Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Nekem inkább simogatásnak tűnik. Persze, erős a glass, de ha nagyon akarja, megsérthető a dugóhúzó v kés hegyével. Ahogy csavarral megtudtam sérteni (igaz nem elsőre) én is a Citizen karórám sapphire crystal glass-ét, sőt, be is törtem egy biciklibukfencel
De itt egy jó teszt (lehet már linkelte valaki):
http://www.youtube.com/watch?v=aVxj6gRYwS0Nem kötekedésnek szántam, de szerintem élethűbb, hogy a zsebed hozzányomódik egy asztal sarkához, vagy murvás uton leejted a telot. De általában a zsebbe a mobil mellé már nem fér el a kulcstartó (de ha el is fér, ki az aki oda teszi?) vagy apró -vagy konyhakés wtf-
Azért megnéznék egy "brainiac" tesztet arról, hogy az eséseket hogy bírja a ház.[ Szerkesztve ]
-
-
jacis
nagyúr
Szia,
Tegnap este szinte csak az operával neteztem. Most kb. olyan gyors mint az iPhone 3G-m. Szerintem egy Nokia esetében ez mindenképpen egy jó pont. Persze ez még majd gyorsúlhat is az új szoft-ok segítségével.Más: ma veszek hozzá egy HDMI kábelt és rádugom a 82-es LCD TV-re és kipróbálok egy filmet vele. Majd leírom a tapasztalatokat.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
legenda
én szomorú is lennék, ha arra kellene hagyatkoznom, hogy mindig nyitott wifi hálózatot keresgessek, amikor pont szükségem van rá - főként ha adott esetben nem nagyon tudok mozogni...
normális okostelefonokhoz manapság már elvárás a mobilinternet - igénytől függően természetsen különböző csomagok -, vagy egy 100 e ft-os nagyságrendű mobiltelefonnál havi 1000 - 2000 ft akkor tétel lenne?
az opera (is) problémás néhány szempontból; ingyenes facebook és iwiw, valamint flash!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MarKoo
addikt
Nincs benne multitouch, meg úgy gondolom, hogy illik bele gyárilag is egy stabil, gyors és használható böngésző. Remélem javítanak egy kicsit a közösségi hálózatokkal kapcsolatos dolgokon, nem csak az UI-n. Meg szebben is meg lehetett volna oldani a 3 asztal közötti váltást, úgy mint például a Samsung csinálta.
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
Kvazár
őstag
Ja, ha USA-ba mész, ott tuti ötlet. Ők is így védekeznek. De itt...
Még a cipődet is elviszik. 1x, amikor az éjszaki buszon utaztam, valamiért elkezdtem dumálni az egyik őrrel. Ő mesélte, hogy pár napja (nem mostanában volt ez a beszélgetés) két külföldi a buszra kartonpapír dobozban akart felszállni, mert úgy kirabolták őket, hogy még a ruhájukat is elvitték.
Nesze neked ország imázs! Talán a bűnözést kéne visszaszorítani, és nem reklámokra költeni a sok pénzt. De, ez már megint OFF, bocsi.Eladó cuccaim: -
-
Kvazár
őstag
Just486: Én nem látom az enyémen. Pedig forgattam rendesen. (Igaz nekem a tel házam sem ropog/nyezseg.)
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: -
-
Kvazár
őstag
Én is kb. ugyan azt vallom mint te. Nem kell havonta mobilt cserélni. (Ismerek olyat aki hetente-kéthetente cseréli. Eddig egyhuzamban max. 2 hónapig volt ugyan az a telója. Természetesen időnként 1-1 típushoz vissza-vissza tér.)
Én azt vallom, ha valamilyen elektronikai eszközt nem kényszerből cserélek (ellopták, tönkrement), akkor minimum 2 kategóriát kell lépni, akkor tuti nincs az, hogy "jaj a régiben az jobb volt ". Akkor, szinte biztos, hogy minden téren jobb lesz.
Nekem előtte 2,5 évig volt N95-2-m. Amikor megvettem, még nagyon másik 5mp-es teló sem volt a piacon, sőt az volt a Nokia csúcs mobilja! Azonban a vásárlás után 2 hónappal kijött az N96.(Aki értékálló dolgot akar venni, az vegyen földet, vagy OT-s kocsit.)
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: -
-
koveradam
tag
Sziasztok!
Én is Samsung SGS-t cseréltem Nokia N8-ra! És abszolút nem bántam meg! Kezdek rájönni, hogy ez az ideális körüli telefon méret nem a nagy tepsi. Ja és az anyaghasználat azt nem kell részletezni a Nokia javára gondolom. Az, hogy ez nem Android én bevallom egy év használat után kicsit ráuntam az Androidra!
És visszatértem a Symbian-hoz!!!
-
tibike8
őstag
Nem kezel mindent. Még mielőtt látatlanban bármit veszel, jobb ha kipróbálod, ha tudod. Más fórumon is panaszkodtak, hogy sima USB-s cuccal is válogat és BT-ssel is. Nekem egy régi Genius USB egerem van és azzal jó, de van egy BT Microsoft nem is olcsó egerem amit nem eszik meg (bár másnak meg ugyanezt a típust kezeli...)
[ Szerkesztve ]
-
rocks
aktív tag
régebbi Sony Bravia. Full HD
lehet érzékelni, h az 1 gólnál még mások voltak a környezeti fényviszonyok (világos volt), mint a 2. és 3.-nál amikorra is besötétedett.
( off: Egyébként az alá rakott zenét legálisan megvettem anno, nem értem miért nem engedte fel.)Szerintem ez is bizonyítja mennyire jó a kamerája a telonak. Tényleg nagyon eltalálták.
-
Kasya
nagyúr
Mosonmagyaróvár, egyetem kollégiuma (Wittman park). Azért is olyan szép az a makrós módban készített ablak(zár). A tájképből azért raktam fel többet, mert mindegyik más beállítással készült. Az első tájkép automatán, a második tájkép beállítással, az utolsón pedig több beállítást is alkalmaztam. Mondjuk, az utolsó egy nappal később készült.
-
Ufff
senior tag
Ha a symbiannak is vége, megyek vissza az s40-re. ha annak is vége, veszek drótos telefont. Ha a Nokia meg a winfos összeáll, az összes Nokia telefonomról reszelővel letolom a feliratot...
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
zack
nagyúr
Nem szimpatikus ez a hozzáállás..."Gyártjuk a "szar" minőséget, és jó drágán lenyomjuk a júzerek torkán". Majd amikor pukkan az a bizonyos lufi, mert ezt csak ideig óráig "etethetik" meg a júzerekkel, akkor meg jön a siránkozás, és önsajnálat, kiemelve ogy nagy részben mind ez az iPhone, és a BlackBerry-nek köszönhető.
Bár üzletember vagyok, nem vagyok cégvezető, és még csak marketinges se, de ezt még egy 5 éves is tudja, hogy...Ha tartani akarjuk az árszintet egy ráncfelvarrott op rendszerrel, ami a mostaniakkal szemben egyértelműen csorbát szenved, a piaci részesedés növelését csak a premium minőséggel ill. jó hardveres specifikációkkal tudjuk elérni.
He ez nem megoldható, akkor már csak egy fronton lehet támadni, még pedig az árak drasztikus csökkentésével. Ebben az esetben, marad minden ahogy van, csak mondjuk abban az árszegmensben kellett volna árulni az N8-at mint a Wave-et, és annyi fogyott volna, hogy még azóta is az előrendeléseket szolgálnák ki. Az N8,C7 stb. egy megfelelő üzletpolitikával kihúzhatta volna a Nokia-t a gödörből. De ők még mindig azt hiszik hogy hülyék az emberek, és az van mint régen, hogy aki nem Nokiás az szinte nem is ember.
Változtak az idők, és képtelenek alkalmazkodni hozzá. Mennyi N86 és egyéb más tipus maradhatott rajtuk? Még bőven gyártották, amikor már sokkal innovatívabb tipusok is felbukkantak jobb áron. 1,5 éve szinte be van fagyasztva az ára és jelenleg is 76k függetlenül, és 85k környéke magyar garival. Persze ha időben lépnek, egy 60-65k ár szintén egy nagyon pozitív löketet adott volna. Ők inkább kitartják az árat, és behúzzák veszteségnek. Ezért tartanak ott, ahol.
Valamit valamiért, és a Nokia saját magának köszönheti hogy mély kátyúban van. Semmiből sem voltak képesek engedni, és tessék-lássék ki is pukkant az a bizonyos lufi.
Ha pedig tényleg összeáll a Nokia és az MS sok eddigi még megmaradt hívőt is el fognak bukni. Bár inkább le kell nyelni a "békát", mint hogy eltünjön a Nokia cég, ill. megszünjön az okostelók gyártása. Talán a MS kicsit gatyába rázza. Még akár jól is elsülhet. Szurkolok nekik.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Misály
addikt
Ipon fail kpal fail!
Itt a teljes wall street journal cikk angolul ertoknek, itt latszik mi lesz ha valaki nem tud angolul es fassagokat beszel ( ipon ) es valaki be is nyalja ( kpal ). Segitek, a WSJ cikkeben semmi konkretum nincs csak egy osszefoglalo a memo-rol es a lehetseges variaciokrol. Ne sirj kpal, inkabb ne olvass tobb ipon-t mert ezek szerint nem tudnak angolul. Holnap amugyis kiderul mi lesz. Mellesleg a symbian-t nehezen dobhatjak.
-
Misály
addikt
Nem veled van a baj, hanem az iponnal ami faszan felretajekoztat.
Mellesleg linkedin-en mar hetek ott az allashirdetes a microsoftnal ami kulon kiter a symbian-ra valo office project-management-re szoval en egyelore nem aggodom, szerintem ti se aggodjatok, alig masfel honap alatt 5 millio symbian^3-as eszkoz fogyott, tobb mint ketto honap alatt wp7 3 gyartonal. Van egy olyan sanda gyanum hogy az MWC miatt a divatszak-sajto ra van allva a finnekre, furjak ahol lehet mert hat megiscsak nagyok.
Egy kis Gartner, meg mindig eros a symbian eves szinten, hulyek lesznek kidobni.
-
leviske
veterán
Semmi bajom az iPon szerkesztőgárdájával, de könyörgöm, ilyen hírek esetén ne hallgass már rájuk. Nme igazán szűrik már meg, hogy milyen forrásokból milyen pletykákat közölnek le.
Az "N9 törölve" topikban már említettem, hogy a Microsoft és Nokia közti megállapodás szerintem esélyes, hogy az Azure körül forog. Több helyen felhozták azt, hogy a .NET/Qt terén lesz egy Microsoft/Nokia megállapodás.
Hülye lenne pont most dobni a Nokia bármelyik operációs rendszerét a Microsoft kedvéért. Annál jelentősen több pénzt költenek fejlesztésekre. A bulvár ilyenkor folyton rácuppan azokra a cégekre, amik épp támadhatók valamivel és addig nem is szálnak le róluk, míg nem vág az adott cég egy olyan terméket a képükbe, ami eléri a "kushadj" hatást.
-
deka10
senior tag
Talán próbáld ki a Picsel Smart Office-t úgy nyitott meg egy pdf-et, hogy csak néztem lehet normálisan úsztatni a lapokat oldalakat de lehet 3D-ben is lapozni gondolom a gyors kereséshez. Plusz ha van szemüveged 3D-be tud konvertálni egy kattintásra a pdf-ben lévő képeket, ez nem tudom mennyire komoly de eddig ez volt a leggyorsabb amit néztem.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest