Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_87
tag
Nem tudom, nem akarom megbántani a cikkirót, de ez nem lett egy jó teszt. A telefon erősségeit egy-két mondatba letudni, ami meg nem ió kihangsúlyozni sokkal jobban... Minden külföldi cikk dícséri a telefont, hogy kb. ilyet még nem láttak és a kijelzőről is ódákat zengnek. Itt meg: nem látok különbséget, itt már csak tizedek vannak. Fura volt olvasni ezt a tesztet.
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
tom_87
tag
válasz tibcsi0407 #55 üzenetére
Nagyon jó kamerában a P30 Pro, de specifikáció alapján minden másban rosszabb (IP és vezeték nélküli töltés) és ugyanazokkal a hiányosságokkal is rendelkezik, mint az OP7 Pro.
Akkor az a telefon miért éri meg az árát (főleg amivel indult) és ez nem?
Csak érdekel, hogy ez így nálad (és sokaknál) miben nyilvánul meg :).
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
tom_87
tag
válasz beeep146 #140 üzenetére
Igen, érdekes, hogy ezt sokan "alap" dolognak gondolják. Gondolom filléres dolog a kijelző és a háttértár is...
Egyébként a cikkben (legalább ez) is le van írva: 2+1 évig támogatott szoftver. Sajnos ez elég ritka Androidos fronton. Másrészt ahogy a fórumokon olvasom nem egy összecsapott főverzió frissítést adnak ki a régebbi telefonokra sem.
Továbbá meg kell nézni pár youtubos összehasonlító tesztet: minden Androidos telefonnál gyorsabb az általános alkalmazásoknál. Még az iPhone-nál is, kivéve a játékok, aminek az az oka, hogy az jobban optimalizálják az iOS-re: [link]
Nekem ez az utóbbi nagy extra Androidos fronton, igaz nem kellene annak lennie...
@tixem
A Jack csatlakozó kezd minden gyártónál "kikopni". Tudom a Samsungnál még meghagyták, de ott meg akkor annyi pénzért egy normális ujjlenyomat olvasót is elvárna az ember...
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
tom_87
tag
válasz mjani1172 #108 üzenetére
Marketing? Akkor vajon a gamer PC monitorok miért 100+ Hertzesek?
"Senki nem rinyált érte, de majd most" -> Ez most komoly? Álljon le mindenki a fejlesztésekkel mert nem is hiányzik senkinek semmi újdonság? Zárjuk be a gumisokat és patkoltassuk meg a lovakat?
Ezek a kommentek már made my life kategóriába tartoznak.
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
tom_87
tag
Szerintem csak arra gondolt a kolléga, hogy lehet nincs sok értelme annak, hogy pár gyártó (ész nélkül) ontja magából a készülékeket. Ez nekem se tetszik, teljesen felesleges és nagy a környezeti terhelése is.
Attól, hogy ha erre hoznának egy szabályozást, még nem lenne az mint a szocializmusban. Ott egy gyártó egy termékét vehetted meg és nem volt "rendes" verseny. Bár ha belegondolunk PC-n a világ 90%-a Windowst, okostelefonon pedig Androidot és iOS-t használ, mégse zavar senkit ez.
Kell a választék természetesen, de ésszel.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
tom_87
tag
válasz mjani1172 #219 üzenetére
Nekem inkább az a furcsa a cikkben, hogy egyfolytában a konkurenciához van hasonlítva a telefon és nem az elődhöz (6T).
Úgy kellene (hangúlyozom szerintem) egy cikket megírni, hogy miben fejlődőtt (vagy fejlődött vissza) a telefon, ezt milyen ársávon nyújtja majd ezzel az információ halmazzal együtt összevetni a konkurenciával.
Valaki azt is árulja már el nekem, hogy az első oldalon (bevezető) miért kell a specifikációkról írni (sokadik teszt ahol már így van)?
Olyan ez mintha valaki egy szakdolgozat/diplomamunka bevezetőjében (pl.: szivattyúról) már rögtön az adott típust vesézné ki, úgy hogy még azt se tudjuk mi is az a szivattyú.
Nem akarok megsérteni senkit, de erősen látszódik az utóbbi időben, hogy csökken a színvonal, ezért is olvasom inkább manapság a külföldi cikkeket. Saját vélemény, de egy The Verge, vagy egy GSM Arena cikk sokkal jobban össze van rakva.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
tom_87
tag
Trollkodás, de van benne valami : [link]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
tom_87
tag
Sziasztok!
Ma megrendeltem a 12/256-os verziót, de fizetés során érdekességeket tapasztaltam: a paypalra beallitott kartyamat nem fogadta el, ezért feleségem kártyájával fizettem. 266 ezer ft helyett 330 ezret vont le... Ez mégis hogy jött ki 819 euronál?
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
tom_87
tag
válasz brainticket #1807 üzenetére
Megnéztem korábban: a oneplus oldalán/számláján 819 eurot ír, bankom netbankjába pedig 330 ezer forint előjegyzett forgalmat.
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
tom_87
tag
-
tom_87
tag
válasz CptAdamica #1812 üzenetére
Na ilyenkor van az amikor kapkod az ember és nem gondolja át a dolgokat: közös számlán vagyunk feleségemmel két kártyával. Ő pont abban az időben (mint kiderült) még vett le 60 ezer forintot, de ugye ezt nekem a netbankom nem írja ki... Bocsánat mindenkitől a szerencsétlenkedésem miatt .
By the way: már nem is tudtam volna visszavonni a megrendelést, mert a megrendeléstől számított 2 órán belül már feldolgozták és adtak tracking numbert.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest