Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
drkbl
őstag
válasz Sweet Lou 6 #4428 üzenetére
Nálam olyan volt, hogy 7->3 halkítás után megszűnt a jobb csatorna, füles ki/be sem segített. Mivel az Optimus 7-nél hallottam már dekódolási problémát (zene helyett zaj), nem ijedtem meg, újraindítottam, és helyreállt.
-
drkbl
őstag
Amber óta másodszor történt meg, hogy a zenelejátszót szimplán a füles kihúzásával leállítva újraindult a telefon A szép az egészben, hogy ilyenkor általában ki sem veszem a zsebemből, csak késöbb jövök rá, hogy kereshettek ...
-
drkbl
őstag
-
drkbl
őstag
Másodszor történt meg velem (Amber óta először), hogy a levelezőből megnyitottam egy weblinket, letettem a telefont az asztalra, és reggel csontra lemerülve kezdett
Felénél többet mutatott este az akkukijelző. -
drkbl
őstag
válasz old rocker #7710 üzenetére
Gondolom, mert a normál appok mennek aludni, a hálózatosok meg ébren maradhatnak.
-
drkbl
őstag
Mai katasztrófa: két és fél perc erős szélben kitartott videóból gyártott egy 0 bájtos fájlt
Bezzeg az előtte véletlenül készült két másodperces az tökéletes. Szóval érdemes még helyben visszanézni.A fotós appok bejönnek, itt nem igaz a Nokia jól kinéző fényképekhez nem kellenek effektek reklámja
-
drkbl
őstag
Feltételes hívásátírányítás:
WP 7.8 telefonnal próbáltam, a Wikipédián található ETSI/GSM kódok közül a "ha nem válaszol" biztosan működik.
Mod.: *69*[phone number]#
Mod 2: Állapot lekérdezésre a *#67# működik.
[ Szerkesztve ]
-
drkbl
őstag
válasz westcoastog #8550 üzenetére
Tiltólistán van? Át vagy irányítva egy kikapcsolt telefonra, ami nincs tovább irányítva?
-
drkbl
őstag
Akkor például biztosan nem Navon Platinum 10-es az a tablet, pl. a második frissítés után
-
drkbl
őstag
válasz old rocker #9590 üzenetére
Natúr T-Online-os PC-s ismerősnél most volt az évekkel ezelőtt törölt leveleinek 3. visszajövetele.
-
drkbl
őstag
válasz Szilard7 #9758 üzenetére
"We're really sorry, but we've run into a problem, and we're not sure what caused it. This might be a temporary issue that will be fixed if you try again later, but if you keep seeing this error and want to call support, here's an error code that might help them figure out the problem: 0x80048264"
Essentially this is referring to new Win8 phones and they have not been associated to a MS Account. Essentially, something did not go right when the phone was being turned on for the first time- either there was no signal, or the sign up process was skipped or the phone was turned off mid-power up, etc. Again- this is in regards to brand new Win8 phones - and usually those being used for the first time by the end user. Luckily, because the problem is happening on primarily brand new phones, the fix, which resets the phone, won't have too much impact since the end user has not been able to purchase apps from the Store yet, which requires MS Account sign in.
The fix is:
From the Live Tile screen, slide to the right panel.
Scroll down to "Settings"
In "Settings", scroll down to "About"
In "About", scroll down and select, "Reset Your Phone"Choose the option to "Reset Your Phone" and follow the on-screen instructions.
After the phone resets, you will follow the Start Up Process.
Pay close attention to ensure that you do not click past or accidentally skip the Windows Live/Microsoft Account sign in process. When that step in the process comes up, make sure you login with any Microsoft Account, such as your Outlook.com/Hotmail.com, Microsoft.com, XBox Live account, etc. These accounts also used to be called "Passport" or "Windows LiveID" accounts.
After signing in with that account this time, you should make it successfully through the process instead of hitting the error quoted above again.If you should happen to hit that error again /and/ you have definitely reset the phone before making the new attempt to login, I would recommend contacting Microsoft Support at that time.
Több megoldási javaslat is van: [link]
-
drkbl
őstag
Ez valami akkukimélő dolog lehet Nokiáéknál, még a vezeték nélküli hangfalra is vonatkozik. Lehet, hogy érintkezőtisztítás
-
drkbl
őstag
válasz old rocker #10220 üzenetére
-
drkbl
őstag
válasz StarKiller89 #10678 üzenetére
SD kártyán Documents mappa?
-
drkbl
őstag
Hát most nagyot csalódtam... Többször megtörtént, hogy valahogy zsebből kivéve, az oldalát fogva letettem a hívást, de ma előhúzva hol csengett, hol nem, és az érintőképernyő abszolút nem működött, ki sem lehetett kapcsolni.
Akku ki-be megoldotta, de sok lesz a hívásfogadási hibából...
-
-
drkbl
őstag
Általában vagy a telefonban, vagy Averyben utómunkázva: [link]
Nem rossz a fényképezőgép, a szoftverkörítés meg nagyon jó, viszont mindenes gépnek vakusat vennék - vendéglőben, este, stb. hiányozhat a vaku - nekem leginkább matricák (vonalkódok, aktiválási kulcsok, stb) fotózásakor hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest