Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sawyer_
tag
Sziasztok! Jelenleg 720-am van, de már régen gondolkodom, hogy tavasszal lecserélem egy 735-re. Kérdésem, hogy mik a tapasztalatok, mennyire jellemző a telefonra a folyamatos betöltés?
A mostani telefonon leginkább ez zavar: sokszor másodpercekig kell nézni a betöltés képernyőt, 1-1 oldal megnyitásakor bezár az egész explorer, néhány programot (pl. Messenger) csak hosszú másodpercek után nyit meg.
A fentiek a 735-nél is jelentkeznek?
-
Sawyer_
tag
Sziasztok!
Csatlakozom a klubhoz. Megboldogult 720-am után felüdülés ez a telefon. Szeretnék rá tokot venni (olyat, ami csak a hátlapot takarja), és egy Nillkin-t néztem. Akinek ilyen van, meg tudja mondani, hogy mennyire vastag?
Nekem pont az tetszik a telefonban, hogy nagyon jól kézre áll és jó a súlypontja, nem akarom elrontani egy bumfordi tokkal.
Illetve kérdésem lenne még, hogy mennyibe kerül egy kijelző csere a telefonon (készülve a legrosszabbra...)?
Köszi!
-
Sawyer_
tag
válasz Imi1981 #15479 üzenetére
Vigyázz azért, hogy honnan rendeled. Nekem most jött meg egy kínai hátlap (nem is a legolcsóbb), de ahogy feltettem elrepedt, mert a hangerőgomboknak olyan rossz volt a kialakítása. Nem is illeszkedik rendesen a gombokhoz, a hangosító gomb folyamatosan beragad.
Más kérdés: azt tudja valaki, hogy hogyan tudom beállítani, hogy azokban az emailekben is keressen, ami nincs letöltve a telefonra? Korábban ha volt egy keresésem az emailek között, akkor a további keresés itt: Google Mail-re nyomva kereshettem a régi levelek közt. Most ez nem működik. Miért?
-
Sawyer_
tag
Sziasztok!
Sajnos bekövetkezett a legrosszabb Pofára ejtettem. A kijelező működik, de betört az üveg. Van valakinek tapasztalata, lehet csak előlapot cserélni?
Ha igen, akkor honnan érdemes rendelni?
-
Sawyer_
tag
válasz this is life #16433 üzenetére
Erre az üvegleolvasztós cserére én magam is nagyon kíváncsi vagyok. Lehet keresek egy embert, aki vállalja, de csak akkor fizetek, ha sikeresen megtörtént a "műtét".
(#16430) Vodar
Nyilván marha sok pénz a 30 egy cseréért, én is próbálom megúszni olcsóbban, de az mivel jobb, ha veszek egy használt telefont ugyanennyiért? Így legalább ismerem a múltját, kb. 2 hónapos...[ Szerkesztve ]
-
Sawyer_
tag
Sziasztok!
Hallott már valaki a wowfixit technológiáról? Egy folyadék, amit felpolíroznak a kijelzőre és állítólag extra karcállóságot biztosít a telefonnak. 3500 Ft-ért adnak egy "kezelést"...
Ma a Tesco üzletsoron találkoztam velük és a srác, bizonyítandó, hogy mekkora király a cucc, egy késsel karcolgatta egy Lumia 640-es kijelzőjét, aminek tényleg nem lett semmi baja.De attól függetlenül nekem annyira hihetetlennek tűnik a dolog...
Ki mit tud róla?
[ Szerkesztve ]
-
Sawyer_
tag
Sziasztok!
Budapesten hol találok nagy választékot használt mobilokból, jó áron? Elsősorban olyan üzlet érdekelne, ahol esetleg be is számítanak telefont.
Köszönöm!
-
Sawyer_
tag
Sziasztok! Tudja valaki az okát, hogy miért lett a Bing keresőből egy Google link? Na nem mintha a Bing hiányozna, de a képek jók voltak...
Viszont másnak is egy {search terms} felirat jelenik meg a keresőmezőben? Ha igen, akkor ez miért van és hogy lehet eltüntetni? -
Sawyer_
tag
-
Sawyer_
tag
Egyébként hol van egy jó összefoglaló, hogy milyen újdonságok vannak az anniversary update-ben? Érdekelne, mert én olyan sok jó dolgo nem találtam, hibát annál inkább...
- a betűméret össze-vissza elállítódott, a menüben túl kicsi, viszont az edge-ben meg nagy kani betűk vannak,
- a kapcsolatok csempe nem működik
- ha néha belassul, akkor először csak a gyorsfunkciók neve jelenik meg, utána a csempe animációja.Ehhez képest túl sok előnyt nem tudok mondani, talán az edge-ben jelent meg olvasási nézetben az éjszakai mód, ami hasznos, meg talán frissült az csempe-átméretezés animációja, de ez olyan jelentéktelen dolog, amit megemlíteni is nevetséges.
Milyen jelentős újításról tudtok még?
-
Sawyer_
tag
Sziasztok!
Nektek, hogy megy a win 10? Az elmúlt időszakban az én telefonom nagyon lassú lett. Laggol, alapfunkciók működése sem stabil, az applikciók meg...
Mikor tavasszal a win 10-et feltettem akkor csak sima HR-t csináltam, nem az összefoglalóban leírt módon. Lehet ez a gond?Én sokáig nagy híve voltam a rendszernek, de már ez kezd sok lenni. ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest