Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papin
csendes tag
Emlékszem, mintha azt írtad volna, hogy akkor láttad csak a sérülést, amikor levetted a fóliát! Kicsit el is töprengtem rajta, hogy én ezért nem akarom levenni, de csak feltűnne ha karcos alatta...
Én is visszaküldtem a telefont, egyrészt mert volt rajta egy apró sérülés a kamera mellett, másrészt hirtelen kellett a pénz családban, szóval azóta csorog a nyálam, már a kezemben volt, mégis "kicsúszott", hát ilyen sikamlós tényleg! Profi volt az ügyintézés, kaptam emailt, hívott a futár, elvitte, utaltak, mindez pár nap alatt!
Lehet nemsokára újra be tudok lépni a klubba!
-
Papin
csendes tag
válasz #78791680 #930 üzenetére
Elgondolkoztam Nylon tokon én is, de bizonytalan vagyok, minden koszt összeszed, hiába vigyáz rá az ember, sérülékenyebbnek tűnik, pl. lehet beleakad egy sérülésbe az asztalon vagy bármi, szóval nem tudom mennyire időtálló ill. ha koszos lesz (por, akármi) mennyire tisztítható?
-
Papin
csendes tag
válasz #78791680 #1182 üzenetére
Megköszönöm, ha lefényképezed!
Nekem Karbon Bumper Case volt rajta, de ugye visszaküldtem a telefonnal együtt, lehet újra meg tudom rendelni, de most elbizonytalanodtam a tokot illetően, főleg mert a karbon alig emelkedett ki a kameránál! Ugyanakkor félek, hogy nem időtállő ez a nylon változat, meg elég vastagnak is néz ki...
-
Papin
csendes tag
Gyári fülhallgatókkal mik a tapasztalatok?
Type-C Bullets nem tűnik nagy durranásnak, a Wireless 2 meg azért húzós, s nulla leírás van róluk (no nem mintha pár szép szó a hangzásról érdemben segítene)!
-
-
Papin
csendes tag
-
Papin
csendes tag
Újra beléptem a klubba, várhatom a csomagot!
-
Papin
csendes tag
Érdekesen mászkál a csomag:
Jun 19, 2019 05:00 am
Departure ScanUPS Koeln, GermanyJun 19, 2019 04:49 am
Arrival ScanUPS Prague, CzechiaJun 18, 2019 11:45 pm
Arrival ScanUPS Koeln, GermanyJun 18, 2019 09:47 pm
Departure ScanUPS Poznan, Poland -
Papin
csendes tag
Kaptam emailt a csomagról:
"UPS reported that your order is out for delivery on 2019-06-19 07:41:00."Státusz megváltozott, más színű a felirat is:
Jun 19, 2019 07:41 am
Out For DeliveryUPS
Vecses, HungaryEz most konkrétan azt jelenti, hogy belföldi kiszállítás alatt van, vagy mi?
-
Papin
csendes tag
válasz betyarr #1323 üzenetére
Sajnos bejött amit mondtam, elég pipa vagyok, 6 előtt pár perccel hívott a futár, amikor bent voltam a tomboló csarnokban! Kérdezte otthagyhatja-e egy szomszédnál, mondtam szó se lehet róla, legtöbb külföldi diák, erre elég kelletlen volt, holnapban maradtunk, de nem tudom ilyenkor visszaviszik Vecsésre vagy hogy megy ez? Remélem nem fogja dobálni a csomagot!
-
Papin
csendes tag
Na hát a futár visszavitte Bp-re a csomagot, ahogy sejtettem, másnap újra lehozták, késő délután kaptam meg, ma volt időm megnézni!
Most vagy hülye vagyok, vagy peches, de én megint látok valamit a kamerasziget mellett, jobb oldalt, felül, olyan, mintha a hátlap lenne kicsit sérült ahol a kamera trió kibújik, de nem látom rendesen!
Szemből alig látni, ha picit fordítom, akkor ott egy feketés csík, rés, de már az is megfordult a fejemben hogy mindegyik ilyen, valami átlátszik csak én gondolom hibának! Meg tudnátok mondani, hogy ti láttok hasonkó dolgot a saját készüléketek hátulján,vagy ez megint egy apró hiba?
[ Szerkesztve ]
-
Papin
csendes tag
válasz N.YCityBoy #1389 üzenetére
Köszönöm a visszajelzést neked is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest