Hirdetés

2020. július 6., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Chronos85


Chronos85
(tag)

Köszi, alapos, mint mindig. Nálam a warri az erős középmezőnyben van, szigorúan a shámli után. Ennek oka, hogy nehéz megtalálni a balanceot a fegyver, spell, minoin hármasban. Igen jó ha sok fegyverünk van, de csak fegyverrel nemfogunk tudni nyerni, viszont nélkülük biztos hogy nem. Mint Ollie is írta, a hero powerrel és a shield blockal tudjuk valamellyest ellensúlyozni a bekapott sebzést, ettől függetlenül én 2-2nél többet fajtánként nem szeretek használni (Arathit is ide sorolva).
Battle Ragenél a sebzett hős is beleszámol, ezért 1et minimum tudunk húzni vele általában.
Minoinokhoz:
- Imp master: Battle rage és token miatt könyebb az Executeot kijátszani+Frothing
- Injured blade master: szintén zenész
- Gadgeztan Auctineert én nem sorolnám ide, inkább weapon+minoin deckeket probáljunk összerakni mint sok spellest (Battle rage, Commanding shout,Shield Block, Slam) esetleg még 1-2 laphúzó minoinnak elégnek kell lennie.
Játéktechnikához csak annyit, hogy probáljunk inkább a rush irányába elmenni, fegyverrel boardot minoinokkal face-t csapkodni, mert late gameben biztos, hogy elvérzünk. Ezért a chargeos lapok itt méginkább felértékelődnek, a tauntal szemben. Pont a tauntok ellen igyekezzünk spellbraker-t is beválasztani, mert az nagyon megtud akasztani minket.

(#2) ollie válasza Chronos85 (#1) üzenetére


ollie
(MODERÁTOR)

Köszi a hasznos megjegyzéseket!

Belinkeltem a hsz-ed a cikkbe (bevezetőnél), ill. kiegészítettem a minionos részt.

[ Szerkesztve ]

****

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.