Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
-
Ufff
senior tag
válasz Just486 #5013 üzenetére
Pontosítás:
"A kapacitív megoldás esetében egy kemény üveg- vagy műanyag lap alatt egy rácsos szerkezetű vezető réteget helyeznek el, aminek segítségével a kijelző „felett” egy elektromos mezőt alakítanak ki. Amikor ujjunkat közelítjük a panelhez, zavart okozunk ebben az elektromos mezőben (töltést vezetünk el a kezünkkel), amelyet a vezérlőchip érzékel, s ez alapján határozza meg a pozíciót."
Valóban hülyén fogalmaztam. Elkúrtam. Nem kicsit, nagyon. Mondjuk össze is voltak mosódva a betűk rendesen. Mondtam én, hogy az whisky -be tett jég rontja a látást...
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Dot
őstag
válasz Just486 #5148 üzenetére
A karácsonyi is kész
Amit tudtam megcsináltam 3*-ra, bár nem jöttem rá mi alapján adja a *-ot. Mert volt olyan pálya ahol az első madárra lezúztam az összes disznót, meg az "épületek" vagy fa, kő, jég elemek 95%-át, valami ~120000 pontot adott és csak 2*... Ellenpélda, az összes madarat felhasználtam pályát se bontottam szét ~70000 pont és 3*.élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Dot
őstag
válasz Just486 #5206 üzenetére
Majd keresgélek köszi.
Szerintem a telefon választja a felhasználóját. Nekem 2005-2006óta symbiános nokiám van. 3650, 3650, 6630, n73, n82, n8
Nekem nem okozott gondot ki-be kapcsolgatni a wifit, mindent elsőre megtaláltam. Tudtam hol kell keresni. Illetve amit nem találtam az az érintőkijelző miatt volt, illetve WM5 alapján kerestem /fektetett módban hogyan kell ékezetet írni/. Az utóbbi kis fejtöréssel is meglehetett volna. Elsősorban azok mondanak jót a telefonról akik rutinosabbak a symbián logikájában. Vagy akik gyorsan hozzászoknak![ Szerkesztve ]
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
nagysuhi
tag
válasz Just486 #5251 üzenetére
Megnéztem. Mindig minden körülmények között látszik a folt. Annyira nem zavaró, mert a sarokban van. Azért ha legközelebb egy Nokia szerviz felé járok, megmutatom és megkérdezem mit csinálnának vele. Nem szívesen szedetném szét ezért a telefonomat. Csinálnék egy screenshotot, hogyan kell?
Többet ésszel, mint fűrésszel...
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz Just486 #5453 üzenetére
Koszi, de nekem a gari fontos, nincs a telom 2 honapos.
Raadasul eladni is jobban lehet garival, namost nekem amiota mobilom van, meg egyik sem tartott ki egy evnel tovabb, mindig lecsereltem elobb, szoval ez igy nem palya.Megvarom, az 1.1 megjelenese utan mennyit var voda, es ha sokat, eladom, veszek egy fuggetlent es kesz. Legegyszerubb, legtisztabb megoldas.
Azert koszi
-
tjb007
nagyúr
válasz Just486 #5453 üzenetére
A független szoftver feltételétől nem lesz független a telefon, ugyanúgy függő marad.
Ha Phoenix -szel csinálod akkor a garancia is megmarad (mivel semmilyen kapcsolatban nincs a Nokia szerverével, így bejegyzés sem készül róla) az eredeti product code visszaírása után. -
válasz Just486 #5801 üzenetére
Nem kamu, pár éve kísérleteztem ezzel, a szakdogám is kapcsolódó dologról szólt. Egyébként a képernyőképet átkonvertáltam YUV420 formátumra, majd beletömtem egy H.264 enkóderbe, amiből meg kicsorgott a nyers, de FFMPEG-gel visszaszedhető videó. A dolog teljesen megvalósítható, bár jogilag nem egészen sima házilag összeraknom most.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Kvazár
őstag
válasz Just486 #6070 üzenetére
Ezt a Misályos dolgot ugye csak viccnek szántad?? Ki ő itt, hogy tartasz tőle??
Jöjjenek a képek!
Gariba visszavinni meg sem próbáltad? Nekem a régi Nokiámnak a kopott gombjait is kicserélték, mert azt mondta rá a srác, hogy undorító volt már. Az tény, festék már nem volt rajta, de szép egyszínű volt.[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: -
-
imi290
aktív tag
válasz Just486 #6093 üzenetére
De el ne felejtsd tenni a csavarokra menetfixálót jó tudom ma ez már nem divat ,régi telefonokban bizony volt.szép kék
amúgy nekem igen bejön ez az ovi. elkényelmesedett felhasználóknak nagyon jól jön,igaz csak annak, aki beéri ennyivel.bezzeg a c902-es telefonomra több helyen kellett keresgélnem mire lett pár jó témám vagy hasonló.itt meg minden egy helyen. -
Kvazár
őstag
válasz Just486 #6093 üzenetére
Bizonyára igazad van a mázlival, de én sem a kopás miatt vittem be alapvetően.
Az volt a gondom, hogy leejtettem és kiesett az oldalsó gomb alatti SMD mikrokapcsoló, és nem tudtam rendesen hozzáférni, hogy visszaforrasszam. Természetesen nem mondtam el nekik ilyen részletesen. Csak annyit, hogy nem megy a hangerőnövelés, és ez az "izé" esett ki belőle, amikor az aksiját kivettem. (N95-2)
Aztán csak a meglepi ért 1 hét múlva, mert én csak egy oldalsó gomb miatt vittem be, erre kaptam egy új előlapi gombsort is.
Gondolom furán mutatott a garis munkalapon, hogy 100 Ft-ot tudtak csak elszámolni munkadíjnak, így egy 3 e-snek írt gombsorral megtoldották. Ami engem totálisan nem zavar, hisz egy forintomba sem került, és a telóm is csak jobb lett.Eladó cuccaim: -
-
-
Just486
senior tag
válasz Just486 #6114 üzenetére
Na jó.. ezek a szétszedő fotók holnapra csúsznak.. ..Hülye imageshack a képek felét fel sem tölti, a feltöltöttek egyharmadát máris törölték egy X kérésére, merthogy sérti a szabályzatot (érdekes, hogy a pedofil képek ugyanitt nem sértenek semmiféle szabályzatot), a fennmaradó 20 képet meg csak simán megnyitni nem lehet..
That unconquered country we call the future.
-
Misály
addikt
válasz Just486 #6218 üzenetére
Mar bocsanat de ez nagyon nem normalis uzemido
Mail, fb-twitter, idojaras homescreenen, jatek nap atlag fel-haromnegyed ora, zene bt fulesesen keresztul napi atlag 1-2 ora, bongeszes atlag fel-egy ora. Telefonalas napi atlag fel-egy ora es egy napot biztosan kibir ( masfel ketnaponta toltom )
-
Pola-Roid
aktív tag
"Akiknek 2 napot bír, azok azok az emberek, akik reggel bekapcsolják, aztán este meg ki. Közben meg néha telefonálnak."
Akkor ennel tobbet bir. Vannak olyan idoszakok, amikor en is igy hasznalom (nem mindig, vizsgaidoszak alatt pl. annyit jatszottam vele tanulas helyett, hogy naponta lemerult), akkor lazan kibir 4 napot, sot, 4. nap vegen is meg 20% szufla van benne.
-
Ufff
senior tag
4 óra? Ne viccelj! Ha akarnám sem tudnám ennyi idő alatt lemeríteni. 2 napot el kell mennie simán, de ha nagyon intenzíven használod, akkor is lazán kellene 1 napot mennie.
Tényleg csak egy kérdés: Minek frissíted folyamatosan a webTV-ket? Teljesen felesleges. Nálad ettől függetlenül valami nem oké. Nem szabadna ennyire merülnie!"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Vlad HUN
csendes tag
Jó de nekem alapból azt a kijelzőt amin a web tv volt töröltem szóval az ott egy üres képernyő. Úgy néz ki a telefon hogy óra mód dátum, közösség, wifi, értesítések, és 2db hivatkozásos widget. a másik képernyőn meg mit tudom én mi volt már. és wifi állandóan megy, ezt a 2 dolgot frissít az fb-t és az e-maileket, aztán ennyi volt a dolga. semmi játék, semmi akkor most youtube-ozok egy órát semmi 4 sms, 3-4 perc beszéd, és egy 3 perc a Tron-ból ami alapból rajta van ennyi. Ettől lehetetlen 6 óra alatt lemerülni. utána megy feltettem töltőre és 1 óra alatt vagy kevesebb 100%-ra feltöltődött ja és képernyő világítás ilyen 40-50%on volt és amikor nem használom akkor pedig egyből billentyűzár megy. És vicces mert a Nokiás ügyfélszolgálaton is rácsodálkoztak ezekre a dolgokra XD (egyes ügyfélszolgálatos emberek nem túl képzettek a nokiák terén de ez már másik téma ) De mind1 most vár arra hogy elküldjék a központi szervizbe és ott javítsák. Amúgy ha gondolod töltsd le a battery check-et mert ott nekem olyan átlag(semmi nem futott a háttérben) fogyasztott olyan 250 mA ami kicsit sok alap állapotban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest