Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just486
senior tag
Persze, csak vicc volt.
Garanciában azért nem vittem vissza, mert a készülék bal oldala végig van húzva, és be van horpadva, illetve a telefon többi része is horpadásos lett. Ha így visszaviszem, megvonják a garanciámat ("fizikai behatás" miatt alapesetben sem lehet érvényesíttetni a garanciát, azonban ha látják a telefonom és megvonják tőlem, akkor később más miatt sem). Most kiegyengettem magamnak (az oldalán kívül már sehol nem látszik a baleset), ha pedig majd garanciális problémám lesz vele, akkor veszek 9 új torx csavart, meg egy új házat, és azzal viszem vissza. A Te esetedben valószínűleg azért cseréltek gombot, mert a kopás természetes használat miatt keletkezett. ('anyaghiba') Én is próbáltam így a satióm hátlapját cseréltetni, de ez szerencse kérdése, mert nekem nem cserélték. Az előttem lévő dekoratív lánynak viszont kicserélték a kopottas készülékházát, ez ilyen..
Amúgy a képeket már válogatom, előbb utóbb fel is töltöm őket.That unconquered country we call the future.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest