Hirdetés
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyr
tag
Töprengtem, hogy hol is olvashattam, de nagy nehezen beugrott, hogy Youtube review-ban láttam, emitten...
-
ilyr
tag
Szemezgetek egy kék 7T Pro megvásárlásával és érdeklődni szeretnék, hogy milyen tokot érdemes venni rá, ami nem rejti el a kinézetét? Van-e olyan tok ami véde attól is, hogy a bejutó por összekaristolja a hátulját (3T-men a Spigen tok ez ellen ugye nem védett). Köszi előre is!
-
ilyr
tag
válasz *Mukeey* #6597 üzenetére
Még a 3T-men kipróbáltam a Havoc OS-t a custom ROM-ok közül, ami 10-es alapú és ég és föld volt a telefon teljesítménye a legutolsó 9-es OOS-hez képest. Mivel van Havoc 7-es szériára is, lehet ha megjön az új telefon, akkor azon is kipróbálom... Jah és az OOS-hez képest jóval tovább megmaradtak alatta a memóriában alkalmazások, nem gyilkolászott annyira mint a gyári...
-
ilyr
tag
válasz Scarabeus #6627 üzenetére
Alapból nem akartam 7-es szériába beruházni, mert tökéletesen meg vagyok elégedve a 3T telefonommal, és igencsak drágállottam az árát, de ez a megfurkált kijelzős irányvonal, amit a 8-asnál bevezettek, ez annyira elborzasztott, hogy gondoltam gyorsan kell venni egy 7T Pro-t, amíg lehet...
-
ilyr
tag
válasz Viper26 #6629 üzenetére
Ez még a nagy kérdés... A www.digitalweb.hu oldalon rendeltem július 28.-án 199900-ért, az volt oda írva, hogy házhoz szállítás 3-5 nap. Ehhez képest egy hét múlva, amikor felhívtam őket mert semmi további visszajelzést nem kaptam, azt mondták, hogy a rendelés állapota "feldolgozás alatt" van éppen. És hogy felhívják a beszállítójukat, hogy van-e ilyen telefon és másnap visszahívnak. Mivel nem hívtak vissza, 2 nap múlva rájuk csörögtem, akkor azt mondták, hogy elvileg ma lesz a beszállítónak ilyen telefonja, így a logika szerint jövő héten meg kell kapjam, de ezekután kicsit kezdek pesszimista lenni...
-
ilyr
tag
Sikerült valakinek itt rootolnia a telefonját (OOS 10.0.10) úgy, hogy banki alkalmazás/mobil fizetés is működjön közben? Ugye az OEM Unlocking kiszürkül a bootloader unlockolásával, azt meg valószinüleg észleli az alkalmazás...
-
ilyr
tag
válasz tibcsi0407 #6698 üzenetére
Természetesen a Magisk Manager hide-olva van és a banki appot (Budapest Bank) is felvettem a Hide listára. Igy legalább be tudok lépni az alkalmazásba, ami enélkül nem is ment. Viszont a bankkártya digitalizációt nem engedi és kiírja, hogy módosított operációs rendszerrel ez nem lehetséges.
-
ilyr
tag
válasz tibcsi0407 #6700 üzenetére
Na megoldódott a dolog. Lehet reboot kellett, de az OEM unlocking már nem volt kiszürkítve, így ki tudtam kapcsolni. Kikapcsolás után kellett mégegy reboot és már lehet is digitalizálni a bankkártyát...
-
ilyr
tag
Új problémám az új telefonnal: Használtam a kezdőoldalamon a HD Battery widgetjét, mert szépen jelzi az akksi töltöttségi szintjét, viszont ez a widget OOS 10.0.10 alatt időnként elfelejt frissülni. Valakinek esetleg ötlete rá, hogy ezt hogy lehetne kiküszöbölni? Battery optimization-t már kikapcsoltam, de az nem segített...
-
ilyr
tag
Érdekelne, hogy miért ez a nagy felhajtás az aod körül? Mi a jó abban, hogy valami állandóan a kijelzőn van és frankón beleéghet a szép AMOLED kijelzőnkbe?
-
ilyr
tag
Hát én inkább hordok egy párezres Mi Band karkötőt, mintsem hogy a többszázezer forintos telefonomat használjam falióra pótléknak, de tény, hogy ízlések és pofonok, ha erre van igény, engem nem zavar ha lesz (amíg a mostani változat is elérhető marad).
-
ilyr
tag
válasz betyarr #6790 üzenetére
Részemről ezt úgy oldottam meg, hogy ClearPlex fóliát rakattam a telóra előre és hátulra is, reménykedve benne, hogy mivel elég vékony, még belefér a tokba. Átlátszó SupCase tokot rendeltem és bele is megy a fóliázással együtt, de sajna a fóliának nincs elég hely, így hátul az összepréselődik, kicsit olyan kinézetet adva mintha vizes lenne a telefon hátulja a tok mögött. Nem a leg esztétikusabb, de így legalább a hátlap nem karistolódik a tokban. A teló szélei sajna továbbra is esélyesek, de azzal szerintem nagyon nem lehet mit kezdeni...
Ami a ClearPlex-et illeti, egyelőre nagyon meg vagyok elégedve vele, roppant jól működik a képernyős újjlenyomatolvasóval. -
ilyr
tag
válasz CptAdamica #6812 üzenetére
Letöltöd az APK-t, elindítod és feltelepül. Utánna az internal storage-en létrehozol egy /GCam/Configs7 alkönyvtárat, amibe bemásolod a kivánt xml fájlokat és kész...
Elindítás után a Gcam kezelőfelületén lévő fekete üres részre duplán kattintva tudod betölteni a kjvánt xml-t.
Ennyi... -
ilyr
tag
Ha megy az angol, akkor itt van a témában egy bővebb magyarázat: [link]
Ha rövid magyarázat kell magyarul, akkor az EU területén ha magánszemélyként (azaz nem cégre) vásároltad a telefont, akkor a rootolás önmagában nem teheti semmissé a garanciát, azt az eladónak kell tudnia bizonyítani, hogy a rootolás okozta a meghibásodást. -
ilyr
tag
válasz tibcsi0407 #6853 üzenetére
Ha cégre vetted és bizonyítani tudják, hogy rootolva volt, akkor nem véd az EU-s jogszabály.
-
ilyr
tag
válasz gippazoid #6888 üzenetére
Én a HD Battery-t használom, főleg a widget miatt, ami sajna most 10-es Androidon időnként késleltetetten frissül, de egyébként van benne olyan funkció is amit te hiányolsz. 10%-onként választható értesítés, az irány is (merülés vagy töltés), meg az is, hogy hanggal, beszéddel vagy vibrálással jelezzen.
-
ilyr
tag
Ha valaki tesztelgeti az új bétát, megerősítené, hogy abban már implementálva lett-e a OnePlus ama igérete, hogy nem fogják olyan bőszen gyilkolászni a háttérben futó appokat?
Nem kicsit zavaró, hogy itt a telóm 8GB RAM-al, fut rajta 4 program és nem tudok tartósan átváltani a másikra úgy, hogy ne ölje ki a háttérben a játékot. Érdekes módon a 3T-nél a Havoc ROM-nál meg tudták ezt oldani. Lehet itt is át kéne térnem arra... -
ilyr
tag
válasz tibcsi0407 #6910 üzenetére
Hajlok afelé, hogy 7t Pro-n is kipróbálom a Havoc-ot... A következő OOS-t még megvárom, aztán meglárjuk, hogy addigra felnőnek-e a feladathoz, mert már több mint egy éve beigérték.
-
ilyr
tag
válasz enginev3.0 #7002 üzenetére
Van ebből 2.8.1-es xml is... Az nem lehet, hogy jobb?
-
ilyr
tag
válasz tamas.nick #7142 üzenetére
Bocs, ha morbid lenne, de 7T Pro-ra...
-
ilyr
tag
válasz KD6-3.7 #7287 üzenetére
6000 körül házhoz szállítják mindkettőt. Nekem ma jött meg, tetszik mindkettő...
[https://www.oneplus.com/hu/product/oneplus-7t-pro-christmas-bundle]
-
ilyr
tag
válasz Linkin1994 #7431 üzenetére
Na a kínai "stabilt" le is állították bugok miatt, szóval annyira még nem kell várni...
-
ilyr
tag
válasz barcaforca #7626 üzenetére
Developer options-ben be tudod állítani mi legyen az alapértelmezett funkció kábel bedugásánál...
-
ilyr
tag
válasz demike93 #7688 üzenetére
Ha nagyon nem boldogulsz, szerintem próbáld meg ezzel:
https://forum.xda-developers.com/t/op7tpro-oos-hd01aa-hd01ba-unbrick-tool-to-restore-your-device-to-oxygenos.4002909/ -
ilyr
tag
válasz Linkin1994 #7752 üzenetére
A kártyáimat eddig könyebben elhagytam mint a telómat, így hosszú távon előnyösebb a mibillal fizetés. Két probléma van csupán vele. Ciki ha valamiért nem működik és ott állsz készpénz meg miegyéb nélkül a pénztárnál. Marhára nem elterjedtek még a PayPass ATM-ek... Múltkor marhára megörültem amikor láttam, hogy itt Tatabányán a Budapest Banknál lecserélték az automatát olyanra amin van érintős olvasó, de az örömöm hamar lelohadt amikor kiderült, hogy az a része nem működik. Bementem a bankba megkérdezni, hogy mikor várható, hogy működni fog, de lövésük se volt róla. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ott se tudták. Ez már vagy egy éve volt, azóta se működik...
Közben a helyi K&H banknál is megjelent egy ilyen automata és működött is az érintős leolvasó, kétszer sikerült is pénzt felvennem telefonnal, na modnom fasza, legalább ez működik. Harmadszor amikor mentem volna, már ki volt kapcsolva és hetek óta nem is működik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest