amikkel lecserélték a gyáriakat... teljesen kilógnak az android látványvilágából... az meg felháborító, hogy nem tudnak egy "saját márkás" termékről egyértelmű tájékoztatást adni. Szerintem inkább ne ajánljátok senkinek, továbbra is jobb döntés ebben az árkategóriában egy 7-8"-os Lenovo, WayteQ. -
patti79
újonc
válasz
gezu1025 #169 üzenetére
Igazad van, remek ár ezért a kütyüért. Lehet hogy túlreagáltam, amikor számon kértem az illetékeseket. célirányosan mentem az op3n dott standja felé, ahol az fogadott szép teszkós papírra írva, hogy bocsi, de a fejhallgató, ami a hirdetés szerint járna, mégsem jár. Simán lenyeltem, kit érdekel. De amikor belenéztem azt láttam, hogy tárhely 2,04 Gb, ebből használható 1,74, akkor kicsit bepöccentem. És amikor sorozatosan le akarnak pattintani, ahelyett hogy értelmes válaszokat adnának, azt nehezen tolerálom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- SQL kérdések
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest