Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Szeretnek segitseget kerni.
Nincs energiam atfutni teljesen 5000 hszt de erdekelne osszefoglalo mifele progikat erdemes hozza hasznalni mi az amit nem erdemes mert megfekteti a telefont.
vhol olvastam hogy pl spbtol lefagyott, nem tudom egyedi eset v sok embernel elofordult.Ha valakinek van energiaja leirni, annak orulnek.
Koszonom
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Lehet rossz helyen jarok es masik topikban kellene nekem keresgelni?
Abban segitsetek nekem, hol van az a topik, ahol az N8-rol beszelgettek, meg a hozza fellelheto programokrol, ki mit hasznal kinek mi a tapasztalata veluk, mit erdemes megvenni mit nem erdemes. Mik a hozza fellelheto kiegeszitok tokok tartok stb stb
Lehet ebben a topikban is megvannak az infok de ennyi hszbol nagyon nehez kimazsolazni ami nekem kell.Miutan mar 2 oraja tulajdonosa vagyok egy keszuleknek, nagyon nem erdekel az a resz ahol azt bizonygatjak emberek miert is nagyon rossz valasztas es miert az android vagy miert csak az apple termek a nyero.
Ezen en nem szeretnek vitazni mindenki dontse el, de lehet erre van a milyen telefont vegyek kezdetu topik. Ott lehet vitazni osszehasonlitani.Ennek a topiknak, ha jol gondolom csakis az N8rol kellene szolnia.
Koszonom.
[ Szerkesztve ]
-
Bandus99
őstag
Koszonom 2 napja feltettem a kerdesem programok ugyeben de nem sok reakcio erkezett, annyit megtudtam spb shellt nem erdemes feltenni, mert lefagy tole a telefon.
tokokkal kapcsolatban is feltettem tegnap este a kerdesem, arra vegulis kielegito valasz erkezett es megyek beszerzek egy gyari szilikont.Csakhogy mindezt nem kellene kerdezni ha kezelheto meretu lenne a topik.
En kerek elnezest hogy szova teszem az N8as topik miert nem az N8rol szol??
Persze ettol meg mindig nem ertem, masik rendszerhez tartozo dolgokat miet itt kell megvitatni.
-
Bandus99
őstag
Hasznalod is? Van tapasztalatod, vagy ranezesre tetszik?
Ami nekem nem tetszik ahogy nezem nem nagyon vedi a kamera reszt.Most nincs itt a link de ebayen lattam vmi ket szinu szilikon tokot is, az tetszett, mert jo vastagnak masszivnak tunt, csak sajna a szinosszeallitas miatt nem johet szoba.
Van meg kerdesem.
elozo telefonon (5800) ott a zagg.comrol egy vedo folia. Nekem nem tunt fel hjogy nehezebben hasznalnam.
Kerdesem mivel ebben mas rendszer van, ennel sem okoz gondott ez a tipusu folia ugye ?[ Szerkesztve ]
-
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Tudtok hasonlo progit ajanlani mint a Handy Safe progi?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Feltettem az spb shellt es latom, hogy vmi feszt csatlakozik a wifire es minimalisan de forgalmaz. Bontom a kapcsolatot, de kovetkezo pillanatban ismet csatlakozik.
Van valami lehetoseg progi barmi, amivel megnezhetem mi csatlakozik es miert ?Meg 1 kerdes vki megirna nekem mikent celszeru mifele adatokkal beallitani ezt a light ctrl progit ?
[ Szerkesztve ]
-
Bandus99
őstag
válasz PhoenixK #6423 üzenetére
Lehet en tudom pontatlanul, latom olvasom "mindenki" teszi fel a modositott rendszereket, amikben jol hangzik, hogy egy csomo hibat javitottak, + funkciokat tettek bele.
Szamomra csak az a kerdes meger ennyit, hogy elveszited a 2 ev garanciad ?Ovi suit kerdesre nem tudok neked valaszolni en elso lepeskent toroltem minden szolgaltatoi net elerest es csakis wifi maradt, azt hasznalom.
Igaz neha jol jonne, ha ra tudnam venni, hogy annak a gepnek a net elereset hasnlaja amire radugom usb-n. Meloban lenne jo, ahol nincs wifi. Igaz ott meg proxyt is kellene allitani hozza.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
Mit tudtok ajanlani toltesre hosszu utazasra?
Elozo telonal nem volt gond, vasaroltam 2 akkumulatort ebayrol, igy felvertezve es cserelgetve, tudtam eleg sok filmet nezni buszon menet kozben.
Sajnos ez az ut nem jarhato N8 eseteben.Arra tudtok megoldast esetleg, hogy usb kabelen csatlakozzon a telo a pcre es a pc netet hasznalja?
Ezek a tv adok a telefonon ezek fizetos dolgok, ha nezed ?
Vagy csak a forgalmat szamoljak es ha wifin megy, akkor vegulis 0 ft?[ Szerkesztve ]
-
Bandus99
őstag
Nekem nem mediamania dijcsomagom van, igy nincs benne semmifele adatforgalmi resz, sem tv resz.
Eppen ezert kerdezem, ha en nagy batran ramegyek ezekre egy wifin keresztul, akkor erhet e utolag a szamlan meglepetes?SymTorrent, mar nem talalom az ovi storban
Koszonom a toltesre vonatkozo otleteket. ez a Zagg igen jol hangzik, hogy 3 alkalommal tolti fel.
-
Bandus99
őstag
kell vmit allitani a telefonon, vagy elviekben radugom hdmi-n a tv re es maris latni kellene aztm ami a telefon kepernyojen van ?
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Abban tud-e valaki segiteni, hogy dreambox tvmusorat tudjam nezni a mobilon?
Pc-n vlc-vel mukodik a dolog, kerdes van-e vmi megoldas N8-ra is ?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Video lejatszasra mit hasznaltok, ami hozzarakja a feliratot is ?
big screen megteszi, de az csak tvre kotve hasznalhato.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
válasz karldergroße #19946 üzenetére
Nekem is ugyanez az uzenet jelenik meg az idojarassal kapcsolatban
Lehet tudni mi a megoldas erre ?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Asszonyhoz kerult egy hasznalt N8, en pedig nem nagyon kovettem ezt a forumot az elmult idoszakban.
Mivel nullarol kezdi most belakni a keszuleket ezert barmifele modositast nyugodtan megtehetunk, nincsenek fent adatok amik elveszhetnek.Kerdezem az elso hszben leirt modositast erdemes megcsinalni meg idoszeru mindig? Vagy azota van vmi mas, csak meg nem frissult?
-
Bandus99
őstag
válasz Cilinder001 #34130 üzenetére
Ezen a telon meg semmi beavatkozas nem tortent tudtommal, akkor is fel lehet tenni a leirtak alapjan, vagy elotte vmit meg kell vele tenni ?
-
Bandus99
őstag
válasz Bandus99 #34132 üzenetére
Eddig jutok a leirtak alapjan
-A felugró ablaknál kattintsunk a Product Code üres rubrika melletti kis gombra.
-Jelöljük ki a bemásolt fimware verziót és okézzuk le.
Ranyomok a kis gombra, de ures marad a felugro ablak nem tudok mit kimasolni onnan.
-
Bandus99
őstag
válasz Cilinder001 #34134 üzenetére
kaskersky futott, az lehet gond esetleg ...
Annyi meg hogy program files (x86)-ba masoltam mert ott a progi.
Most nincs itt a telefon, igy csak holnap tudom probalni.
-
Bandus99
őstag
-
Bandus99
őstag
-
Bandus99
őstag
Hogy tudom ravenni a telefont, hogy szinkronizaljon a google naptarral?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bitcoin topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- World of Tanks - MMO
- Netflix
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest